64

Чибо

преди 6 години

Жалко за културните прародители... Сигурно се въртят като пилета на грил в гробовете от срам заради отрочето-издънка! Не се коментира неможенето да пее. Несвързана мисъл, пълна с повторения ("Примерно ти давам пример") и противоречия - на 6:45 твърди, че не се бори, а на 9:47 бодро твърди, че се бори.

63

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

инженера ако е за затвора, слаБи трифонов требва да го запалат с нафта , за да видят всички с два пистолета в ръка, колко са бели душите му.

62

DALI

преди 6 години

Ako ne beshe Painer,koi,koi shteshe da vi pusne na stsena ,hei bulka !

61

Celena

преди 6 години

До панзарBravo ,otsenihte s nai-tocnite dumi ,,umnoto,, momicentseto s shirokia grab.I tia pee li pee !!!

60

Анонимен

преди 6 години

България ON AIR-новия разпросранител на чалгата.Жалко за прекрасните политически и икономически коментатори в тази телевизия принудени да делят студио с чалгаропитеци като тази, която дори я е срам да носи истинското си име.Да не говорим че е музикален инвалид, тананика простотии и разчита само на заголване в клиповете си.

59

Анонимен

преди 6 години

Тази е едно голямо ZERO.Срам за прабабите и прадядовците си.

58

Анонимен

преди 6 години

Тая лоша чалгаджийка срам няма, да казва тия неща точно по време на евро-председателството на България. Да подронва авторитета на държавата с думи, като "рекет", "принуждаване", "живот с трах". Недей така бе мила, подронваш авторите на ББ, ще се разсърди и ще стане страшно.

57

Горан

преди 6 години

Той, че е за затвора си е за затвора! Хич не ми пука за неговите далавери, ама да го тикнат за подкопаване устоите на нацията! Или както вече казаха преди мен за държавна измяна! Защото цялата негова дейност е точно това! Това, че нещо се пее на български не значи, че е българско въобще! Да не говорим, и че е най-безсрамно крадено...

56

панзар

преди 6 години

На това момиченце начина на изказ,на формулиране на мисълта е почти на нивото на певческите и възможности.Доброто е, че всичко което иска да каже е трагичната истина. Е, трябва да сеотчете факта, че има солиден гръб, което и помага да говори по-свободно.

55

Той

преди 6 години

Браво на Митю Пайнера. Че той работел за нас, рокаджиите! Да отиват в миша дупка всички чалгаджийки!

54

Цонко

преди 6 години

Хайде де, кога и нашите фолк-к... ще започнат да се оплакват от ceкcyален тормоз?!

53

Анонимен

преди 6 години

то па една музикаааа !!! *** е че половината що годе младо население на страната я харесва

52

Анонимен

преди 6 години

Ами не знам, вие слушате чалга в изобилие, и кой каза че това е музика.Музика е Бетховен, Бах, Моцарт, Шопен, Пинк Флойд, Дийп Пърпъл, Битълс и т.н.

51

Анонимен

преди 6 години

Пайнер е добре управляван лейбъл. В началото създадоха тв канала. Тогаа по другите тв канали не се пускаха чалга клипове. През годините създадоха популярен Ютюб канал и сега с него лесно могат да достигат до много хора. Също и дискотеките Планета Пайнер във всеки град показват, че Пайнер имат влияние над чалгата.

50

Анонимен

преди 6 години

Миньо е за затвор, за държавна измяна. Той е идеолога на поколения чалгари-кючекчии !

49

Анонимен

преди 6 години

не съм съгласен. Най-добрите чалга-певици са добри певици, имат музикални дарби - Ивана, Десилава, Глория, Румяна...да "ъпдейтват" се и какво от това? чували ли сет ги как пеят народни песни? чалга се продава повече затова я пеят. Пайнера оказва рекет, за това колко песин могат да се пеят, кои певици могат да пеят и т.н. Друг е въпросът, че Андреа едва ли щеше да се осмели да каже тези публични истини ако мъжа й не бе Кобрата, пайнера просот щеше да й прати няколко борчета.

48

ЦЕЦА КЛИЗМАТА

преди 6 години

ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО СЪБИТИЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА. ТАКА Е КОГАТО НЯМА НИКАКВА ПРЕСТЪПНОСТ, УБИЙСТВА...

47

аз-ът

преди 6 години

Пайнера си играе играта и си знае стоката. Той промотира ку..вета със средни певчески дарби, които обаче изглеждат добре и кълчат дирниика на кючека. Той отлично осъзнава че въпросните ку..вета без него са нищо. Тая ще спечели Грами ли без Пайнера? Която се е отделила от Пайнера добро не е видяла. Единствено Азис е самостоятелен играч, ама той никога не е бил част от Пайнер, а е и твърде голям вече заради Турция. Там половината са мана.фи и обичат пълнички мъже.С такава стока - такъв Пайнер!

46

Анонимен

преди 6 години

Как си е посрамила предците...и излиза да го разказва по телевизията...крава.

45

Анонимен

преди 6 години

Проблема на чалгата е, че рано и късно изтрезняваш.