58

Dies Irae

преди 6 години

До даНикой не говори за предишните му престъпления. Говорим за сегашното. Защото е много лесно да се обяви един доказан рецидивист за виновен по дадено престъпление отколкото да се свърши реална работа и да се търси истинския виновен. И за Вероника мисля, че беше момичето от В. Търново търсиха търсиха и накрая изкараха един клошар виновен. Дали е той или не само Господ знае. Даже и баща и обаче не вярваше да е той.

57

Dies Irae

преди 6 години

От всичко това следва, че цялата история смърди от космоса направо. Как за толкова убийства експертизите се бавят с месеци, и все немогат нищо да намерят,а сега експертизите бяха готови още преди жертвите да са изстинали? Нещо МВР много бързо си нагласи обвиняемия. Има толкова престъпления в който експертизите се бавят не години, а десетилетия и изведнъж обвиняемия е ясен още преди да се обяви убийствата. И как намериха информация за къщата в която се е крил и тн. , а 9 години нямат информация.

56

да

преди 6 години

нищо лошо няма в това,че не е жив-един п'аразит по-малко за изхранване от държавата в затвора..и като се има предвид,че щеше да е доживот...десетилетия на топличко, нахранен...чиста работа..ааа, и тия глупости,че бил изкупителна жертва...стига, стига..той и за предните влизания в затвора сигурно пак е бил.."жертва":)))

55

П.Петров

преди 6 години

На мен ми е чудно, защо кучетата не са го надушили веднага, когато става дума за някакви си 500м изминати пеш?Все пак добре, че се е гръмнал сам. Няма да го храним и него.

54

Dies Irae

преди 6 години

Да не говорим за факта, че в подобна ситуация лице с такава психика просто би дал последен отпор и би натръшкал колкото се може повече преди да се самоубие. Като се добави и факта, че за пореден път показа на цялото общество колко кадърни са всички служители на министерството на вътрешните работи - и на полето и тия в офисите картинката става направо плачевна. 1 човек направи целия държавен апарат не смешен, не жалък, а направо даде повод в ефир за тоталното закриване на всички силови структури!

53

Анонимен

преди 6 години

45, правиш забележка,а ти.........моля обясни ти как казваш изреченията ето тук след като всички ги четем, а не чуваме- мислете, когато пишете,говорите, четете. Мислете, мислете, НАПЪНЕТЕ МОЗЪЧНАТА ТЪКАН И МИСЛЕТЕ......

52

Dies Irae

преди 6 години

Първо имаме човек който в продължение на 9 години прави цялата държава смешна. Изхождайки от това той очевидно знае отлично как да да не привлича внимание и как да се движи под радара. От това следва, че цялата тази история е абсурдна. Крил се е толкова време, за какво му е да привлича нежелано внимание към себе си? Със сигурност е знаел, че ако избие толкова хора ще го погне цялата държава! Дори да приемем версията за връзка с една от убитите имал е достатъчна преднина като я гръмне да се омете

51

Анонимен

преди 6 години

Росен е водил тежък живот, на ръба на оцеляването, прехождал е ежедневно над 10 км., нямало е с кого да комуникира, бил е изцяло асоциален, това е формирало архитектурата на изкривеното му съзнание. Трябва да внимаваме кого допускаме до себеси, още повече до интимния си свят. Трепнала е нова любов, после е омръзнала много скоро на жената и тя стопира, е да де ама е натиснала спусъка на човек който не е трябвало да допуска изобщо да навлезе в личното си пространство..Внимавайте с кого общувате.

50

Анонимен

преди 6 години

След убийството на студентката в Свищов,пак от рецидивист ,който трябваше да е в пандиза.Власта уж започна издирване на хората които имат влезла в сила присъда ,но все още са на свобода!!Явно през тези години полицията нищо не е свършили,щом 594ма ,доказани престъпници са сред нас!

49

Анонимен

преди 6 години

Убиха човека 100%

48

Анонимен

преди 6 години

И премиера ни също вече десет години безнаказано коли и беси.

47

Прочетете и четете

преди 6 години

В други сайтове мрежата я има актуалната версия по този случай...повече от пикантна е и няма нищо общо с гпреизложеното.

46

Аз

преди 6 години

Божеее стига сте писали глупости. Прекалихте вече. Стана така както е удобно за високостоящите личности. И не ни правете на ***. Народа не е ***. Повтарате случката с Мирослава от Перник. Стига вече стига...

45

Анонимен

преди 6 години

В Южна Кореа за съмнение за близък на министърпредседателката 500 000 излезнаха на протест,докато не е свалиха!!!Тук дясната ръка на Буда го записа,как прикрива Мишо Бирата и народа седи и скимти...........И на онези естествено им стана ясно че могат да правят ,каквото си поискат!!!Тук се протестита,само срещу заплащане!Ето горските искат ,като в Щатите да гърмят на месо ако са нападнати органите на реда!Познайте депутатите,кой ще защитят престъпниците или правораздавателните органи!??!?!?!?!?

44

Анонимен

преди 6 години

Обърнете внимание, че в р.Искър официално намериха още едно тяло, но не се спомена нищо за този човек - кой е и т.н.

43

Анонимен

преди 6 години

Така..тоя Росен се самоубил, а убийците на фамилията къде си пият сега уискито питам?

42

Анонимен

преди 6 години

Дядката, когото ченгетата са замъкнали за поемно лице, ги издъни. Иначе нещата щяха да приключат още преди 3-4 дена, без да се налага да гонят Росен Ангелов по горите.

41

boby

преди 6 години

По тая история направо може да се направи еФтина холивудска кримка с очакван край. То бива нагласена работа, ама тия тотално се оляха.

40

Анонимен

преди 6 години

Всичко беше подготвено от слугинският "журнализъм"!Където този без съд и присъда отдавна беше нарочен за убиец и стадото нали си е тъпоглаво и слуша медиите и НЕ мисли..........!Какво искаш от народ ,който наистина си вярва че прогресира и избира(не че всичко не е манипулирано ,не че и всички не са такива) един страшно жа,,,,лък,безмо...зъчен и гну,,,сен деби...л!!!

39

Xoli

преди 6 години

Fakenews.