407

Анонимен

преди 6 години

до 405 Кви 10 куршума, бе? Убива и Неделчо и синът му на първия етаж с по един куршум в главата. Убива и другите с по един куршум в главата и след това презарежда с втори пълнител и го изпразва от злоба в Неделчо.

406

Анонимен

преди 6 години

сигурно в момента роската ни чете от гората и си пие ракийката запалил огън да се грее и някое прасенце от бабите взел за чеверме и 1000 полицай не виждат огъня къде е!

405

Анонимен

преди 6 години

Суджука ще го хване преди да започне Европретседателството.Сигурация.Винету е велик.

404

Анонимен

преди 6 години

Лека му пръс на човека,убийците са ченгелите а поръчител е Бойко Борисов мин председател на България

403

Анонимен

преди 6 години

Според мен 80% са тез дето вярват на медиите !Казвам ви тука вилнее банда убиици от години .Проверете само всичките самоубииства в нета моля .

402

Анонимен

преди 6 години

До 394Е па кой ти каза че професионалистите ползват 22 калибър? Това са пистолети за спортна стрелба точни на голямо разстояние и с малка ударна сила. Тая бабанка Неделчо са трябвали 10 куршума за да го спрат. А с 45 калибър със заглушител един е достатъчен. Професионалистите на са си намерили живота на улицата за да рискуват в близък бих с 22 калибър.

401

Анонимен

преди 6 години

До ОфицераНе разбирам от пистолети,но първоначално бяха писали,че Кети ги е избила,може такъв да е бил сценария с дамско оръжие,но после да се е объркало нещо,кой знае

400

Анонимен

преди 6 години

до 400 Кво са виновни бабата, синът, дъщерята и гаджето й за кифтетата на Кети, брат?

399

Некъф

преди 6 години

8 години се е издържал с туй унуй ?!!Стига де, ама вие сериозно ли ?!!

398

selajedin eyubi

преди 6 години

NA TIKVUN HORATA SDOBIHA LI SE S KODA Y SHIFARA ZA BITCOINITE

397

Анонимен

преди 6 години

А га яде Кети кифтета с Росен не рива. Нали са имали интимни отношения.

396

Анонимен

преди 6 години

До Инна "Много ме съмнява Кети да се е хванала с "горския човек" предвид нейното нелошо социално положение, да зареже охолния живот, който и е осигурил Неделчо"""Съвременните и модерни жени" си лягат а някой,който ги кефи, без да късат със съпруга/гаджето. Правят го за тръпката, за спорта и "защото живеем в 21 век"

395

Анонимен

преди 6 години

Всички конспиративни теории дето се развиват тука са резултат на измишльотините на журналистите. Не е важно да е истина а да е читаемо и шокиращо. А и да го напишеш първи. Сега пишат едно а след час друго. Объркацията в читателя е пълна и остава с впечатление че това го е казала полицията. А полицията не е правила брифинг все още.И да има въпросителни те ще се изяснят като го хванат. Най-верния показател че убиеца не е професионалист е че е стреляно с 22 калибър.

394

Мало Умни

преди 6 години

Държавата има интерес да накисне някой ?Защо да търси албанци или руснаци ?Либовници търсят те , чи по лесну у таз *** .

393

Румен Питкофф

преди 6 години

Лазар Колев 2!Толкова по темата!

392

Анонимен

преди 6 години

Горски бил.ама питайте мечката защо му носи още редовно мед.

391

Анонимен

преди 6 години

Да попитам колко банди в този район има и колко задържани има за распити от тях !Малокалибрено оръжие се ползва само от професионалисти !Със нормален пистолет и баба може да гърми .Били са поне 5 човека минимум .

390

Анонимен

преди 6 години

Нема такава държава..бе казал един велик ВИСОК Българин!

389

Инна

преди 6 години

Много ме съмнява Кети да се е хванала с "горския човек" предвид нейното нелошо социално положение, да зареже охолния живот, който и е осигурил Неделчо и да "гони дивото". Сам казваш, че жената избира. А и как и къде са се срещали като човекът се укрива и сменя редовно нахождението си. Май се опитват да изкарат някой изкупителна жертва.33039

388

Анонимен

преди 6 години

9 години няма кой да хване и вкара в затвора осъден на 8 години рецидивист. *** държавата, *** полицията. И се препитавал от пари заплащани му от познатите му за свършени от него услуги. *** ятаците, тоя да не е Хаджим Димитър? 9 години никой от познатите му не го е издал на полицията. Верно че куките са некадърни ама и гражданите изглежда са мафия с престъпниците. Живее във вила с ток и вода която кмета не знае на кого е. Кой плаща сметките?