11

Анонимен

преди 3 години

Работещите хора е разбираемо, че не могат да идат на митинги, но пенсионерите трябва да се постоянно пред министерски съвет! Постоянно! Всеки ден има за какво да се протестира пред крадците!

10

Анонимен

преди 3 години

До7акосимислишченякойразбракаквосинаписал

9

Анонимен

преди 3 години

Целта е българите да бъдат прецакани - как точно да го направят, в момента се уточнява...

8

Анонимен

преди 3 години

Хахаха
Те първо да цифровизират КАТ, защото за всичко трябва да чакаш едни опашки и много пъти въобще не знаеш трябвя ли да чакаш и до кога ще чакаш.
В Испания от няколко години без предварителен час не приемат никъде( личен лекар,КАТ, НОИ, различните министерства..)- вадиш си час и знаеш че на този ден и час ще те обслужат,културна работа.

7

Анонимен

преди 3 години

Az so misleh da e po-spravedlivo, a te celialida opraviat niakakva statistika.... basi darjavata

6

Анонимен

преди 3 години

Застраховката в България всъщност е някакъв данък - застрахователите само прибират пари, рядко и трудно някакви пари могат да излязат от тях.

5

Discovery

преди 3 години

Супер, време беше... не виждам защо си усложняват живота само, да се знае кой е бил зад колата? На чие име се води колата той го отнася... те собствениците на автомобили сами ще почнат да мислят на кого да дават и на кого не, а пък собствениците на фирми сами ще затегнат правилата за шофьорите си да не правят глупости... Също това за пол, възраст и т.н... не е ок според мен. Има кола, има собственик... той го отнася да е мислил на кого я е давал...

4

:):)

преди 3 години

айде почна усукването сега, нещо не им изнася ,50-80 кинта като сметнаха статистиката с нарушители и изрядни водачи.

3

Анонимен

преди 3 години

А кога ще се въведе "селска отговорност"???

2

Анонимен

преди 3 години

Каквато и застраховка да платите, когато трябва да получите нещо от застрахователите ще срещнете всички възможни пречки. Проблема е че българския застраховател не плаща, което кара хората за бягат от застраховки. В нормалните страни здравните системи прибират парите за пострадалите от катастрофи от застрахователите, само че в България това не се случва, т. е. държавата косвено финансира застрахователните дружества, поемайки техни разходи. И никой не се и опитва да сложи ред в застраховането.

1

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха - как така хем пада, хем скаче.
Хайде малко по-сериозно.