47

.

преди 6 години

Жемностната система е индивидуална, а слуховете са дисторция на реалноста и създават митове (стереотипи), които пречат на хората, които им вярват да имат здрсвословни отношения.

46

до 47

преди 6 години

Говоря за приятелски отношения , а не за любовни .А и да се обвързан и да ходиш на срещи ? Извинявай ама не е луд този който яде баницата а който я дава ...

45

Неа

преди 6 години

Не генерализираме . Говорим за слухове и ценностна система , а не за индивидуалност .

44

@ 47

преди 6 години

М ? Лошо възпитание преди да се плющите да питаш за деца , мъж и т.н. , ех как ще я стигнем тая европейска цивилизация ...

43

Аз

преди 6 години

Проблемът на тези жени е, че си търсят мъж. Така трудно ще намериш подходящ човек. Аз съм мъж на 40 години с щастлив брак и нито съм си търсил жена, нито жена ми си е търсила мъж. Запознахме се случайно, харесахме се и се влюбихме. На първата ни среща аз й казах "айде да се оженим" и се оженихме една година по-късно. Вече сума години сме заедно, имаме деца и всичко е 6.

42

.

преди 6 години

Много интересно как генерализирате любовните отношения не на един блок, квартал или дори не само на София, ами на цели две държави ! Хората са индивидуални, с различни потребности, подходи и реакции, със сигурност вярвам, че турците са нахални когато преслвдват жена.

41

до 44

преди 6 години

В България сме свикнали да даваме акъл ... Да питаме за връзката , да си намираме носа където не му е работа , да ми мислим че знам повече от другия и да го " спасяваме " щото сме по знаещи ...какво ще стане .. На вън е проява на лошо възпитание да задаваш въпроси за семейство , приятел , деца ...

40

77

преди 6 години

До Турчин До 77Дано да се сещаш, че това е взаимно. Особено, ако има блуждаещи ухажорки около теб привлечени от твоето великолепие.

39

Мен

преди 6 години

До 21 за мамините синчета и мачовцитеМен ми се струва щом и с двамата си имала 2 годишна връзка, че приятелите на единия и майката на другия са ги спасили от теб. Не се учудвай ако след 2 години и чужденецът реши да завие.

38

Турчин До 77

преди 6 години

Долу писах как е в Турция. Аз съм далеч от тяхната представа за ухажване. В общия случай са толкова непримирими и настъпателни, че на момичето му писва и се съгласява, само и само да спре тормоза. Но това за мен е тормоз, а не любов. Затова и не се старая да се харесам на някоя, която не дава и 5 пари за мен.

37

Неа до 38

преди 6 години

А ти да не си някакъв воайор ???!! Гледай себе си !

36

77

преди 6 години

Турчина си противоречи, кой знае защо. Значи турците били полагали големи усилия в ухажването, обаче той пък не гонел жени, те сами идвали. Кое от двете, ти ли ухажваш жените или те теб и как точно регулираш коя кога да дойде, за да не се засекат?

35

Неа

преди 6 години

" А в Турция харчиш много усилия, време и пари без да имаш каквито и да е гаранции, че ще се спите "Ех...колко тактично се измъкна да не коментираш този ти коментар ....

34

Неа се клеца с торци

преди 6 години

Неа има лош дъх и се чифтосва с торци

33

Турчин

преди 6 години

Не бих казал претенции. По скоро критерии. А и тук е взаимно, може аз да не изпълня нейните. Аз не гоня жени. Ако е видяла нещо в мен, тя сама идва. Говорим си, виждаме. Примерно тя гледа котки и фант. филми, а ти не понасяш и двете. Иска три почивки годишно, по мин. 10 дни. Ти мразиш дългите почивки. И сте дотам. Да, жените надушват когато искаш само секс, но аз на 30 вече гледам първо да си паснем по-горните сходства. Сексът идва после и е по-хубав, всеотдаен. Поздрави и успех

32

Неа

преди 6 години

А че секса е важен - това е безспорно ...

31

Неа

преди 6 години

Така е . Друго исках да кажа обаче . Усеща се когато някой търси само това и ако ще незнам какви усилия да положи няма да се получи ... А въпроса ми беше за претенциите които имаш какво да правиш за една жена ???!!! Искаш без нищо тя веднага да скочи в леглото ти ли ??? Не разбрах ..

30

Турчин

преди 6 години

И там има такива, които дават. Не знам какви български турци познаваш.Сексът е важен и ако липсва една връзка изчезва. Каква важност му отдаваш зависи от жената отсреща. В някоя виждаш освен секс, майка на децата ти, домакиня. В друга, без да се лъжем, виждаш само секс. Така е при всеки мъж - без значение на етноса.

29

Неа

преди 6 години

Чувала съм че туркините в Турция са различни от тези в България . Незнам туркиня от Турция да дава преди брака , но виж тези които живеят в България си дават без проблем . А за усилията които полагаш за една жена какви претенции имаш ? Сам казваш , че го правиш заради секс ... Това е гадно и се усеща ...

28

Турчин до Неа

преди 6 години

Права сте за някои семейства. Аз най неодобрявах, че жените там масово не работят. Повечето и не искат, а това се смята за някаква чест на мъжа. А както знаем, с една заплата не е лесно. Тук не харесвам, че повечето мъже смятат добре поддържаните, гримираните жени за златотърсачки. Другото което е, че най ги е страх да не се пробват и да не свършат в леглото. А в Турция харчиш много усилия, време и пари без да имаш каквито и да е гаранции, че ще се спите. Много е различно.