16

Сп???нс

преди 6 години

Никой нищо не е съчинявал-толкова могат.Оня ден по "Дискавъри" гледах за Софииския затвор и зажаднял за българска реч, пуснах звукът без превод -направо онемях. Обиколката беше водена от един полицай - началник на сектор в затвора (предполагам) и едва свързваше повече от 3-4 думи в изречение, едва се хващаше смисълът, не му се разбира- УЖАС, за това че затворът е пълна развалина бях подготвен от заглавието на поредицата, но че служителите са избрани с конкурс 80- процентници - за това не бях

15

15

преди 6 години

Продължение..Не получава дори - смислено обяснение - защо и как нещо се случва!Убитите ги заравят - превръщат се в бройка от статистиката!Достойнство? Къде?Не и в България!

14

Анонимен

преди 6 години

Може и той да е убиеца...макарче е трудно да се повярва....защо от ревност - някой ще тръгне на такава поголовна касапница?От ревност човек убива - любовницата..мъжа и...и толкова!Педофил не значи непремено социопат.Не вярвам да е бил и "луд" в общоприетия смисъл - някъде четох, че бил интелигентен...Истината защо и как я знаят само убитите - а те няма как да опровергаят нещо.Случаят е приключен! Бързо и удобно.Лека им пръст! В тази държава простосмъртния не получава защита...правосъдие ..

13

колко завоалирано

преди 6 години

Първо- обикалят целия планински район,включен много човешки и оръжеен ресурс за нищо, извинете - за показност.Второ - със задна дата ще наказват човек , който няма касателство , сиреч жертвен агнец е намерен.Народът да е спокоен.Е, наистина НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

12

Анонимен

преди 6 години

Ако Росен е бил "ПОД ПРИКРИТИЕ", КАК ДА ГО ОТКРИЯТ И АРЕСТУВАТ?

11

Анонимен

преди 6 години

Още първия ден са го открили, но са си премълчали за да вземат по едни 100 кинта и два дена отпуска за извънреден труд

10

Анонимен

преди 6 години

Така ще е, че и "по-добре" ще става тези които можеха са в пенсия или напуснаха на тяхно място дойдоха "правилните" калинки.

9

Монти от Монтана

преди 6 години

Електоралната единица има нереална представа за собствената си важност, смята, че някой ще тръгне да фалшифицира разследвания, с цел да се хареса на Ичо, Гичо, Атанас и Спас. Полицията нищо не излъга в случая с Горския човек, просто толкова си могат, даваха брифинги през пет минути, и се оплетоха в несистематизирани данни.

8

AF

преди 6 години

Добро утро на всички.Спомняте ли си какво бях казал преди седмица.Че пича е на метри от мястото.И най вероятно е онанирал наблюдавайки шишковците да мърморят и ругаят че "копеленцето" им е развалило дебелият мързел между коледа и Ивановден.СмешковциПожелавам приятен ден на всички в задръстванията.Не ругайте.Искахте да сте в центъра на Света

7

Анонимен

преди 6 години

Превърнаха го в жертвен агнец,но дори да допуснем,че той е извършителя на убийствата,как ще оправдаят неспособността си да го заловят толкова години!? Как ще издирват толкова години престъпник,който дори не си е правил труда да се крие,а новогодишното убийство излиза,че е следствие точно от некадърността на МВР!

6

@

преди 6 години

Ако се направи едно социологическо проучване, интересно колко от народа вярва че този Росен е убиеца.Ако се съди по коментари във форуми, над 80% подозирам че ще гласуват че това е разчистване на мафиозо-политически сметки.Толкова смърди тази история, че ако отнякъде изскочи истината, може и правителството да падне.

5

Анонимен

преди 6 години

Не им се връзват нещата и това е , как кучето веднага намери трупа на жената а на убеца след 4 дни .

4

Грудю

преди 6 години

Намерили са го още първия ден. Те са го гръмнали, изчаквали са няколко дена и уж той се самоубил. В хамерика поне направо си казват, че гърмят в БГ и ЕС се мисли коя версия е най-добре за обществото

3

Анонимен

преди 6 години

Веднага да бъдат уволнени следствените кучета

2

вижда се

преди 6 години

Поредното доказателство ,че в МВР , шефовете им са пълни некадърници !!

1

Анонимен

преди 6 години

Това е най-доброто, на което са способни българските полицаи, поне да бяха скалъпили версия, на която някой да повярва.