427

ядосан гражданин

преди 6 години

Бойко сега да дойде с мушамата да загаси тоз пожар , защото след толкова лъжи и невръзващи се версии и минути преди европредседателството ситуацията е повече от изгаряща. Никой не вярва на МВР - повечето хора се съмняват, че и този търсен, недотърсен престъпник е способен сам да убие 6 човека , после да си стои 4 дни и накрая да хване гората като чуе че го търсят..Търси се виновен и то веднага. И какви са тези тела дето изскачат постоянно - отдавна удавен, друг влак го сгазил?!?

426

Анонимен

преди 6 години

Скоро Путин ще премине през Дунава и тежко им на русофобите.Но със сигурност те тогава ще станат най-големите русофили.

425

Анонимен

преди 6 години

до 426 Кои ние, бе глупaк? Ониоя които казаха вчера че Оня избил всички и след това вкарал Кети в Джипа за гората. Сега пък убил първо нея. Не се ли усещате колко жалки сте и вие герберастите и платените ви журналисти?

424

Анонимен

преди 6 години

до 423 Мда, всичките в тоя сайт работят за Владимир...как не се сетих! Работят и БНТ и БТВ и НОВА за Путин тоже!Бива ли да си такъв ***, бе *** отрeпко?

423

Анонимен

преди 6 години

Американските сериали и филми на ужасите трева да пасат. Нашите *** за по-страшни от фантазиите на холивудските сценаристи. Първо удушеното 7 годишно момиченце от братовчеда а сега избитите 6 души от любовника. Българите изперкват енерашно.

422

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 421И кога някой официално е твърдял, че Кети ги е избила?Естествено, в първите няколко часа, преди да намерят трупа и, е съществувала и такава версия. А после вие, троловете, намотавахте тая тема и още сто други, напълно лишени от логика.

421

Анонимен

преди 6 години

Да.Само Динко -ловеца на глави може да откриеГорския човек.Суджука да го привика и да му възложи тази задача.Сигурен съм че Горския се е скрил в землянка и ни гледа сеира.

420

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТо не беше, че Кетито ги избила, то не беше че тоя е избил всички и накрая Кети, а сега Кети била първата жертва.----------------- Ами именно. Всички тия хиляда версии вие, путинските скапа няци, ги пускате, за да задръствате информационното пространство с глупости. Същите такива отпадъци като тебе, които пълнят нета с малоумия, измисляте си някакви банди, косовари, ДДС-та, и после обвинявате полицията, съда и кой ли не. Айде ти се скрий, продаженик!

419

Ко Стаа

преди 6 години

Тая е била либовница на Бойко и той като се е ядосал че му изневирява ги е избил.Един обаче е избягал от масата !И сега го търсат да го гръмнат с миномет и хеликоптер апачи с ракети .

418

Анонимен

преди 6 години

до 416 Да разводняват темата викаш троловете? Че една лъжлива тема колко да бъде разводнена, бе *** малoумен? То не беше, че Кетито ги избила, то не беше че тоя е избил всички и накрая Кети, а сега Кети била първата жертва. Кой разводнява темата...Журналистите или троловете в крайна сметка, ***??????Скрий се, бе , скапaняк!

417

До 405

преди 6 години

Кой пък ти каза, че е пистолет? Повечето с този калибър са пушки. Патроните са леки и много точни, опасни са за човек до 1500 метра. Обикновено при лов ги ползват за зайци и лисици на дистанция до към 350 метра. Магнум имат 22 калибър доколкото знам и АК има разработен такъв калибър. Малокалибрената флоберка е любима на повечето ловци заради ниското си тегло и голяма точност. Този калибър е един от най - разпространените в света.

416

Анонимен

преди 6 години

пичове колко време може да изкара в гората без храна и топло заобиколен отвсякъде с полиция и камери бинокли танкове какво ли не..???

415

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

абе, а дали ако викнат динко с атвто нема да го намери набръже? чак па да е толко голем шумкар... да не почне недостиг на кисело млеко и кашкавал? :)

414

Анонимен

преди 6 години

Горския човек.Да не е бил горски,или падар.Кой му измисли тъпия прякор.И изобщо съществува ли такъв екземляр.Сега пък Горския човек се е превърнал в Бягащия човек.

413

Анонимен

преди 6 години

Руските *** са впрегнати да пишат глупости и да разводняват темата.Прави се ДНК-експертиза в БГ, руски ***, и се прави за два дни.Това, че нещо не е снесено в сайта ви или е снесена лъжа, не променя нещата.

412

Анонимен

преди 6 години

СЕГА АКО НОВИ 10 ГОДИНИ НЕ ГО НАМЕРЯТ НЕЗНАМ БАЯ РАБОТА ИМ СЕ ОТВАРЯ В ТОЯ СТУД НА ПОСТ ПО ГОРИТЕ ...

411

Анонимен

преди 6 години

нека слезе от горатаи тогава бойко ще го бутне с аудито за 600 бонаи ще приключи филма с хепиендгероят бойко ще бъде потупан по работо пред европредседателствотов цяла европа у фейса ще си сложат логоАз съм Бойко!

410

Анонимен

преди 6 години

до 412 Не може Тиквата да стане отново Мутра? Да, питай Мишо Бирата!

409

Анонимен

преди 6 години

Не може педофил да стане убиец !Все едно Борисов да стане КОМУНИСТ отново или МУТРА !

408

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен405тва дето го приказваш, е по филмите. никой не би рискувал да мъкне 3 кила черешово топче със себе си. освен ако не е реднек у кентъки. *** в първото стрелбище и гръмни с нещо дето е по дебело от 9 милиметра.