15

Анонимен

преди 6 години

БГ-експерти много бавно схващат-това стана ясно преди много години.

14

Георги Стефанов

преди 6 години

РЕДАКЦИЯТА, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ????????!!!!!!Според същия руснак ние българите сме "в жопе", демек у зaдник. И това сте оставили!

13

Георги Стефанов

преди 6 години

РЕДАКЦИЯТА, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ!!!!!!!???????????? Един руснак нарича тук българите "балбесы" (***, безумници, безделници) и когато се намира един достоен човек да му отговори вие триете пост! Обаче обидата към българите оставате!Тази страна винаги е страдала от продажници!

12

Анонимен

преди 6 години

Балбесам которые пишут гадости про Россию. А вы то где? В жопе ( в *** по-вашему)! Вычисляете кому дальше продаться? СССР (то бишь Россия) создала вам промышленность, давала энергоресурсы. Вы все просрали! Вы никто и звать вас никак!

11

Анонимен

преди 6 години

Ха, ха... Загрижил се гольо за Раша... Ха, хааааааа... Китай и Индия имат една трета от населението на света, бе гущер... Америка е блед спомен и лански сняг. Светът има нови господари, капиш?

10

Абе иска им се

преди 6 години

Но раша не може да е полюсНяма притегателна силаОсвен снимките по цици на Путин

9

Ексерски

преди 6 години

Ба, верно е. Америчкое най големиот полюс, оти тамсега е много студено, а Масква по иприлича сега да е Екватор, оти там е топличко. Е по добре е да си Екватор, он е голямширок и есе лето, а полюсът е еднс студена малка точка и толкоз и нскъде се обърнеш от тамсе към Екватора гледаш.

8

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Анонимен"За 11 години Путин какво свърши?"...---------------------------------------------------------------Много... - но с отрицателен знак...

7

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКои оръжия Китай си произвежда сам?Още купуват самолетни двигатели от руснаците.

6

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОКитай вече сами си произвеждат оръжията,нямат чуждестранни наемници и ако си чувал за Паритет на Покупателната Способност ще разбереш защо военният бюджет на Китай е над 800 милиарда долара!

5

Анонимен

преди 6 години

До Виж тиЗа 11 години Путин какво свърши?

4

СатаНАТО™

преди 6 години

До тайнаВоенният бюджет на Китай е с 15 до 20% по голям от този на САЩ--------------A по-полека...

3

Анонимен

преди 6 години

Много полюси 2018, ама друг път.

2

тайна

преди 6 години

Военният бюджет на Китай е с 15 до 20% по голям от този на САЩ(700 милиарда),а външната политика на Китай се припокрива на 90 до 95% с тази на Русия която пък е водеща във външните отношения и ядрените оръжия наравно със САЩ затова пък Европа е цивилизована и лицемерна!

1

Виж ти

преди 6 години

С такива специалисти по геополитика, като поканения в телевизията ви и цитиран тук, аз смело мога да прогнозирам, че ще бъдем на дъното и в следващите години.Сега сме 2018г. преди почти 11 години в Мюнхен, руският президент Путин заяви, че многополюсния свят е факт... нашите експерти днес вече са разбрали.Ние знаем също така знаем кой е доминирал през 90-те, няма защо да ни го припомня "експерта", важно е да разберем кой ще доминира следващите години, а... той не знае.