38

Събудете се роби

преди 6 години

До 123Не НЕ си мислят!!!!!!!НЕ им "ПУКА"(интересува)!!!!!!Толкова са безочливи и хората са толкова обезверени и смачкани че тези си правят гаргара с овцете!!!!

37

Анонимен

преди 6 години

Аз казах ли ви че Лазар Колев 2 ще се самоубие за да може Тиквата да се хвали по медиите с ченгетата си и да спи спокойно?

36

Валтер Баретов

преди 6 години

https://bulnews.bg/article/312532

35

123

преди 6 години

Пълен театър не знам защо са си помислили, че някой им вярва.

34

Ефтинжоският

преди 6 години

минсифюнгелски пийар е ефтинжоски !!!

33

Анонимен

преди 6 години

Невярвам на тази история. Много съмнителна. Тук се прикрива някой . Подобно на сестри Белнейски някога.

32

Анонимен

преди 6 години

Тоя хайван го намериха самоубит, както се очакваше. Не знам само защо нашите управници ги оставяме да си разиграват коня и да ни правят на *** постоянно.

31

Анонимен

преди 6 години

До FAQ DAT S*IT+1

30

Шопо

преди 6 години

Сега ушевите спокойно ще пафнат цигарка,ще пийнат водица и ще протестират за по-високи заплати...

29

Г-н Екшън

преди 6 години

Явно са решилили, че няма да ни пука, ако сложат един изнасилвач за изкупителна жертва.Добре, ама най-голямата простотия е, че тоя се е върнал назад през 600 полиции, термокамер и кучета за да се самоубие. Спец отряд трябва да го е върнал, защото само те не се проверяват. И едната ръка не знае какво прави другата, направиха обикновените полицаи на *** и ги пуснаха да дирят някои, който си е при тях. Но, ако допуснем, че цялата история е истина, тогава става лошо вече, че нямаме полициия.

28

РазБойко

преди 6 години

"Битов скандал за парко място"!!!Цитирам пресаташето на мафията!!!!

27

уверен

преди 6 години

Уверен съм, че сега на този човек ще се стоварят поне десетина неразкрити убийства от МВР ---така хем ще увеличи успеваемостта на разкритите престъпления , хем наш,те хора няма да се притесняват от нищо...не че досега са били притеснени.

26

Гостенин

преди 6 години

Пък върхът на сладоледа беше: СигОрно е бил във Чуждестранния легион!Те там само 40-годишни тюфлеци търсят.Как им ги раждат тиквите такива смешки не е ясно.

25

FAQ DAT S*IT

преди 6 години

Айде, кога ще е тържественият концерт в чест на всички служби на Веско Маринов по повод брилянтно разкритото престъпление, по което всичко е толкова ясно и правдоподобно, че няма накъде повече? Отдавна системата не се е излагала с подобен цинизъм и подценяване на нас, робите действително...Те май си мислят, че е още се намираме някъде 1960-70-те години. Нова вътрешна Желязна завеса ли си имаме? Щото си мисля, че ние с по-голяма точност знаем какво се случва в Зимбабве, отколкото тук......

24

Анонимен

преди 6 години

след като утепахме Рамбобратовчеде Лари нека да изиграем танца на радосттаа Бойко да покаже танца със сабиБББалки Бартокомус

23

Гостенин

преди 6 години

Ако всички разследващи бяха лъгали по-малко във началото нямаше да има сегашнато положение никой да не вярва на официалната версия. То не бяха удушени, то не беше по един изстрел, измами по ДДС, то не беше чудо.Сега да си сърбат попарата! Има 9 трупа за една седмица покрай Нови Искър! Ще има ли истинско обяснение или отново ще ни разказват съчинения по картинка?

22

Анонимен

преди 6 години

Алабалистика.

21

Събудете се роби

преди 6 години

В Пловдив военният с кучето се самоуби и след 3тият ден и след третият обиск на дрехите му намериха предсмъртното писмо в джоба!!Този след третият оглед на стаята е намерен самоубит!!!!Мафия ли ни управл;ява или НЕ само 80% са де...били????

20

Анонимен

преди 6 години

Само не е ясно след като първо убива Кети и то в гората без да има свидетели, отива в 12 вечерта да избие цялото семейство. И как пък влезе с пистолета, че и кога е имал време да презарежда, като ги гърми с н брой куршуми. За какво му е било да избие всички, като проблема е бил с Кети явно

19

Анонимен

преди 6 години

горскиЯТ