29

ХА ХА

преди 6 години

Намерете и другата директорка за интервю,че припаднах от смях от гримасите на тая.Нека се посмеем малко и на фасоните на другата.Но ако е интелигентна ще се скрие и ще запази мълчание.Жалко.

28

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо.Нека да бъдат тренирани в бойните изкуства.

27

РОдителите,

преди 6 години

разговори след училище, позитивно мислене, общуване с родителите, позитивни разсъждения за света, държавите, хората от УЧИТЕЛИТЕ!Това са начините децата да станат не "биещи се групи", а МИСЛЕЩИ, РАЗСЪЖДАВАЩИ.Защо във всяка класна стая няма надпис:"Светът да бъде слънчев и приятен зависи от нас: всеки ден е подарък, а не дадено право".И там учителите ще могат ПРИВЕТЛИВО да разсъждават, защо е ПОДАРЪК всеки ден...

26

Анонимен

преди 6 години

Не знам който подрежда статиите в сайта ама го поздравявам за чувството му за хумор. Четем едно заглавие са мили и красиви хора а до него друго заглавие за бой и скубане на коси в някакво училище. Те милите и красиви хора така си комуникират още от малки

25

Анонимен

преди 6 години

И това ако е бой ... Какви боеве имаше едно време :) А след боевете и двете страни отнасяха шамарите и от директора и от родителите

24

Анонимен

преди 6 години

80% д*****Лош мат'рялЗа *** за зеле не ставатМного определения за едно и също нещо.

23

Да

преди 6 години

Вместо да се учат и да четат, те се занимават с глупости!Пропаднала чалга държавица!

22

Анонимен

преди 6 години

Веднага министерството на образованието да излезе със становище.Да назначи работна група, която да разследва случая и да ни уведоми след 3г. за резулатите от нея.Междувременно директорите няма да изключат никой, защото...бюджетите им зависят от броя на учениците и все едно да си отрежат сами парите.Звучи ли ви познато?

21

Анонимен

преди 6 години

"Най-добрият град за живеене". Кавичките не са случайни.

20

Анонимен

преди 6 години

Бе там момчета няма ли?!! Момичетата в шести клас с толкова разбукани и когато младежите са срамежливи се стига до тук или някой чичко го обвиняват в педофилия.Закарайте ги само за няколко часа в ромската махала и ще излязат кротки и позитивно настроени от там поне за седмица.Сетне пак!

19

Анонимен

преди 6 години

Екипа спешни кризисни психолози пристигна ли да работи с трите деца, които не са взели участие в конфликта и действително са натрупали стрес от всекидневната компания на войнствените си разглезени нарцистични съученички? Има все още и такива скромнички, възпитани от будали родители.Затова още има новини понякога как деца намерили портмоне и го върнали на притежателя, и са помогнали на бабичка паднала на леда, а не да тикат с боти допълнително главата и в пряспата!

18

Анонимен

преди 6 години

Айде всички на бригада, а мама, тате, бате и вуйна да не се обаждат! Живеете в капитализъм! Време е да го разберете.Всички долни инстинкти заложени във всеки индивид имат свободата да се вихрят на воя, а техните амбициозни притежатели да стават кметици, прокурорки, шефки на безброй агенции и всякакви метреси на властта на мутрите!

17

Анонимен

преди 6 години

В близко бъдеще ще налитат на бой и бият близките си. Но ние бързо трябва да подпишем истанбулската конвенция, защото имат голяма нужда от закрила тези "деца". Не се знае когато се бият жена с жена, коя трябва да защитаваме и кой ще бъде виновен ? Предполагам, най-близко стоящият мъж?

16

До Зара

преди 6 години

Не видях разлика между речника на учениците и този на директорката!Какво искате повече?Нейно е училището!С тия делегирани бюджети така и ще бъде!Възрожденците сигурно се обръщат в гроба като гледат какви нещастни създания управляват училища!

15

БеГеЗулуМ

преди 6 години

Расте бодра смяна от дивачета в дивашката територия. Малки зулумджийчета.

14

Анонимен

преди 6 години

С децата, участвали в боя, ще разговаря педагогически съветник"DDDПрекалено много администрация и ето резултата.или По Мечо Пух-"Колкото повече-толкова повече"

13

Анонимен

преди 6 години

Поредно доказателство, че простащината царяща в Бургас се отглежда отрано!

12

месара

преди 6 години

това е монтаж бе, такова нещо в елитните училища не може да се случи :) :) :)

11

До Зара

преди 6 години

Точно така и май нещо не е в кондиция директорката.Как само си върти очите и повтаря едно и също.И училището било нейно,представете си!Стая власт която им е дадена такива карикатури здраво дерибействат!

10

Зара

преди 6 години

Тая директорка с диплома за начална учителка,какво ли разбира от възпитание на шестокласници?Пълна парашутистка!КАКЪВ ПРОСТОВАТ РЕЧНИК САМО!