51

Анонимен

преди 6 години

Имам една версия:Сибират се в Нови Искър да празнуват, всичките 7 жертви. Идват онези.със.стоката и викат дайте ни парите, нещо се обърква, онези откачат и избиват всички. После имитират самоубийството на Росен и скриват трупа на Кети. Всички са убити на 31 дек , след това само са изнесени два трупа и захвърлени в Луково и на 2км от Нови искър

50

обратното, пагон

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА 40Недоволни сме, че убиецът няма да получи правосъдие. Всъщност "недоволни" слабо изразява възмущението ни, погнусата ни, дълбокото ни отвращение.А "дрогарете" ги търси там при вас. Ти си знаеш къде!

49

Анонимен

преди 6 години

Даа човешкият живот не струва и пукнат грош ...решаваш да убиеш цяло семейство и ..хоп измъкваш се ...намират някоя жертва ..която после убиват ...уж самоубил се ...за убития полицай дадоха на жената 2 год и 4 месеца...позор!!ами тук ???каквато и да е тя ...за каквото и да е ..кой е той да раздава правосъдие ...не мисли ли за дъщерите си ???явно почват един по един да изперкват човеците ...

48

пенсионер

преди 6 години

До ...39Добре де,след като(според теб)е набеден за убиеца,защо се крие?Ако е невинен, да се предаде.знаел е че го издирват за убийства.Тезата че се крие заради стари присъди, издиша пред тази че го търсят за по-тежко престъпление.

47

Анонимен

преди 6 години

И кво сега. бау-бау.

46

Кондю

преди 6 години

Който и да е свърши се. Ама знам поне още няколко месеца само за това ще се говори и пише

45

Тъпанар

преди 6 години

Не знам дали Росен е убиецът, но с едно съм съгласен с версията на МВР - убийството наистина е станало заради любов! От любов към парите.

44

Василев

преди 6 години

Бат Неделчо е имал само няколко десетки кухи фирми за източване на ДДС, участвал е в обществени поръчки без да има история и досие като строителна фирма, в тефтерчето намерено от журналистите е имал сметки за десетки хиляди, никъде не фигурира,никъде нямат достъп къде и с кого е работил, никъде не е плащал данъци, не че е живял бохемски, но без доходи е имал разходи за десетки хиляди!Кака Кети и тя никой не я знае къде и какво работи, бръмка си с беемвето и си пиши референции!??Агент Анди!ЦРУ!

43

до кога така

преди 6 години

Не само той се съмнява много хора който все още могат да мислят си задават много въпроси,а дали МВР ще отговори не разбира се те не отговарят за нищо но получават огромен бюджет отделен от данъците на питащия народ.

42

Анонимен

преди 6 години

По-частен детектив търси шестима доброволци и куче за тестване на флоберков пистолет. Желателно е преди това да си направят Застраховка живот !

41

Да обобщим

преди 6 години

Росен бил много "ревнив" и затова решил да избие любимата си / с която никой не ги е виждал/ и цялото и семейство на връх Нова година с малокалибрено оръжие! След като ги избил мести трупове, заличават следи за да не го заподозрат, отишъл си в добре поддържана та "изоставена" с ток и вода вила, в която се крие от правосъдието от 9 г. да пийне, хапне, да се стопли и полюбува на собствените си снимки. Като разбрал, че го търсят го загризяла съвестта и отишъл до съседна вила да се гръмне! "Истина"!

40

11

преди 6 години

Колко чевръсто ми изтриха коментар за нещо бело неизгорело... хахаха, ушевите как се издават... Sancta Simplicitas!

39

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Имам чувството, че дрОгарЕте не са доволни от възмездието, което е получил един масов убиец...

38

...

преди 6 години

Значи мога да кажа, че ако се верва на сегашната полиция съд прокуратура и прочие паплачи, то всеки от нас е чист убоец! Само дето никой от нас не знае, че може да гръмне 5-10 човека и после да седне да си почине! Но след това престъпления полицията и разследващите го органи ще му докажат, че дори и в лондон да е бил по време на убииството в нови искът, то той е виновен! Башка, че ше му направят и ДНК анализ за 2 - 3 часа и ше го до докажат че е той! Еми това е положението ...

37

Анонимен

преди 6 години

Защо ще убива цяло семейство ако мотивът е ревност?Как и откъде се е снабдил с оръжие и муниции при положение,че няма документи и е издирван? Откъде е придобил тези умения на килър,че да натръшка сам 6 души?Защо изпечен престъпник крил се от закона години и способен да убие планирано ще се самоубива? Ако престъплението беше извършено под афект е логично да има после вина и разкаяние водещи до самоубийство,но това е планирано убийство,разчетено с възможност за бягство.

36

До 32

преди 6 години

Какво общо има некомпетентността на полицията и версията им съшита с бели конци с БСП, въобще какво общо има с политиката. Полицайте искат високи заплати, а се видя какъв продукт дават в замяна.

35

Анонимен

преди 6 години

По-частен детектив:Всичко изглежда много просто и банални.Друго щеше да е, ако има съмнения, че убийците са роми, а оръжието са получили лично от Бойко !

34

Амон Гьот

преди 6 години

Ей това флоберковите патрони са много яки и с голяма точност. Даже на времето Илия Павлов го убиха с флоберка - 1 в сърцето. Както казваше един познат: "Най-големия милионер го убиха с патрон за 30 ст."

33

Василев

преди 6 години

ДНК материала е бил въздуха, който е дишал Росен Ангелов!Кофти материал за ДНК, както беше казал един бивш и настоящ премиер!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

32

Къде е

преди 6 години

Сега този "да" ли беше "не " ли беше да пита дали детектива и лекарят имат компетентността са дават изявления?