10

:):)

преди 5 години

абе какво подскочихте като ужилени, един ви каза истината и рев до небето....големи експерти по Русия станахте. На Товарища Путин му дреме на шмай зера за една шайка ревльовци у Бг то.Толкова са зле руснаците че се чудят къде да си резервират лятото, Адриатика, Тунис или Турция. Не дрогирано пияната скандинавска пап лсч носи доход по морето, всеки гледа да удуши "бедните" рашки.

9

до USA

преди 5 години

А ти до USA скоро ходил ли си, та знаеш? Или само повтаряш лозунги от 90те?Американец (завършил университет) последно ми обясняваше как си берял безплатен бензин от чуждите резервоари.От близо 10 години в САЩ се наблюдава "обратно изтичане на мозъци". И за индинциите е прекалено мизерно там вече. За специалист с хубава професия, други страни са по-атрактивни. Обикновенните американци (не тези по-филмите) кучета ги яли.

8

Ваня

преди 5 години

До USA-4: Научи съставните на БВП! И какви са цените на военните стоки в двете държави! И трето -- от 1980г САЩ не произвеждат нищо високотехнологично, тоест - изостават с поне 10-на години ! Пък и война се води с техника и подготвени хора, а не с лозунг, манипулации и заплахи! Справка - РЕАЛНОСТИТЕ в света от 2006 насам !

7

Striker

преди 5 години

Дургара Кънчев много му се иска, *** и той като кокошката деот сънувала!:)))) 1.7% от нищо пак е нищо, Джонииии

6

Анонимен

преди 5 години

Путин в Хага??? Може, но на парад, да поздрави победоносната армия. Тоя Сорос съвсем ти е промил изпържения от наркотици мозък.

5

трафоПОСТ

преди 5 години

На незнайния пореден Кънчев, искам да съобщя, че по официални данни така нареченият резервен фонд е изчерпан и останалите няколко милиона в него са заприходени от тази година в пенсионния фонд на РФ. Така, че джуджето изпапа няколко милиарда за 3 години за да води войни тук и там.

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя "специалист"явно черпи информация от незнайни източници?!Официалната руска статистика дава други числа, които са притеснително лоши, рецесоята ще се увеличава, покупателната стойност на рублата пада, заплатите са много ниски, минималната заплата в Раша е 250 лв....четете повече руска преса за да разберете какво става. Русия с Путин потъва безвъзвратно и това руснаците го разбират вече.Ще стане като в Иран, хората обедняват, а държавните служители богатеят...очаквайте революция и Путин в Хага

3

USA

преди 5 години

Какъв сблъсък може да има между страна със 700 милиарда военен бюджет и такава с 40 милиарда? Между страна с бвп от 20 трилиона и такава която няма и 1 трилион? Стандарта на живот и заплатата на американеца е поне 10 пъти по голяма от тази на руснака. Рускините биха си продали бъбрека за зелена карта. Русия е периферия/суровинен придатък/бензиноколонка и незнам защо по цял ден ни занимавате с нея? Вероятно заради червените пенсионери, които ви четат сайта. САЩ, ЕС и (донякъде) Китай са играчите.

2

Емигрант

преди 5 години

Какво друго да каже мурзилката Кънчев,след като дрогарите от КГБ са изровили досието му и са почнали да му припомнят славните, безметежни,комсомолски времена!!

1

Fake News

преди 5 години

Това са фалшиви новини атакуващи демокрацията Тръмп каза, че САЩ ги очаква фантастична година завиждайте каскети.