116

Черноземски

преди 6 години

Ние, българите винаги сме били и винаги ще бъдем БЪЛГАРОФИЛИ!Тези, които съчиняват българофобски коментари, плод на злоба, завист и комплекси спрямо нас НЕ са българи, а комунисти/русофили, турци и пр. РусоРобите правилно са се определили като "стадо", което няма нищо общо с българския православен народ и нашата държава България!

115

Анонимен

преди 6 години

Русия (не руснаците) редовно насъсква сръбските ни "братя срещу България!

114

Сръбски първак

преди 6 години

Врла льута ракиja,цели триесе града!

113

Анонимен

преди 6 години

А на кръчмаря - брате, с българи пий, със словаци НЕ ПИЙ! Хора, това са истинските пиячи на Европа! Дори руснаците са тотални аматьори пред тях:)))) Весели празници!

112

Анонимен

преди 6 години

111, Торбалан - потвърждавам. Ако не бяха сърби да ми помогнат, щех да си прекарам една Коледа на пътя в снега! Хората го направиха БЕЗПЛАТНО, а дошлата пътна помощ ми взе символични пари! Искам да видя как българска пътна помощ ще вземе 50 лв. от чужденец, на Коледа, при силен снеговалеж за да го извади от канавката!!!

111

Пиринец

преди 6 години

До Анониментози кръчмар е българин, а сърбите не са ни никакви братя ! Всички войни ни удрят в гръб ! промиха мозаците на братята в македония ..... това ли наричаш братя ?

110

ктт

преди 6 години

До ТОРБАЛАНмай - да

109

Анонимен

преди 6 години

Нашите братя са на Балканите, а не в дивия Сибир.

108

Анонимен

преди 6 години

До 115.Нима сега не национална катастрофа. Домати от Полша ,агнета от Австралия и всякакви др. ***. Край Лесковац има 800 частни оранжерии само за чушки,млади и стари орат с 60 годишни трактори ,НО произвеждат.Железа се търкалят но всякъде в Сърбия ,но *** не крадат защото не минават само с бой. Не сме оскотяли заради сърбите,просто много,ама много ни мързи.И крадем кой каквото докопа и мрънкаме и покрихме България с бетон найлон и всякакви мръсотии.Аз съм на + 60 години.Вие му мислете

107

Анонимен

преди 6 години

Гърците взеха (откраднаха) софиянците от българските хотелиери, а сега гледам сърбите са на път да ги гепат и от българските кръчмари! Всичко си идва по местата! И кво викате?

106

С до 95

преди 6 години

От водатаръждясват червата.За туй само ракия.

105

ТОРБАЛАН

преди 6 години

Преди +-2 месеца през нощта до Пирот спуках 2 гуми и джанти . Спряха поне 20/ двадесет/ сръбски коли да питат искам ли помощ. Българските ме подминаваха. Унас на пътя седях със счупен ключ за джанти цяла нощ.Бях със аварийна жилетка и на аварийни ,валаше дъжд ,никой не спря. Уважавам ги,като народ. Бомбардират мостовете а те си пеят и псуват.Сърбите са народ а ние сме си стадо.

104

до #5 Маке

преди 6 години

Ходят защото имат пари , а събота и неделя са почивни дниХората си правят кефа. Също ходят и в Северна Гърция, пък отвреме навреме и Охрид. А вие стойте и гледайте.Не виждаш ли какви автоколони стават по границите с Гърция когато има 3-4 почивни дни.

103

Анонимен

преди 6 години

Праителството веднага да наложи истинска храна в България, да изгони ГМО-то и отмени либе растките закони! Що да правим оборот на коварните сърби като се затрихме стопанството, традициите и националните ценности!

102

Анонимен

преди 6 години

Саша е гявол, знае как да изчетка бугарите. Саше, а па да знааш како КАРАМО ние! Алал вера! Найбольи сме!

101

Я, па Я

преди 6 години

До Един българинТова са сръбски измишльотини. Мого е било трудно да надъхват обикновените хора и да ги накарат да воюват срещу нас. Така са си измислили каквили не ужасии за нас с цел надъхване на омраза. За разлика от това което ни те са ни причинили, което се вижда и лесно се доказва техните приказки си остават само приказаки без доказателства но все още насъскват населението си срещу нас. Но на хората от поморавието и западните покрайнини, нишко, пиротско и вранско още им викат бугараши.

100

СТАМАТ

преди 6 години

До АнонименАз магазинска не пия, а за кръчми вече пара нема

99

Анонимен

преди 6 години

Всичко било натурално))) дръм дрън, всички сръбски кръчмари в районите около нашата граница пазаруват от нашите маркети, отидете на Метрото на бул Европа събота и неделя и ще се убедите,

98

Щракача

преди 6 години

И сръбската чалгица е добра. Ама по добра от нашенската нема. Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са По една загорка за оркестъра и сладолед на клечка за певачката на масата Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са Нова Година Нова Чалгица Иииибре животее

97

Расате

преди 6 години

Княжевъц- та това е Торлашко, т.нар Поморавие и етнически е част Шоплука.Та един шоп останал в Сърбия не може да пие колкото шопите отсам границата.Малко инфо:След 1833 г. Сърбия анексира земи населени с българи-банатски и торлашки.Не само,но с изключение на Северински банат,където сърбите стават мнозинство.(българите са почти изцяло прогонени от подтоянните войни) под Дунава сърбите не са мнозинство.В Белградският пашалък са по малко от българите,в Шумадия бългаеите са 1/3 от населението.