16

чичо Гошо

преди 6 години

Гледах представлението по телевизията.Това което ме издразни беше поредното осиране с реклами на най-интересните моменти.Ало канал 1!Ние ви плащаме заплатите,ако не сте забравили, а не майонеза "Краси"!Ако искате да сте частна ТВ прав ви път,но когато народът плаща не се е...те!

15

Harry

преди 6 години

Chestita Nova Godina! Da e mirna I blagoadtna! Badete zdravi I ne gubete chuvstvoto Si za humor.

14

Анонимен

преди 6 години

"ЧНГ на всички! Нека през 2018г. спре омразата между българите!"нека се обединим срещу мафията на ГЕРБ и управляващите които ограбват България.

13

Анонимен

преди 6 години

T g mnogo mslko hora na ploschtada v 4ujbina usbagaha jivejat mn po dpokoino i super saplateni sa balgarite v 4ujbina v bg samo mutrite milionerite i sem im sa ok podigravat se s badnia bg narod koito spi i tarpi laji unijenija misria

12

дидо

преди 6 години

Снощи на целия център нямаше нито едно, ама нито едно място за ядене! Направо не е за вярване! Пълно с народ а няма една бутка с бургери или там нещо...обикаляхме на стада да търсиме храна но...нищо.

11

Анонимен

преди 6 години

Къде бяха пишман еколозите да протестират, че зарята замърсява въздуха . Хайде другари грантаджии, че Сорос ще ви спре парите.

10

Анонимен

преди 6 години

Да бяха извикали Сузанита.

9

Анонимен

преди 6 години

Тази година шоуто беше най добро , защото Николина вдигна настроението на макс със подбраните македонски песни. Който си го може , си го може .ЧНГ ! Мирна и благодатна.

8

Анонимен

преди 6 години

Аман от провинциалисти дошли в София. Като искаш да ти е тихо, стой си в селото бе

7

Анонимен

преди 6 години

До 6..... излизаш ти, а люлинските пичове ти правят шоуто. Догодина да ти вземат и пари, the bill

6

анонимен

преди 6 години

снощи де--би--лите в люлин освиниха градинките между блоковете с пираткивключваха се алармите дом кучета полудяха от страх и за какво го правят и тене знаят какво ще се промени за тях през новата година пак сьщите глу--па--ци ще сиостанат сега да слязат и да изметат *** си

5

член на ПП "Суд

преди 6 години

До !? до 1-виЕ па толкова ли не се запозна с никой в София? Нямаш ли си компания с познати тук? А в същото време казваш че си на площада с приятели. Явно хазаите ви са забранили сбирки и купони по жилищата, които обитавате.

4

Анонимен

преди 6 години

До !? до 1-виДа си само ти. За има-няма 30 години стопиха населението на държавата с над 30%.На война не сме губили толкова хора. По селата както написа един който се е върнал да разгледа страната е като във военен филм. Мрак и мизерия.

3

!? до 1-ви

преди 6 години

Да ни е честита новата 2018!Аз също проазнувам пред общината с приятели, защото нямам с кого : сестра ми е в САЩ, майка ми в Испания на бригада, баба и дядо в отвъдното, чичо ми на 300км и не може да им вися всяка година, а за да сме сами на маса с приятелката ми - по -добре навън.

2

шматка

преди 6 години

Да ни е честита новата година на всички.Наистина бяха хиляди а за протест за ниски доходи не могат да се съберат и десет човека.

1

Активист на БКП

преди 6 години

На площада ,зер !!! Като нямат пари за ресторанти...