30

La France

преди 5 години

Няма САЩ, няма Русия.Франция е номер едно!Най-великата европейска страна и най-великата цивилизация! Vive la France!

29

BG

преди 5 години

Както им го каза Рейгън "Руснаци, както я карате ще ядете пушки ". Как не съм чул, един русофил да е кандидаствувал за руска виза, а чакат пред посолството на САЩ. Има нещо збъркано в тези хора. Не разбрах синът на техният лидер в Москва ли е или в .......

28

Анонимен

преди 5 години

Като почнат да падат ядрените бомбиот развитата икономика ще останатмного руини , ако изобщо нещо остане .

27

Анонимен

преди 5 години

Aмерикашките спечелиха много червени палци надолу .

26

Анонимен

преди 5 години

След сблъсъка Москва: продължаваме напреТ!!!

25

нерърпелив

преди 5 години

Айде бе! Скучно ми е!Няма ли да плювате още по Русия и Путин?!

24

RE:

преди 5 години

До Анонимен"В Русия наркоманията..."Добър опит информационни боецо! Но кунгфуто ти е слабо!Та тая година в кой щат узакониха марихуаната?С тия низки приходи как руснаците ни изкупиха черноморието?С тая непрозвждаща икономика ка оцеляха въпреки санкциите?явно четеш ръководството отпреди берлиската страна - искай ново :):)

23

500% КПД

преди 5 години

С икономика равняваща се на 5% от американската прявят в световен мащаб същото като краварите.И то какво излиза? Краварите са егати и куците разсипници!:):)

22

реално

преди 5 години

До USAЗелената толетна хартия реално е без стойност като става дума за интелект и военни технологии. Оттам ти иде заблудата :):)

21

Анонимен

преди 5 години

Във вътрешнополитически план авторитетът на Путин изключително много нарасна, като той ще използва този си авторитет, за да възвърне на Русия статуса на глобална суперсила, равностойна на САЩ..С икономика равняваща се на 5% от американската ли? Хахахаха....

20

Черно на Бяло

преди 5 години

Я!Как се осмелихте да пуснете едно нещо нормално след толкова Fake News ?!?Пропуснали сте да отбележите че краварите не умеят да губят с достойнство и ще се опитат да предизвикат пак някоя война.

19

Анонимен

преди 5 години

Изберете Американските комунисти. Те са по добри от руските. Важното е да си останете наши роби, но роби с ентусиазъм и дръзновение.

18

Анонимен

преди 5 години

Русия е на водещо място в света по брой на гейовете. Особенно като се налочат с водка или бояришник не знаят с мъже или с жени си лягат. Но руската власт го прикрива защото вчерашните болшевики станаха богобоязливи православни ристиени (не обръщайте внимание на мавзолея на Улянов).

17

Професор

преди 5 години

Само ГЕРБ! Мачкай Бойко комунистите!***/2E5MaVd

16

Осман

преди 5 години

Руските политици са много по културни и предвидими за разлика от рижия американски надут пуяк.

15

Анонимен

преди 5 години

В Русия болните от ХИВ и СПИН са колкото в африканските страни. В Русия Медведев каза на пенсионерите: "пари за няма, но вие се дръжте". Русия е изостанала културно, духовно, цивилизационно, икономически, политически, социално и морално! А нашите *** ни бутат към тази страна!

14

Анонимен

преди 5 години

В Русия наркоманията е истинска епидемия още от 80-те! В Русия има много повече наркомани на глава от населението от колкото в "деградиралия Запад" и това всеки може да го провери. Руските заплати са кажи-речи на едно ниво и дори по-малки (заради рублата) от колкото в България (най-бедната сграна в ЕС). Смешно е дори да се правят сравнения между стандарта в САЩ и Русия. А това че САЩ нищо не произвежда..смях! вижте си телефоните и операционните им системи. IOS, Андроид, Майкрософт. Само пример.

13

****

преди 5 години

До-usa:Вярно е,че неможе да има сблъсак между,Русия и сащ,защото стадото с 700 миларда,както си го написал ти,нищо не са създали,а карат с оръжията от преди 30 години,а Русия с 10 пъти по малък бюджет,си обновиха всичките оръжия,и превъзхождат по въоръжение краварника .

12

Анонимен

преди 5 години

Ако отключат новите технологии и с тях заменят петрола и нафтата, първо падат американците, тъй като икономиката им е енергоемка, и стъпила на фалшиви основи, които скоро ще бъдат издърпани.

11

реалист

преди 5 години

Все едно и двамата живеят на различни планети, а не на една обща земя. Бива малоумие да режат клона на който седят ама чак пък толкова.