71

елементарно е

преди 6 години

До Борец за праваНо иначе не е лошо!Предложи я тая хипотеза на МВР,и може и да изкяриш нещо,знае ли се!?

70

БАБА КУНА

преди 6 години

ТАЗИ УДОБНА РАЗВРЪЗКА СЪС СИГУРНОСТ Е ИЗМИСЛЕНА ОТ НЯКОЙ "МЪДЪР" ГЕРБАДЖИЙСКИ СУЛТАН КАТО ЦВЪКИ ИЛИ БОКО !!!

69

Внимателно с

преди 6 години

неудоуточнени варианти на събитията:1.Кметът на Луково заяви, че НЕ ЗНАЕ на КОГО е луксозната вила, в която отсяда ОТВРЕМЕ-НАВРЕМЕ( от 10г)Росен.2.Днес в пресата се тиражира израза" Росен ЖИВЕЕЛ във ВИЛАТА .СИ!!! в Луково и изминавал по 20км до работа.Журналистите ще проучат ли ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ е вилата в Луково?Ако е лична на Росен, тогава има ПОРЕДИЦА от ЛЪЖИ в изявленията кмета и изявленията, с които се създава образ на АСОЦИАЛЕН тип- без ДОКУМЕНТИ за самоличност, без собственост, без работа?

68

gogo

преди 6 години

Колко удобна версия

67

мда

преди 6 години

ДНК само по себе си не е доказателство за нищо. ДНК има навсякъде, където човек е бил, и по всичко, което е пипал. Да се изплюе човек на улицата, или да си хвърли фаса или чашата от кафе пак оставя ДНК. ДНК може да е доказателство единствено в комбинация с други улики - оръжие, гилзи от оръжието с характерна за конкретното оръжие "резба" и т.н. Ако този, когото са намерили самоубит има барутен нагар по ръката си и контактна рана от оръжието на слепоочието си, може и да им е вярна теорията на мил

66

Анонимен

преди 6 години

МВР ще докажат каквото си поискат!

65

Борец за права

преди 6 години

Почнаха знайни и незнайни ''експерти'' да вземат отношение по ясен от всякъде случай.Палавата Кети си хваща любовник без да знае,че той е рецидивист и бивш пандизчия.В един момент Росен Ангелов хлътва лудо влюбен в Кети, която точно тогава започва да го избягва.Росен и Кети се виждат за последно на 31.12.2017, за да се изяснят и тогава извергът разбира, че решението й за приключването на тяхната връзка е окончателно.Тогава на него му пада пердето и той убива всичко де що мърда в семейството.

64

наблюдател

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАДрън-дрън!

63

наблюдател

преди 6 години

О, много общо си има даже. Защото "за кокошка няма прошка, а за кон няма закон". И всички го знаем.

62

Анонимен

преди 6 години

а тей и после се чудите що Цветан мустака не се прибира от Сърбия - ми щот ше го самоубият що !

61

Анонимен

преди 6 години

Повод за размисъл? Ако ще се гърми, защо му е да ги разтрелва всичките, ако предварително е набелязал 1 жертва? Да не би тези от *** ДДС фирми да са намерили първи заподозрения

60

Анонимен

преди 6 години

Самоубил се е със заглушител... ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА! В държавата на суджуците и тиквите всичко е възможно и всичко е "логично"!!!

59

Удобната жертва

преди 6 години

Не е важно кой е виновен, а кой поръчва музиката./Мао Цзе Дун/

58

До 59

преди 6 години

Ти частния детектив го остави, я кажи премиерът какъв е бил, че тук може да има хора дето не са чували?

57

Анонимен

преди 6 години

Частният детектив Марин Маринов на времето е бил мутра от най-близкото обкръжение на Иво Карамански, а сега излиза по медиите да раздава акъл и морал, както и да се възмущава от държавата в която живеем и МВР.

56

До Ботьо Ботев

преди 6 години

Пиши със един ник, цял ден се опитваш да кажеш че черното е бяло! Ако детективът няма познания по криминология о лекарят от Днк-експертиза, кой не мен. Кой? Този, при когото си на хранилка и заради когото се излагат като кифладжия?

55

Анонимен

преди 6 години

За мен е ясно едно нещо - МВР се изплашиха от общественото недоволство и затова чакаха няколко дни, за да намеря горския човек. Имаха намерение да го открият още на 3-ти, но бяха изумени от това, че никой не им повярва. Лошото в случая е, че това са неспособни хора, които само реват за заплати, ние им плащаме осигуровки, а на всичко отгоре се водят категорийни - първа и втора категория труд, което води до ранно пенсиониране. Милиарди от нашите данъци и осигуровки потъват в тази бездънна кофа.

54

Българин

преди 6 години

Драги съфорумци, моето мнение, е че Росен също е убит по-рано, със сигурност преди МВР да го пусне за издирване. Със снимка и всичките му там глупости. Те не стрелят напразно, нямаше да го обявят за убиец ако не бяха сигурни че ще се самоубие. А може са са сигурни само ако вече е само убит. Как са го намерили - 99% се е доверил на някого, който го е предал за разстрел!

53

Анонимен

преди 6 години

Струва ли си да убиеш толкова хора заради любов ???Не. Разбирам Кети да ...съпругът й да ...но децата ...че и кучето чак ...айде сега ..глупости ...тук я пари има намесени или наркотици ...или някой голям бос ...и ..Роската изкупителна и удобна жертвичка...но господа разследващи никой не ви вярва на версията...да ще я потулите ..но жалко истинските убийци ще са на свобода ..а те не са един ..поне е имало още един помощник

52

Анонимен

преди 6 години

"22-ри калибър не е за толкова убийства,..."Това не е вярно. 22 калибър със заглушител ако е с под-звукова скорост е най-тихият калибър. Използва се от професионални убийци често. Има достатъчно сила да влезе втялото, но не достатъчно за да излезе. Също е нестабилен, следователно щом влезе в тялото почва да се удря и рикошира и унищожава вътрешности. Един от стандартните НАТО-вски калибри за пушки е 5.56 мм което си е 22 калибър (223 по-точно).