447

Анонимен

преди 6 години

какво стана с чувалите от кладенеца?разпределиха ли парите за заплати на силовите министерстваросен се сърди на прокуратурата че го изкараха грозен заради черно-бялата снимкаи няма да се покаже от срамне ви е срамда правите човека да се почувства неудобновлезте му в фейса там има подбрани снимки и приятели

446

Анонимен

преди 6 години

Даже и Дейвид Линч би завидял на уменията на Тиквата да сътворява хоръри в действителност!

445

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 445Дано не ти се случва да убият някого пред тебе и после да насочат пистолети в твоята глава. Ще се нacepeш и парализирал от страх.

444

Анонимен

преди 6 години

До Анонименне съм *** а от другите 20%за вас 80% е тази версияубийството е за огромни финансови потоци---------------Ето. Типичния самовлюбен кухоглав русофиль.Той е наясно със всички конспирации. Ние сме простите 80%...

443

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 443Огромни финансови потоци? В скапана къща за 120000 лева на края на света и стар джип БМВ? Колко ли трябва да си закъсал за да ти се струват богати тея хорица? Извади си пръстите от контакта.

442

Румен Питкоф

преди 6 години

до 445 Е как може един човек ли? Лазар Колев 2!

441

Гнидата

преди 6 години

Абе тоя как има нет в гората, бре? Чак във фейса кибичи цял ден? Като не работи откъде взема пари и къде пазарува, нали го търсят от 8 години? И тая Кети бая ще го е закъсала да се хване с тоя дядка? Що ли си мисля, че той я изнудвал за пари или да му бъде любовница, иначе ще изтрепе семейството й... И като отказала -станала белята... Тоя е луд за връзване...

440

Анонимен

преди 6 години

бюлетин на прокуратуратаросен си видял черно бялата снимка по телевизиятакато я сравни с цветните му снимки във фейсбукасе разсърдил на всички и се скрил вдън земя от срамтова е

439

Анонимен

преди 6 години

1) в къщата са 5 човека + немска овчарка2) Неделчо и синът му са силни , здрави мъже3) къща е това с прозорци и възможност да се скача и от втория етаж3) няма празнична трапеза в 11:304) обаждат се на сина да се прибере по тревога5) убиецът презарежда поне 4-5 пъти6) никой не избягва, нито успява да рани или обезвреди убиецът7) Кети е убита извън къщата и хвърлена в кладенец8) къщата е заключена, тела са размествани и е чистеноИ как един човек ще го сътвори всичко ?

438

Анонимен

преди 6 години

До сега си мислех че мypвалъка е безопасен. Явно не е.

437

Анонимен

преди 6 години

не съм *** а от другите 20%за вас 80% е тази версияубийството е за огромни финансови потоцитози е набедена удобна жертваникаква любов няматози за да си заличи следите освен тези 6 трябваше цялото село да ликвидираза да няма следиАбе вие *** ли сте?

436

Анонимен

преди 6 години

до 439 Ква планина от мускули, бре? Неделчо е умъртвен с един изстрел в главата, както и синът му който е бил гребец и също с внушителна физика. Убиеца е знаел физическите им данни и възможности и ги е приспал с куршуми в главата набързо. След това бабата, и тийн двойката са му лесни заедно с майката Кетито.

435

Анонимен

преди 6 години

KETI E VINOVNA ZA SMYRTA NA VSICHKI MURVA MRYSNA EDIOTKA

434

Анонимен

преди 6 години

До До 405Сам каза, 22 калибър се ползват в пушки на 350 метра защото е точен. Не от 1 метър за да спреш сигурно планина от мускули като Неделчо (виж му снимката).

433

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 435Мислиш ли, че си много остроумен?Замисли ли се, колко плитък и мръсен е сарказма ти?Замисли ли се, че разиграваш интриги върху телата на шестима загинали от насилствена смърт, ***?

432

до 434

преди 6 години

Има и по идиотско, човек, той търсеният престъпник си има регистрация във фейсбука, може би с реалните си имена и адрес и си лайква жени, кучета , рецепти за торти, а родната полиция го търси ли търси, абе въобще ....явно мвр е за защита на политиците, пък другите каквото им е писано....

431

Анонимен

преди 6 години

Сценарият за Рамбо 7 е готовСталоун вече тренира за филма3 дни жандармерията яли и пили, пушили цигари и кафетаСлед 3 ден измършавял набедения дедо рамбо слезнал от планината разплаканпосрещнал го бойко с думитемного такива като тебе вече плакахабойко открива европредседателството всички делегати са на крака бурни овации сякаш посрещат ЛенинФейсбук се взривявавсички си слагат знаменце на бългаия и надписАз съм бойконай-успешното европредседарелство, благодарение на бойко разбира се

430

Анонимен

преди 6 години

до 431 Муахахахах..вярно това беше най-идиотското от страна на журналистите... ичезнал от къщата, щото разбрал че го търсят. Муахахахахахахаха... Не , бе, ще си пие кафето на верандата на тази къща спокойно след като е избил 6 човека.Нямам думи за журналистика и ченгесарщина!Няма такава държава, НО И НАРОД, Слави!

429

Анонимен

преди 6 години

Ненова, прибери си троловете. Гадно е да използваш смъртта на 6 невинни хора за да сееш у мраза срещу правителството на ГЕРБ. Гадно е дори за комунисти.

428

Анонимен

преди 6 години

Ами да, вечните путински конспиратори, дето уж в кладенеца имало скрита дрога и почеркът бил на албанската мафия... Идьоти.