31

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Оказало се, че тоя Росен бил активен член на БСП и фен на дрОгарката Нинова...

30

zz

преди 6 години

Абсолютно съм съгласен с мненията, изказани в статията! И аз се зачудих как са извърши за ден два ДНК анализ, при положение че за сестрите Белнейски това бе направено в Германия, че в България нямало такава лаборатория, която да го направи. Има много необяснени и странни неща. Определено тази развръзка е дюшес само за родната милиция. Жалко, че в България "присъди" се раздават без доказателства от телевизионния екран.

29

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Борисов го разстреля... - малко преди да тръгне за Истамбул...

28

Амон Гьот

преди 6 години

Даааааааааа. И 18 годишният Боби, по прякор Схемата се снима с калашници в двора! Явно баща му е бил /беше/ в схемата, но го извадиха!А Росен с флоберковия пистолет и той е жертва!

27

zeus

преди 6 години

Прави ми впечатление опорната точка, че който не вярва на официалната версия е червен. Това само доказва подозрението, че властта стои зад лъжите на МВР по случая и е замесен партиен другар от високо ниво.

26

Червен клошар

преди 6 години

Днес комунистите масово са потънали в скръб. Техният идол Роско Планинарят го няма вече и няма да могат да свалят правителството на ГЕРБ.То какви надежди бяха само, ама на, зла прокоба определи убиецът да си получи заслуженото!

25

Анонимен

преди 6 години

Какво искате, вижте кои ръководят ГЕРБ и държавата? Бочко Интелекта и Цецо Вифаджията. Събраха къде какво можаха, изпадали от БКП, неграмотни и не ставащи за нищо, напълниха държ.администрация с Калинки, започна едно перманентно крадене и лъжене, и гафовете летят един след друг. На МВР министъра е Зелен чорап, нищо не разбира. Гл.с-р, бивша охрана на мафиоз, зам.минустрите назначени по квоти. Нищо не разбиращи. Далаверата е прояла държавата изцяло. За много пари са убити тези хора, а Росен също.

24

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Анонимен"Обществото също не вярва нито на версията за убийството"...-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Позитано не са общество...

23

Анонимен

преди 6 години

Обществото също не вярва нито на версията за убийството нито на версията за самоубийството. Четете в независимите сайтове и форуми какво се говори масово в Нови Искър. Там е истината от първа ръка, а не помиите с които ни заливат.

22

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

тия чисто си го самоубиха, без да забравяме и неотменимата роля на националните медии. никой никога не се е стягал нито да го залавя нито да го съди. за това от началото се почна със статиите , изявленията и целенасочената медийна кампания. колко му требва на психически нестабилен да го бутне в пропастта... другия път ще улучите на социопат и свят ще ви се извие като се почне с жу суи...

21

Ко?Не!

преди 6 години

убил шестима ,возил се е в джипа ,захвърлил тялото на жертвата ,върнал се очистил петима ,чистил ,прибрал се .Вместо да се изнесе от района ,той остава в къщата и когато го подготват се крие в съседство

20

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Разбира се, че е той, иначе защо ще се самоубива... - а какво значение има дали се е самоубил или са го убили... - важно е, че е получил възмездие и хората се успокоиха... - но позитанци винаги са контра и омаловажат успехите на правителството, което им изяде главите...

19

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да доказват. Казали са че са го самоубили каза ли са че са го намерили сега ще чакат ДНК-то въпреки че вече бяха казали че има такова ама все пак за всеки случай още едно ДНК! И така. Нет челавек. Нет праблем! Е казал чичко Сталин! А й от днес триполовите вече са на засеждане и занаяждане така че ще трябва да им си осигури макс спокойствие и охрана. Целият ресурс на милицията трябва да се впрегне в защита на триполовите! Нал тъй тавариши?

18

До 4...

преди 6 години

Калашника е въздушна реплика, ако успееш да уцелиш гълъб може и да го убиеш, случайно... Ама да кажеш, че 130 хиляди лева за тая къща са пари... Извинявай ама това са 65 000 евро! Има панелки в Люлин дето струват повече, и ги купуват още по-големи шушляци.

17

Родната милиция

преди 6 години

Сакън, да не си помислите, че масовото убийство е заради аферата с кокаина!

16

zeus

преди 6 години

На всички ни стана ясно, че има замесени хора с власт и пари, а Росен е удобен бушон просто.

15

Тоя

преди 6 години

частен детектив да не се навира където не му е работа, да не се подхлъзне и падне в някоя пропаст!

14

Анонимен

преди 6 години

С тази нескопосан постановка МВР и ГЕРБ, които назначи ха некадърност си калинка на топли постчета, станаха за смях и на кокошките в Нови Искър.Всеки нормален българин с не промишленост от медиите мозък знае, че не Росен Ангелов е истинският убиец. Как ще обяснят ФАКТА, че именно гадже ето на Нанси е убито с най-мниго куршуми - 13, 8 от които са в областта на геноъалите.Нанси е вярната следа, че а не дърта та й развратна майка Кети.

13

само един въпрос

преди 6 години

Колко време е необходимо за направата на ДНК-тест? Как толкова бързо след като го откриха, обявиха, че съвпада ДНК-то?Не разбирам и затова питам.

12

маке

преди 6 години

вчера бех на риба клъвна ми една мренка почнах да дръпам трудно напнах се и що да видим една щука заапала мренката а един сом заапал щуката абре истина ви викам е те така и с мвр-то