31

Комунист

преди 6 години

За всички има . Да си вземем нашто.

30

Анонимен

преди 6 години

Това за много от народа звучи като фантастика. Но този ден наближава. Погледнете природата. Погледнете ГМО-то накъде мислите отива света? Ами натам към изчезване. Чудите се защо цялата ви храна се сътои от химия? Не се чудете вече няма истинска храна защото недостига ако се призвежда по естествен път. Естествената храна свършва защото народа по света е много а няма достатъчно производство. МИСЛЕТЕ ЛОГИЧНО. а НЕ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!

29

dp

преди 6 години

Като гледам процента на видимо умствено изостаналите коментари надолу се чудя да се смея ли да плача ли.Толкова много коментари писани от човек (може и повече от един да е но не са много) видимо нямащ мозъка да развие дори елементарно чувство за хумор.Очевидно е, че тия учени са се пошегували и шегата им е била достатъчно сполучлива да добие публичност та и дотук да стигне. Как се смята геометрична прогресия се учи в основното училище, само тукашният умник коментатор не го знае.

28

Диагноза

преди 6 години

Мисля че ще е по-лошо ако им изчезне пиячката на тия псевдоучени!

27

Анонимен

преди 6 години

Ако оцелеят само 0рки, може и да се изядат едни други :D

26

Анонимен

преди 6 години

Ееее, добре е да го знаем, винаги съм се възхищавал на проницателността на британксите учени :D Мислят за всичко :D

25

Анонимен

преди 6 години

Dnes нормални ли сте?

24

Румен

преди 6 години

И за това изследване са харчени пари?! Единственото, което са доказали е че глупостта им е безкрайна като космоса.

23

Анонимен

преди 6 години

"Британски учени" и спрях да чета :))))

22

Анонимен

преди 6 години

Чудя се откъде, им идват такива налудничави идеи на британските учени? Ако храната изчезне? А какво ще стане, ако изчезне водата? А ако на британските учени им дойде акъла?

21

Тъпо, тъпо тъпо

преди 6 години

Абсолютно тъпо и без каквъто и да е смисъл нАучно изследване. Не знаех, че и в Англия се възползват да точат пари от БАН ( Британска акдемия на нАуките) :))

20

Анонимен

преди 6 години

До Burzumна твойто ниво са

19

Ако не го направим,

преди 6 години

ако сами не вземем мерки да раждаме само по две деца, за да се редуцираме до един милиард и ако после не поддържаме този брой на населението, създавайки само по две деца, ще влезе в сила онова решение на проблема, което отсега се прокламира от някои: Най-късно след няколко поколения да започне насилствено култивиране на човечеството чрез масова стерилизация, извършена по определени критерии, за да бъдат оставени да създават потомство само онези, които притежават най-добри генетични качества.

18

Веган

преди 6 години

Въйй...чи *** изплаши!И въъх!

17

Има разумен изход

преди 6 години

Ако човечеството продължи да се размножава със сегашните темпове, след около три века ресурсите на планетата ще се изчерпат ОКОНЧАТЕЛНО.От текста по-горе е видно, че когато това се случи, хора на Земята ще има още най-много три години, докато се изядат един друг.НО, ако всички от живеещите днес хора, които все още не са създали деца, се ограничат да имат само по две, а следващите три поколения спазват същото правило,броят на хората ще се редуцира до един милиард.Лесно е!

16

Анонимен

преди 6 години

Чупят *** тия.Защо правят такова проучване.? Задава ли се гладна криза,или за да се сплашат човеците?. Кой е решил ,че канибализма е изобщо някакво решение?

15

Да четат и да мислят

преди 6 години

онези, които се размножават като на конвейр и се обиждат, кажеш ли имда си събират полите или да си закопчаят дюкяна!Също и онези, които ги насърчават да се размножават.Ресурсите на планетата не са неизчерпаеми.Планетата може сама да възстановява онези ресурси, които сме изразходвали за една година, само при условие, че човечеството не наброява повече от един милиард души.Ако продължаваме да се размножаваме със сегашните темпове, след около три века ресурсите на планетата ще се изчерпат!

14

Горан

преди 6 години

Егати проучването! Надявам се не е финансирано? Британските учени винаги са си губили времето, с което очевидно разполагат в голям излишък в купчина безполезни проучвания. Какво по-ясно от това, че ако изчезне храната ще изчезнем и ние? Да ядат дедовия тия британски учени!

13

тнт

преди 6 години

Ами да започваме от сега,че после няма да има за всички!

12

канибалин

преди 6 години

нема ли кой да ги изяде тия британски учени