7

А комплексарите?

преди 6 години

Някой от завист му подхвърля, че е чул от приятелката си, че някоя нейна позната е чула от братовчедка си, че ей това момиче е спало с еди-кого-си, който после се бил похвалил. И комплексарят започва да се ослушва и да се колебае, не му идва наум, че клюкарят просто му е завидял за хубавото или много свястно момиче.

6

Анонимен

преди 6 години

Аз не познавам мъж, оженил се по сметка. ВСИЧКИ мъже, които познавам, са се оженили единствено ако са биле достатъчно привлечени от съпругите си. Парите са само бонус в цялата работа.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Не бъди толкова сигурен.

4

А мамините синчета?

преди 6 години

Слушат майка си, когато си избират съпруга.Или пък се развежда, ако се е влюбило в някоя, неодобрена от мама.Мачовците пък не рядко се влияят от мнението на приятелите си. Ако те са на мнение, че някоя е "страхотна мадама", мачото се чувства горд, че тя е обърнала внимание точно на него и е готов да я заведе пред олтара, защото я възприема като трофей.Кажат ли обаче приятелите, че "тази е задръстенячка", той започва да се колебае, дори да я харесва, защото се страхува, че ще му се подиграват.

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Защото при мъжете е изключение, а при жените закономерност.

2

Анонимен

преди 6 години

Да не би да няма мъже, които си избират жени според банковите им сметки? Всеки от нас познава мъже, оженили се по сметка.Защо тогава това се сочи като вид женска постъпка?!

1

Анонимен

преди 6 години

Търся си мъж зодия рак, няма да съжалява.