27

Неа

преди 6 години

И понеже много мъже се изнежиха и се научиха да действат точно като жени ...скачане на вежди , правене на муцунки ...носене на клинове ...да не говорим за черти на характера...меркантилност ...клюкарство ...и др ..... Скоро с браковете ще приключим напълно ... Да вземеш мъж или жена ще бъде все тая ...

26

Анонимен

преди 6 години

Шшт, тихо... Той още не предполага какво ще му се случи.

25

Анонимен

преди 6 години

Избирате съпруг? Ама разбира се, той изборът на копнеещите да сключат брак е особено богат. Но те какво мислят и кой кого избира?

24

Неа

преди 6 години

И аз познавам много мъже които са се оженили по сметка . А имам един приятел ,който ако се колебае между две избира тази с повечето пари . Познавам женени мъже които спят за пари с жени ... Всякакви случаи ...

23

Неа до 22

преди 6 години

А какво ще кажеш за това , че ако семейството не одобри момичето не го взимаш ?

22

Гражданин

преди 6 години

Ас съм на 34 и дави кажа едно 80% от жените от 87 набор на горе са златотърсачки имашли кинти няма значение колко си грозен с тебе са ама като нямаш пари........ Ас ниси мисля чесъм някакъв красавец но съм забелязал какво е положението???

21

До турчин

преди 6 години

А в България за да бъдеш с туркиня трябва да си *** и да дадеш 5кинта

20

Анонимен

преди 6 години

"По-добре е да си нещастен в любовта, отколкото нещастен в брака. Но някои хора успяват да постигнат и двете"Мопасан

19

Турчин

преди 6 години

Българските мъже са масово много стиснати и мислещи само за секс. Аз съм на 30 и живях в Турция. Там да излезеш с момиче се изискват доста усилия от твоя страна, като да не си случаен, да й угаждаш на всички капризи и пр. Бях изумен когато колега, който си харесва колежка и я покани на обяд, дойде да ме пита задължен ли е той да плати обяда?!? Не, баба ми ще плати. Трагедия.

18

Синчета, Мачовци?!

преди 6 години

За мачовците и мамините синчета е абсолютно вярно. Изпитах го на гъбра си и с двата типа. При мачото - "приятелите" му разбиха близо 2 годишната ни връзка от злоба, завист и простотия (защото те не можеха нито едно момиче да накарат даже да ги погледне, та що приятеля му трябва да е с някоя?). С маминото синче изгубих пак около 2 години докато не разбрах, че мама не ме харесва за снаха. В момента не съм с българин и най-накрая имам изглед да създам семейство. Изводите оставям на вас.

17

Сваляч

преди 6 години

Топ 1 причина - мечтаете за нежен принц, реално излизате само с мачовци и свалячи и се жените за такъв.

16

OMG_Lucker

преди 6 години

Освен тези грешки има сигурно още 40 други. Както разбира се и мъжете правим не по-малко малко грешки. Както и да е, проблема не е в тези грешки, а в неспирното женско дуднене и вечното мрънкане. Дъщерята я възпитавам, че мрънкането е най- лошото нещо, ще видим обаче дали приказките ми ще надделеят или пък "светлият" пример от майка й.

15

относно пеперудите

преди 6 години

Вместо да слушате стомаха по-добре забележете слънчевия си сплит, пеперудите не винаги са това, което хората казват че са.

14

Помня как преди

преди 6 години

години един наш състудент, 15 г. по-възрастен от нас и разведен, се беше сближил с един наивник, син на професор от нашия факултет. По-възрастният беше меркантилен и успяваше да се възползва от приятелството си с това момче.Изяде се от злоба и завист,когато професорското синче започна да излиза с много хубаво, фино възпитано момиче.По-дъртият все му дуднеше "Няма как да не е разглезена, след като е единствена дъщеря и баща й е шеф". Успя да му повлияе, след време се опита да го жени за дъщеря си

13

Анонимен

преди 6 години

11. Четат подобни статии :D

12

до 12

преди 6 години

Разликата между мрънкането и дудненето е като между минор и мажор или като диез и бемол. Ама какво ти обяснявам, предполагам и от музика не разбираш както не разбираш от жени. А за изневярата...който живее с тази мисъл бял ден не вижда и в крайна сметка се пропива и се развежда.

11

Анонимен

преди 6 години

каква е разликата между мрънкане и дуднене? и ако ти изневерява, и това ли се преживява

10

Пак до 6

преди 6 години

Родителите на момчето се хвалеха, че бъдещият им сват им дошъл на гости и направо казал "Хайде да ги оженим нашите!" Като се върнал от странство, бил купил на щерката апартамент. Тя щяла да наследи и жилището на родителите си, и апартаментът на баба си в Бургас. "Такава снаха изпуска ли се? Другата има сестра и живее с техните в двустайна панелка", така казваха. Не знам как са убедили сина си, но това се случи в наше време, в София, в семейството на хора, които нито са бедни, нито са прости!

9

бай Спиро

преди 6 години

Бла, бла...В брака жените допескат три фатални грешки- мрънкане- дуднене- поза "Ф"..другото се преживява

8

До 6

преди 6 години

Мога само да ти завиждам за мъжките момчета, от които се състои кръгът от твоите познати.това ми напомни една тъжна случка отпреди няколко години. Пред очите на целия квартал се разви една чиста, младежка любов. Момичето беше хем хубаво, хем душица по характер. Спомням си, че беше февруари, когато все още бяха неразделни, а в средата на април чухме, че е определена дата за сватба през юни, но с друго момиче, чийто баща си дошъл от чужбина и се познавал отдавна с бащата на момчето. Продължавам