90

Неа до 85

преди 6 години

Я ми кажи според теб какъв набор от информация ти трябва да определиш дали някой е със слаба психика ??? Искаш ли да ти кажа само 2 критерия заради които е отпаднал - семейна история и среда и социални контакти . В историята НЯМА *** със социални умения !!! Според теб нормален човек може ли изведнъж да стане отшелник , да се занемари във всеки един аспект ? И мислиш че това не се забелязва ? Бога ми !!!

89

Циник

преди 6 години

Този скоро ще открият, че се обучавал за нинджа в Япония!Гарантирано!Бойко иска резултати!Кога е вмъкнал обучението си в легиона?Между обарването на ученички, и карането на такси сигурно....

88

Анонимен

преди 6 години

До Любчо католикаИ си католик в православна държава, което ти носи допълнителни комплекси и те озлобява допълнително. Направо, наистина ходи при личния лекар! :)))

87

Анонимен

преди 6 години

До ЖоркоЖоре, хващай си учебниците по Биология и се научи, че се пише "мускУл". После се научи къде се ползва пълен член (за членуване на думи в изречение говорим, а не за полов член). Научи се как се пишат степени "по-скоро". После "отколкоТО" (без интервал). И предполагам, че според теб МисиЙ и ГаранциЙ са имена на римски пълководци или философи. Иначе не знам защо си ги писал по този начин. Или си много глупав ученик, който се прехласва по военщина, без да мисли или просто си TЪПАK!

86

Анонимен

преди 6 години

След толкова снимков материял и толкова реклама. Време е да го самоубият

85

Любчо католика

преди 6 години

Баааааааааго! Че аз съм бил чист психопат тогава. Планинар съм, имам и екипировка. На вилата редовно тренирам с въздушната пушка, трепал съм гълъб от около 50м. Поназнайвам и туй онуй от взривно дело и биене на хора. Редовно проверявам профила на някои зъсукани гражданки :) Направо в Понеделник при Джипито за направление за психолог!

84

Анонимен

преди 6 години

Нищо не се написа за ИД. Там е ключа за бараката

83

Анонимен

преди 6 години

До НеаКой казва, че са го приели? И не е вярно, че 1 година ги обучават. И не е вярно и че за всички има изпити. Много малко знаеш за него, за да кажеш дали му е слаба психиката или не. Освен ако не го познаваш лично от 5-10 години. Никой не можаш да го хванеш още в първоначалното интервю! Експерти не могат, а камо ли някакви лаици, които се филмират от глупости и си мислят, че във Френския легион мъжете ги хранят с желязо.

82

Анонимен

преди 6 години

В легиона от поне 20 и повече години не взимат кой да е. Правят ти пълен психотест, а ако си психопат отпадаш. Ако този е бил в легиона е в противоречие, че е опасен ПСИХОПАТ. Качанчо говори неща като от кварталното кафе.

81

Амон Гьот

преди 6 години

Кво стана, хванаха ли го Джингибито?

80

?

преди 6 години

"Високо равнище на подготовка"? Как? Като стреля по ламарината в двора или по пластмасовите шишета, закачени на телта?Командос ще го изкарат! А той педофил, който се крие от закона,т.е. страхливец. Човек, който се крие из шубраците от страх, става дързък "килър".

79

Жорко

преди 6 години

Във френския легион мусколести няма, там най дебелия и най мусколестия тежат най много по 60 килограма ! Те поскоро приличат на хърби от колко на здравеняци! Мисийте им са секретни и много опасни, няма гаранций че ще изкараш договора си докрай жив !

78

Неа до 69

преди 6 години

Нашите момче също са добре обучени но никой от ръководителите не става !!! А никой на държавна служба не работи през глава ...

77

до 69 от Неа

преди 6 години

Една година ги обучават , след това има изпити . Не е издържал изпитите , ако изобщо е издържал и една година ... Има много слаба психика за легионер ... А който си има индикации за ранно изпушване си личи и в първоначалното интервю , затова съм изненадана че изобщо са го приели ...

76

дядови

преди 6 години

Каракачанов за много неща е напълно прав, но за едно не е ! За това, че всеки може да си купи оръжие ! Ако всеки можеше, до спрягания искарски инцидент нямаше да се стигне и нямаше да има толкова жертви ! Нали сте демократи и сащофили , въведете техния закон за притежанието на оръжие, що се плашите !? Да видим тогава кой ще обере и изнасили старци по селата, как ще се влачат дела и пускат доказани престъпници !

75

Анонимен

преди 6 години

"но ако беше издържал договора щяха да го направия след това военен във Франция с добра заплата и тоя нямаше да се върне в България!"Глупости! Познавам хора от Легиона във Франция. Можеш няколко пъти да преподписваш договор, заплатата се увеличава с годините, но не кой знае колко. Званието също се придобива трудно, понеже армията им е по-голяма и връзкарството е по-трудно. Ако ще става офицер (което вероятно имаш предвид) е само ако франсетата си решат че искат така. А това е много рядко.

74

Жорко

преди 6 години

Точно тази генерация от набор 1960 до 1975 бяха най запалените за френския легион и знаеха доста за него ! Сигурно е бил за няколко месеца и след първата мисия се е наакал и веднага си е стегнал багажа ! За съжаление, това много му е вдигнало самочувствието и е използвал момента да покаже какво може ! Дано да го хванат, защото тоя *** ще се прави на тюлен още доста време!

73

Росен №1

преди 6 години

до доказване на противното...до доказване на приятното.....В БеГето има само един Росен, тва е Росен Rогатналиев, и моля него наричайте убиец. До доказване на приятното той е роGоносец

72

Анонимен

преди 6 години

Какъв циклон идва към БГ ще ви замръзнат ташунките минус 40 градуса два месеца поне .Дебиили идват студовете от Америка .

71

Анонимен

преди 6 години

До ЖоркоМного филми гледаш, братле! :) Френският легион си е една най-обикновена армия. Същите "Рамбовци" (мускулести мъжаги, здрави, стройни, трениращи) ги има във всяка една армия, даже и в нашата. Отиди в Пловдив, 68-*** бригада в Пловдив или в Стрямска 61-ва и ще останеш без думи, като видиш какви момчета имаме. Френският легион може само да им диша прахта. Само дето взимат по-малко пари. Много ги митологизирате тия чужди легиони и армии.