23

Анонимен

преди 6 години

защото се носеха слухове, че води малки момичета---------------- Ми те, 12-годишните конячета затова се въртят на Централна гара - болни мозъци като тоя да ги разхождат до вилите си.

22

Неук с мнение

преди 6 години

Аз ли съм *** или онзи с 80% е прав. На всеки имот, който притежавам, заплащам месечните сметки на ток и вода. Е как няма да разбера, че някой се е самонастанил в имота ми, като токът скочи от 10 на 150 лева? Че използвал и комп, значи е знаел паролата на някое комшийско уай фи. А може да си е регистрирал телефон на свое име и да е взимал нет от него за компа.Ама това със затоплената къща, луксозно обзаведена дълбоко в гората направо скъси живота на жителите на Аляска.

21

Анонимен

преди 6 години

МВР изпрати цяла армия от полиция и не можаха да хванат един човек?

20

Анонимен

преди 6 години

Ако е имало суджук на масата.....Ясно кой е убиецът...

19

Анонимен

преди 6 години

Стрина Въса на внучката на баба Пенка ни каза...Бивш затворник, чул че го търсят за нещо толкова жестоко, е много логично да се изплаши и да изостваи и компютри и котлони и да хване гората, като му е ясно, че е перфектната жертва да си измият ръцете. Пък може и направо да го застрелят за по-лесно уж в опит да избяга...Кой вярва на полицията вече ?!?

18

Анонимен

преди 6 години

Невероятно,в тази същата къща преди 12 год. е правил блудства и бил задържан и осъден за това,че и пак се върнал в тази луксозна къща,къде от време на време,къде за повече време щом някои са го познавали,макар че бил необщителе,а къщата неизвестна на кого на поколения кметове,че и други,а още строителен контрол подпистващ актове строителство,ток,вода,канализация,актове за собственост,двор,парцел и данъчни регистри в допълнение за такси/смет като за почистване в град/село,регистър местожителство

17

анонимен

преди 6 години

До АнонименТРЪГНАЛ Е С ГРАНАТОМЕТА СЛЕДВА ИЗСТРЕЛ И---КРАЙ НА УБИЕЦА ААХХХХХ

16

Анонимен

преди 6 години

Кмете, като се носеха слухове, що не направи нещо, да го проследят службите, без да се бие тъпан. Ама нали е по-добре да си взимаш заплатата и ни чул, ни видял, пък квото такова.Сега отваряш уста, тва било, онова било.

15

Пешо

преди 6 години

Линейкаджията е изразил натурално мнението си за работата на криминалистите.,,Да ви пикая на работата"!

14

Х

преди 6 години

Как следово куче може да открие джип,след по-вече от 48 часа ,а не може да проследи човек стъпил в кръв?Май се работи по най лесната версия.

13

Анонимен

преди 6 години

Егати. Човекът се приготвил да празнува Нова година и чува по новините, че го търсят. Ще му изплющят всички обвинения. Въпреки, че е рецидивист, той си е излежал присъдата. Сега за него няма никакво спасение след като го наклепаха така.

12

До Жоре БОПо

преди 6 години

Една съществена особеност на българските Жорета е убедеността, че професионален килър би застрелял жертва с десет куршума от два метра. И то на Нова Година, когато жертвата е в компанията на свои роднини, та и тях да трябва да убие!Хубаво нещо за Жоретата!

11

Узуна

преди 6 години

Брутално *** е, няма да го хванат.

10

Жоре БОПо

преди 6 години

Както сутринта един бивш началник на БОП-а каза, най-вероятно ще го намерят "самоубит" и всичко ще приключи като "по каталог". Друг е въпроса, че най-вероятно убииците са други и така и няма да бъдат открити. Стила на това убииство е различен и няма как да се окачестви че като престъпление от ревност.....но родната полиция ни пази

9

Анонимен

преди 6 години

Лампичката светеше, но роската го немаше.

8

линейкаджията

преди 6 години

...облекчава се до линейката.

7

Анонимен

преди 6 години

Убил ги е и е седнал да нареди един пасианс на компютъра професионалистите така правят. Жената дружила с тоя тролейбус абе верно ли сте прости, тая е можела да си хване къде някой друг хванала се със един скитник.

6

Анонимен

преди 6 години

тоя на снимката пикае ли?

5

Анонимен

преди 6 години

Ако телевизиите не бяха вдигнали шум щяха да го хванат. Той се е осведомявал от компютъра и телевизията. Във всички сайтове се изнасяше информация за действията на полицията. Чак и за хеликоптера и за претърсванията на къщи се оповести. Ето защо никога не трябва да се изнася информация защото спъва работата на полицията. Има още поне 100 години да се учат медиите че с такова нещо сензации не се търсят. Но сензациите са по важни и от хляба! Нал тъй? Кой знае къде сее скрил и скоро няма да го откр

4

Анонимен

преди 6 години

Уплашил се е, че Бойко ЛИЧНО е тръгнал по следите му.