180

Анонимен

преди 6 години

Спете спокойно. Самоубили са го.

179

Хич

преди 6 години

До БокоЧакайте ме да се върна от Турция и че додем да го гепим.====Тцъ. Нема го гепим оти ме е страх да ме не гепи он пръв.Че го пуцам с гранатомето. Тцъ, пак не ства оти с гранатомето требе да пуцам прав или на колено. На колено не става, менискусо ми е опериран.Прав - ааа, страх.Абе, да го ловят тия, миоте. Ще им дам после по една пържолка.

178

Анонимен

преди 6 години

Абе стига сте му яли кокалите на човека,то се разбра,че е мъртъв.Имайте малко уважение към хората!За мъртъвците или добро или нищо.Да се молим на Бога,такива трагедии да не се случват повече в България!

177

Анонимен

преди 6 години

Забележете нещо много важно телата на всички убити и джипа БМВ са били вкъщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му.</p><p style="text-align: justify;">На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата

176

самоубец

преди 6 години

Убиецът е тинейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за ра

175

Овчаря на Нови Искър

преди 6 години

Дано го открият по бързо, че пак ще се окажа аз виновен...

174

Анонимен

преди 6 години

ВАСИЛЕВ Е ПРАВ. Мотива е ДДС. Не ревност........Как може ДДС да е мотивът? При точене на ДДС ощетен е само държавният бюджет, не и колеги престъпници. Освен това става въпрос за действия от миналото. Въпросните фирми не съществуват, една е задлъжняла и преписана на друго лице. Дори да са имали някаква печалба, което (поради горното) е съмнително, тя отдавна е била похарчена.

173

Петко

преди 6 години

Дами и господа,опитват се да ни пробутат изфабрикувани доказателства, убиец-фантом и мелодраматично театро с привкус на комедия.Не знам за кое ми е по-тъжно-че няма да има справедливост за жертвите и истинският убиец/убийци никога няма да бъдат разкрит/и или фактът,че вземат нас-народът за толкова *** и наивен.За бога,та и бърлогата на уж уквиращият се в Луково е менте,по сценарий и по план.Както и мотивите за убийствата.Пълна пародия!

172

Аз

преди 6 години

Самоубили са го вече!

171

Гарантирано от герб

преди 6 години

Има версия за замесен син на партайгеносе от Герб, четете афера,между другото версията е доста логична.

170

Анонимен

преди 6 години

Затова никой не си е.. жената на центъра , че всеки ще дава акъл.

169

Никой

преди 6 години

Мисля че с тоя падналия клепач няма да стигне далеч

168

Анонимен

преди 6 години

мотива е бил кладенеца или 1 метър заровено около него той е ориентира

167

Боко

преди 6 години

Чакайте ме да се върна от Турция и че додем да го гепим.

166

Народен представител

преди 6 години

Абе къде е тоя Динко сега, като ни трябва???

165

Анонимен

преди 6 години

СЪСЛОВИЕТО СЕДНАЛО НА ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА НЕ СЕ ЗАНИМАВА СЪС ЗАКОНИТЕ И НСТРУМЕНТИТЕ ПО ДДС ЗА ЧАСТНИ ФИРМИ. Няма експертите и тая материя е заобикаля.ПРЕДПОЧИТА ДА ОГРАБИ ТРУДА НА ЧАСНИКА ОТКОЛКО ДА НАПРАВИ РЕД В СИСТЕМАТА.

164

аз мисля

преди 6 години

Каква е истината ?Голяма грешка беше да се допускат разни журналистчета,които черпят материал от съседа и от баба Гицка и после публикуват различни версии.Също погрешни са и коментарите на психиатри и бивши министри,търсещи поле за изява.Така българите остават с впечатлението за лъжа и скалъпени истории.Сега ,дори да се разкрие истината,хората няма да повярват и ще обвинят полицията в некадърност.

163

Вероятно

преди 6 години

До АнонименДЕМЕК РЕНДОСВАЛ ГИ КАТО МАГАРЕ ПО МНОГО ПЪТИ И НАВСЯКЪДЕ ЛИ ?=====А има и някакъв особен чар. Ако гледаш само лявата половина със здравото око. В нета има снимка от млади години с един гъст мустак и дясното око е почти здраво - ами да ти кажа, не току-така са ходили булките да му шетат в дън горите тилилейски, не току-така.Има чар, гада.

162

днд

преди 6 години

A дали въобще има такъв човек? 9 год, никой не го е виждал ,а сега изведнъж -знаят всичко за него

161

Петко

преди 6 години

7. Твърди се,че Нанси е убита с 1 изстрел в слепоочието.Това от упор ли е станало? Ако не, значи си е седяла на кревата(както е и намерена) в профил към вратата, сякаш не го е очаквала и е ликвидирана с аптекарска точност от убиец, за когото се твърди, че ритал и разбивал врати.8. Не се спомена за анализа на колата,не се спомена за разпечатки на телефони,не се спомена за никакви стъпки и каквито и да са следи оставени в и около къщата.Има още много въпросителни,на които едва ли ще има отговори