79

Анонимен

преди 6 години

защо КАТО ? те СА !!

78

Анонимен

преди 6 години

"Стока, чиято опаковка е скъсана, се продава в магазините на половин цена.".............а на мъжете,като им е кръцната стоката.....??????

77

Анонимен

преди 6 години

Още от Османската империя в този регион са командвали жените чрез харемите и еврейските лихвари.Командвали са султани, та един Ердоган ще им се опре.И сега ще се спряват.

76

@

преди 6 години

Най-доброто желаем на Турция и всички наши съседи!Факт е че Турция дърпа икономически напред със сериозни темпове, докато България с прехваления ЕС върви надолу по всички показатели (икономика, демография, здравеопазване, образование и т.н.).Ретроградно е да има такова отношение към жените, дано се усетят навреме и спрат тази тенденция за връщане към ислямизма.Не по малко ретроградно е обаче и залитанията в България - гей паради, намерения за узаконяване на "третия пол"... Интересни времена.

75

Анонимен

преди 6 години

До Защо се карате?Може да мислиш,че са в каменната ера,но турчина каза че контролират 60 държави, толкова и ЕС не контролира.А и от калпавата им евро политика,която де факто е антиевропейска политика,сега разделиха Европа на две,отслабиха я и държавите се дърлим помежду си.Още през 90-те години Турция започна да дърпа напред,благодарение на западните държави и технологиите закупени от там.Европейците си сложиха таралеж в гащите,без сами да разберат какво става и какво ще става.И продължават.

74

Анонимен

преди 6 години

Е, па младите, либерални жени в Турция да си отстояват начина си на живот а не да нагаждат към все по-консервативния начин на живот.Живота и проблемите са си техни.Не разбирам защо изобщо ни информирате за това.Да се учат от турските си сериали които втълпяват, че в Турция всички жени са от разкрепостени нагоре...и въртят с интриги мъжете на малкия си пръст.

73

12

преди 6 години

Що за статия що за заглавия. Как се чувстват мюсюлманите тук в България в собствената им страна. Хубаво е да бъдете преди всичко журналисти.

72

Аз

преди 6 години

До 50 и 56-моля ако искате да Ви приемат на сериозно пишете на български език,а не на шльокавица,защото сайта е български.Или Ви е труден българския и както говорите ,така и пишете.А сега по темата -трудно е да се промени анадолския манталитет.Турция иска да бъде приета в Европейския съюз,но мисленето,поведението трябва да се променят драстично.Почти всяка жена там е със забрадка.Това е ябсолютен консерватизъм.За по -възрастните горе-долу добре,но лошото е,че все повече млади момичета са с кърпи

71

Анонимен

преди 6 години

Не минава ден, в който да не напишете нещо против Тр, турците или р.о.м.и.те.Като че ли имате норматив, план, който трябва да бъде изпълнен.

70

Кака ти

преди 6 години

"ИСТЪПЛЕНИЯ" ЛИ ПРОЧЕТОХ???? КАК НЕ ВИ Е СРАМ, ЖУРНАЛИСТИ??

69

не ме е грижа

преди 6 години

...Къде отидоха свободата и равнопоставеността при съседите?...----Одидиха там където те пожелаха с избора си на Ердоган.

68

Защо се карате?

преди 6 години

Защо се обиждате?Дано Турция успее да създаде такъв модел на обществен ред, при който да съчетае особеностите на разноликото си население.За около15 години посетих Турция 7-8 пъти, но само за по 4-5 дена или най-много за седмица и то само в европейската й част. Чувства се напредък, развитие, европеизация.Но дори и в Истанбул има силно консервативни, това се вижда.Не е логично да ги ругаем и подиграваме, те си имат своя специфика.Все някога нещата там ще се нивелират, но по някакъв техен начин

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен73-а че са с къси панталони означава ли,че са и научи,как правилно се пише забрадка,а и може би единствената полза от демокрацията в България е,че всеки може да ходи възможно разсъблечен.....

66

случаен

преди 6 години

До Lan-добре,че има и такива коментари като вашия,че наистина от тази помия би му се повърнало на всеки,но *** си е такъв,затова не върви футболът в България,затуй и се топим,като държава,за разлика от комшиите,които пък незнам защо не ни мразят,защо ли?

65

Анонимен

преди 6 години

Това, че са със забратки не означава, че не са ку-рви

64

до коментиращите

преди 6 години

Скоро и у нас -цели градове и села в Бг са турци, да изброявам ли ? Девин,Кърджали,Разград,Момчилград,Хасково ,около Велинград,Пазарджик, Гоце Делчев ........Болници в София вече са турски начело с голямата Токуда,скоро и летище София .шалвари и фереджета купувайте,че ще поскъпнат

63

Анонимен

преди 6 години

В Турция морал - хайде бе. А, по-леко там разни османци и османлии с фалбите е надлъгването.

62

Анонимен

преди 6 години

До ОсманлиятаС пинцети и микроскоп от останките на някой взривил се джaгaл, който няма търпение да се срещне със своите девственици от мъжки пол.

61

Анонимен

преди 6 години

До Османлията :)))

60

Бг учен

преди 6 години

Ползваме екстрат от турски мозъци. Много е скъп, защото се добива трудно.Драги ми джагале.Ха ха ха...