160

Анонимен

преди 6 години

Видя се че няма да го намерят,да прекратяват търсенето и да вдигат стачка за пари!

159

Анонимен

преди 6 години

ВАСИЛЕВ Е ПРАВ. Мотива е ДДС. Не ревност

158

Петко

преди 6 години

3. Как убиецът е знаел да се насочи първо към кухнята, където са били двата най-силни мъже, за да елиминира първо тях?4. Как и защо Кети се е озовала в гората? На кого е намерението(за мен-подхвърлено) тефтерче?5. Защо убиецът е местил телата? Въобще имало ли е кофа с вода и ***, напоен с кръв?6. Защо Нанси и Боби са били намерени в две различни стаи?Не е ли логично ако са тръгнали да се крият, да са били заедно(или убиецът и тях е разместил)?

157

Анонимен

преди 6 години

Цели 8 години да неможе да го открият? Та този е извън земен бе! Направо сме за срам кашмер и резил. Един дъртак ги направи разногледи. Похарчиха милиони за тези дни от както го търсят а резултата е 00.00. А човека е в Македони или в Сърбия й се изтега в някой хотел с фалшива самоличност и ходи му търси дедовия. Този щом е стар планинар знае всички пътеки по границите. Отдавна е в Сърбия или Македония. Да не е луд да стои там където има кучета и ще му открият следите? Пародия на държава!

156

Анонимен

преди 6 години

Само да се върна от Истанбул !подпис Батман

155

бобошо

преди 6 години

Към настоящия момент разследващите са" категорични", че той е извършителят на шестте убийства на база експертизите и всички събрани веществени доказателства. Да бъде хванат по възможност жив и съден в съд, и едва тогава обвинен със съответната по закона присъда.Ами ако е бил в много близки отношения със семейството, присъствал е на новогодишното тържество оставил е следи, но е успял да се измъкне от убийците.Тогава...?

154

Анонимен

преди 6 години

До АК-47това намек ли е да се върнат домоуправителите, регистрацията и граничарите?

153

Анонимен

преди 6 години

До ХаКонтингент на МВР от висока класа. Колкото и Никола Гешев заловиха.

152

АК-47

преди 6 години

Някой да е чул, че са заловили тримата банкоматоразбивачи? И там имаше 240 полицаи, хеликоптер, дрон, и пак им избягаха. Няма да го заловят, този отдавна е духнал зад граница. А за съдебната система, нямам думи - осъждан няколко пъти, обявен за национално издирване преди 8 години, а човекът си живее свободно... Боже, пази България и обикновените българи, защото от тези, от които зависи сигурността ни, живеят зад 3-метрови дувари, и ходят обградени от пазванти. Пфууу!

151

Rambo

преди 6 години

До Andreshko Това е хищникът от НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР но майор Деянов ще го улови!

150

Петко

преди 6 години

Има много неясноти и несъответствия, както в хода на престъплението, така и в хода на разследването. 1. Доказано ли е по някакъв начин точният ден и час, в който са извършени убийствата? Телата са намерени на 2-ри януари, преди тази дата преспокойно е могло да бъде изършено по всяко време. Експертизата посочва ли час на смъртта или всичко са догадки?2. Как аджеба убиецът е влязъл в къщата - било ли е отключено или е било с взлом? Имал ли е убиецът свой собстен ключ, с който е проникнал вътре?

149

Анонимен

преди 6 години

пуснете 1 жена около 40 год и ще го намери веднага все пак 1 седмица е без ласки росен!

148

Andreshko

преди 6 години

Ако искате да го хванат бързо МВР,увеличете им заплатите,нали за това ревяха,а сега вижте кадърността им.

147

Анонимен

преди 6 години

До Дядо130 Дядка ама наистина си е така. Спрат те, прават се на велики доставя им кеф това явно. Ама за работа не ги тарси, виж ако има манджа , чеверменце на аванта плюс пиене си е друга работа.

146

А стига бе

преди 6 години

тоя Росен ни направи смешни.

145

Анонимен

преди 6 години

Толкова измислена държава в света като България няма. Не могат да хванат човек от 2009 г., който живее под наем в няколко квартала на София и се движи в града предимно с градски транспорт. ТОВА СА ЦЕЛИ 9 години господа Главни секретари на МВР, Министър на МВР и ти Велики покровителю на бистришките тигри.

144

Аз

преди 6 години

Всяка минута от тук нататък ще изиграе лош номер на управляващите.А полицаите нека вместо да искат по-рано да се пенсионират да започнат наистина да работят за парите които имат претенции че са им малко.

143

Беглец

преди 6 години

Освен да крадат бензин, полицаите друго не могат! И като сложат тези качулки, големи са смешници! Цирк МВР?! Тях ги оправят само такива като бай Петко....

142

Бай Шиле

преди 6 години

абе аз да питам... някой в него район дет го издирват тоя, виждал ли е изобщо полиция и кучета, че мен ме съмнява изобщо да са тръгнали да го търсят :D то 9 години си е стоял вкъщи а те го издирвали :D *** комедията са тия нашите полицаи, депутати, прокурори, съдии и т.н.

141

съучастници

преди 6 години

До Скарлет8 години поемат защитата му!Дори през соца за неразкрито престъпление санкционираха и картотекираха ченгетата!Но тогава границите бяха затворени и отново ги връщаха виновниците.................