19

Jessy James

преди 6 години

Защо в Швейцария,Австрия,Германия,Франция и др. Европейски държави няма улични ***? Но и приютите за тях са празни, най много по 2-3 и то предимно загубени, след това стопаните им си ги прибират. Сещате ли се какво им се случва ако до 15 дни никой не ги потърси? А тука разни мух*ли и гом*н***ри ги оплакват, но за потърпевшите хора нито дума нали.

18

Цивилизацията

преди 6 години

До АнонименТук има няколко проблема:- защо има бездомни кучета ? Кой е виновен ... според мен общината !- Ако застреляш бездомно куче и т хванат ще ти вземат оръжието ... може и да те съдят !!!- Какво се е случило с това куче ? Вероятно нищо !!- Ако има справедливост а на практика няма в тази измекярска държава, съдиите да бъдат нахапани от кучета и след това да им изплатят по 4550 лева на всеки. Ако общината няма толкова пари със сигурност ще се намерят спонсори !!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Много хубаво са ги осъдили. Но трябва да е от заплатите на общинарите. Преди много години и на мен ми се случи в студенстки град няколко изгладнели кучета ми се нахвърлиха в студена зимна вечер. Добре, че минаха две момчета и ми се притекоха на помощ. Едното куче буквално висеше на палтото ми. И досега ми е неприятно да си спомням....Имам куче сега, обаче си мисля , че румънският похват за решаване на проблема за една нощ се оказва по-добър от подържане на поколения мръзнещи, нещастни кучета.

16

Анонимен

преди 6 години

Ако общината си върши работа, а именно да ограничава популацията на кучетата, то това нямаше да се случи.Ама нали всяка година една кошница пари отива в разни организации които ги броят вместо да ги прибират....

15

Анонимен

преди 6 години

Честито на търновци. Всеки от вас ще участва в изплащането на обезщетението. Общината не печата пари и ще ги вземе от вашите данъци. "Ухапан" общинар няма, няма да има и мерки. До следващия подобен случай.

14

7+

преди 6 години

А ако беше питбула на някоя батка, щеше ли да има присъда? За един приятел питам.

13

Анонимен

преди 6 години

Живота е приключение, всеки трябва да се пази.

12

юбералес

преди 6 години

Като бях малък също ме ухапа къче. Тогава баща ми каза ''юнак без рана няма'' и ми взе куче. Сега е по-сложно - психиатри, съдилища, вестници......

11

юбералес

преди 6 години

Кучетата са като хората - има гладни и зли, има доволни и спокойни. Нравът на кучкарите ще го познаете по кучетата им. Слава богу, че престъпленията на кучетата са хиляди пъти по-малко от тези на хората.

10

WTF

преди 6 години

Обичам кучетата. Но не мога да приема, че в 21 век, 2018 г. почти, трябва да се разхождам, оглеждайки се за злобни кучета по улиците. Срам е за тази държава и за народ, който имал самочувствието на интелигентна нация. Ако бяхме, щяхме да сме Швейцария.

9

Анонимен

преди 6 години

Има няколко кучета и проблемът е че ги хранят и те започват да развиват инстинкт за собственост и да "пазят" определени пространства и то точно в самият център на Дебелец, където излизат майки с малки деца да си лафят на спокойствие че нама да ги прегази някой.

8

Анонимен

преди 6 години

Няма по човеконенавистни хора от кучкарите, вижте им форумите каква злоба и омраза струй от тях

7

До 5 и 6

преди 6 години

Който мрази хората, мрази и животните. Който обича хората, обича и животните.Това е всеизвестен факт.Безстопанствено куче - ако 5 и 6 (това е един човек) си го беше взел да си го гледаш в къщи, нямаше да ухапе детето.

6

До 5

преди 6 години

Когато се осъди нагъл кучелюб и няма пари да плати обезщетението, конфискация на имуществото и разпродажба. Тогава една ***::Стия няма да видите свободно са се разхожда и цвъка тортички пи парковете и улиците.

5

Анонимен

преди 6 години

Такава да е минималната глоба за тези Откачалници които гледат големи и лоши кучета, питбули и ротвайлери, когато ги пускат свободно. От тази сума нагоре да се налага на всеки кучелюб. Това са болни хора, с извратена психика, имащи в миналото си извършени гадости, които гледат да потиснат с някаква необяснима любов към кучетата. Нищо против животните, но те не могат да са по-важни от хората и здравето им.

4

Анонимен

преди 6 години

Само вързана тенекия по опашката може да окроти този звяр !!!

3

Читател

преди 6 години

Браво на адвоката (ищеца) за постигнатия резултат. В България това единствения начин да постигнеш промяна в правилната посока.

2

Анонимен

преди 6 години

И хората около света все още вярват, че българите дори и кучетата ги не ядат???

1

Skunkw

преди 6 години

Къде е сега зоополицията??