59

Яките мутации

преди 6 години

Турците наистина имат генетични особености, но това е нормално при зверските кръвосмешения между сестри, братя, бащи и първи братовчеди.

58

Анонимен

преди 6 години

"Кръшкаш" вечер на п.орн.о каналите. Сигурен съм, че му стопяваш лагерите на срязания мъник. Коя жена ще се хване с хиперокосмен азиатски кьопек като теб?

57

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 години

Турчин съм и в България имам колежки - красиви българки, тук се ходи разголено, добре - няма проблем, но понякога ме подлудяват, не мога да им устоя - пък те ми се връзват, и си кръшкам здраво , българските мъже не са като мен , явно е нещо генетично.И колко е добре всичко това - да кръшкаш , аз лично не знам.Но, Турция расте с по 1.5 милиона на година,а германците се топят като етнос

56

Османлията

преди 6 години

Няма да е зле всеки член на обществото, независимо дали е мъж или жена, да се съобразява с моралните, етичните, религиозните и културните особености на турското общество. От близо 100 години насам има един постоянен натиск върху турците да се европеизират, както бил казал и еврейският пидараз ататюрк, които ценности са в разрез с нашата култура. Ако турските пидалази и кюрви са толкова неръпини към тези ценности, могат да се изнесат например в бългейрия, дето ще се чувстват като у домой!!

55

Lan

преди 6 години

Ся в турската нация винаги ми е харесвало гостоприемството - в тази връзка т.н. турци тук - не са ли Ви учили в чужда къща да се държите почтително? Какви са тези помии дето ги ръсите? А българите - не сте ли чували "Убий *** с мълчание?" С една дума - кому е нужно това кудкудякане или нещо се мери ама не не място?

54

turk

преди 6 години

po platena statiq ne sam vijdal dostata4na e samo snimkata,i parazitite koito nenavijdat turciq se vadqt kato muhi na ***.Ot tolkova mn musulmanski strani podobni statii samo za turciq vijdam zamislete se za6to

53

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 години

Турция от преди 10 години - няма нищо общо със сегашна Турция - Нова Турция, Като наука - Турция почти настигна Германия, сега пусна мигача за изпреварване :))) До няколко години е готов КОСМОДРУМ, ракетен щит - като С-400, до 2 години - серийно производство на електромобил, и какво ли още не , преди купуваха двигатели за 3 милиарда долара от Германия - за 1 година, вече 3 фирми си ги произвеждат сами, едната даже даде лиценз на Китай - 370кс., :) Измир изостана- не гласуват - няма пари за тях

52

Анонимен

преди 6 години

Турция има много напреднала наука, там опитите мъж да забременее не да спирали от векове. Му-ха-ха!!!!!.След 5 века опити най-сетне един българин забременя...хахахахс

51

Анонимен

преди 6 години

Турция има много напреднала наука.Глупости на търкалета. Ако беше напреднала досега да са успели като българинът забременял в Германия.

50

Анонимен

преди 6 години

Турция има много напреднала наука, там опитите мъж да забременее не да спирали от векове. Му-ха-ха!!!!!

49

Анонимен

преди 6 години

Където и да съм бил по света, турчу/лята са все изолирсни. Никой не иска да е близък с тях. Културата им гадна, езика, по-долу един го определи точно. Живеят изолирано, консервативно, харесват си болния Ердоган. Той им надува егото, колко били силни като нация.Никой никъде не ги харесва! Така са изолирани и нехаресвани. Остава им да вярват, че са велика нация. За тяхно съжаления не са!Да подкрепяш сатрапа Ердоган, който арестува интелигенцията, наслага вярващи тъ::панари наесякъде, показва много

48

Turkinya

преди 6 години

51 Ti si edin kompleksar Koyto izvan bg nikade ne si hodilKomplrksite i zlobata te ubivst kato vseki edin bulgarin

47

Анонимен

преди 6 години

Кажи му турчин и не го обиждай повече! Болника ЕрСдухан ги връща в Средновековието. Толкива им е акъла на резанчовците, да го слушат. Грозен и изроден народ. Вижте им формата на лицата и главите, криви и уродливи. А езика в отврат, все едно лае куче.

46

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 години

Има доста специфични неща , които не е зле да се коментират :))) Има културни и ГЕНЕТИЧНИ специфики , както и географско климатични :)))Научно е доказано, че колкото повече те грее слънце и е топло - желанието за секс е по голямо - Турция си има много слънце, за разлика от Германия. Турците и генетично са си по активни. И при определени обстоятелства и комбинации, всичко те възбужда и разсейва. Все едно красива колежка да дойде гола на работа и ти да се опитваш да работиш , ще успееш ли ?

45

Анонимен

преди 6 години

Азиатска примитивност...

44

Lan

преди 6 години

Иначе изобщо не е въпросът кой какво харесва, въпросът е в това, че жената е самостоятелно мислещ човек, който решава как да се облича! Ако е нередно според общата представа на обществото, би трябвало да има санкции (както в някои градове има глоби за ходене по бански например), но не и единични дивашки прояви и налагане на собственото мнение над волята на някой по-слаб. Между другото в някои нудистки колонии има глоба за носене на дрехи :).

43

Lan

преди 6 години

29,Може и на част от мъжете да не им харесва да гледат красиви и леко облечени жени...тези мъже обикновено се заглеждат по други мъже.

42

Анонимен

преди 6 години

Турците са изостанала и изключително грозна нация.Ако изобщо има читави и свестни турци жалко за тях.

41

Анонимен

преди 6 години

дано да е наред всичко там.че както е тръгнало, един ден, тия дето са избягали от тук там, пак може искат да се върнат. Хич не им е лесно - навсякъде чужди.А ние сме разграден двор - масова цига.низация и турцизация в държавата ни

40

Анонимен

преди 6 години

Май сънувате български жени, а домуси?Ха ха ха...Марш при козите ви!