18

Събудете се роби

преди 6 години

Трябва да бъде свален имунитета на главният прокурор,поради професионална немарливост (допускайки педофил да НЕ се търси 11 години)!Както и затвор за всеки съдия пуснал на свобода условно престъпник и след това същият да извърши ново престъпление.И при инструкторите се искаше споделена вина!!!!Така магистратите ще спрат да защитават мафията и да си самоубиват удобните!!!!

17

НЕбългарин

преди 6 години

Росен е лежал на два пъти в затвора - първо е осъден за кражба през 1984 г., след това за изнасилване през 1999 г. Освободен е предсрочно през 2002 г. Седем години по-късно е осъден за блудство с малолетна, извършено през 2007 г. Още преди края на делото обаче той изчезва и оттогава е неоткриваем.Ганьовски културни особености!

16

Анонимен

преди 6 години

МВР и джурналята спокойно могат да станат автори на Приказки от 1001 нощ. Но дали има кой да им вярва?

15

бъди

преди 6 години

МВР ако се напънат малко може да докажат,че Тери Пратчет е един обикновен кръжочен лаик ,че бялото не е такова бяло,а някакво друго белкаво,че даже и да пренапишат доста закони на математиката и физиката!

14

Из сводката на МВР

преди 6 години

Заподозрения беше открит мъртъв , прострелян с 5 куршума в тялото и 1 контролен в главата, като по всичко изглежда, че се е самоубил

13

Ганчо

преди 6 години

Случая приключен, забравете. Хубаво, че се "самоуби" иначе нещастните полицай щяха да умрат от студ и глад и още да стоят и пазят селяните.

12

Анонимен

преди 6 години

И Мишо Бирата тъй си отиде, щото стана неудобен на Баце.

11

Анонимен

преди 6 години

От родните михлюзи милициЮнери само мръсотии и постановки...Тоя човечец за мен си отиде невинен, нямам вяра на родните *** от МВР.

10

Анонимен

преди 6 години

Жалка държава, правителството на която разтрелва хора. Дори съвсем невинни. Това трябва да се спре! Това трябва да секне!!!

9

Бай Хой

преди 6 години

...- самопротреля се. Я пак

8

Анонимен

преди 6 години

Свободни съченения.Деца могат да измислят по правдободобна версия.Този сигурно е първият в световната история избил от ревност цяло семейство.

7

WTF

преди 6 години

Защо ги е убил, нали уж беше легионер, хахахаха. Не че някой вярва ама ако туй е вярно издирван от 8 г. живее в гората никой не се интересува кой е той и има пистолети заглушители, автомати. Майката върти любов с един скитник а в заможното семейство единствения човек, който работи е синът и работи санитар ???

6

Анонимен

преди 6 години

Шопарите от родното МВР нямат време да се занимават с престъпници и убийци, не им остава време от слухтене във Фейсбук, Вайбър и Месинджър, белким хванат снимка по морков на някой колега, слухтят, *** и чакат превилегии, ранно пенсиониране и 20 заплати.Отделно няма престъпна схема без забъркан някой ушат ***.....

5

Анонимен

преди 6 години

Чиста правителствена поръчка за убийство на хора, замесени в далаверите на правителството и впоследствие станали неудобни за същото това правителство.

4

11

преди 6 години

Още един "самоубили" . Тук нещата значи са много сериозни замесени много големи далаверинза пране на пари заедно с депутати. Човек който няма какво да губи не би се гръмнал.

3

Анонимен

преди 6 години

А заглавие ли е???

2

Clowns

преди 6 години

Колко жалко за всички медии - от днес няма да има вече за какво да пишете. То не беха статии, версии, интервюта и от сега мълчание и простотии.

1

ами

преди 6 години

Толкова много лъжи на едно място..........