27

Анонимен

преди 6 години

Еврототалитаризъм в действие!

26

Анонимен

преди 6 години

ТЯ ПОЛША ВИНАГИ Е ВЪРВЯЛА С АНГЛИЯ. ДА НЕ СТАНЕ НЯКОЙ ЕКЗИТ НАБЪРЗО?

25

Анонимен

преди 6 години

"решенията не са съобразени с реакцията на хората, а с върховенството на закона..."обаче"ЕС смята за неуместно въвеждането на визи за САЩ, тъй като това щяло да затрудни отношенията и туризма..."ало?no comment

24

българина

преди 6 години

типичен демкратичен метод, не си съгласен с началниците, на скамейката, долу ес разпад на хитлериската ***

23

Ядосан

преди 6 години

Путин да влиза в Берлин и да се свършва с това изчадие наречено ЕС! Мутрите в България докараха страната до просешка тояга под одобрителния поглед на лaйнарите от Брюксел, Париж и Берлин! ГЕРБ го финансират германците! Вчера пак видях пенсионер да рови по кофите и това в европейска страна. Но на сатанинското ЕС са му по-скъпи "бежанците" отколкото народите в И. Европа. Винаги са ни мразили! Използваха ни стратегически да си продават ***, като ни разграбиха до шушка и превърнаха в ***

22

Анонимен

преди 6 години

Западноевропейците винаги са ни мразили и са ни считали за второ качество хора. Сега на всичкото отгоре искат да ни правят на две скорости, та още повече да ни унизят и да ни покажат как за нищо не ставаме. Проклет съюз! За 30г. България се стопи с 3 милиона, икономика - никаква, правосъдие, образование, инфраструктура, заплати, пенсии, здравеопазване - никакви. Един инакомислещ да се появи и всички му се нахвърлят като хиени. Мразя ЕС и всичко което представлява. Разграбиха Източна Европа!

21

Анонимен

преди 6 години

Поляците са достоен народ и ме радват. Те и срещу нацизма бяха и срещу комунизма, а сега и с ново зло се борят. Хората правят лустрация на корумпетата в съдебната система. Нещо подобно направи Ердоган в Турция, а евронещастниците ревнаха в един глас, но Турция взе дръпна още повече, благодарение на това решение. Вижте какво, от ЕС не искат в Източна Европа да живеят добре. От ЕС искат слаба, разединена и послушна Източно Европа, която да се кланя на тях и на Франция/Германия. Нямат изгода!

20

до оня селяк

преди 6 години

Защо да са тъпu поляците? Хората си бранят суверенитета. Защо от ек не видят нашата съдебна система която е десет пъти по-зле от полската? Защото сме послушковци. Поляците не искат мюсюлмани. И никой няма право да ги задължава. Иначе то е ясно, че дупедавеца под мен ако му кажат от ЕК да продаде майка си и това ще направи. Ние не сме народ, а мишоци. Не сме в позиция да коментираме други народи, търсещи правда.

19

анонимен

преди 6 години

Толкова са *** и елементарни тия поляци, лаят срещу Русия, сега и от ЕС им показват червен картон.Ама така става с държавите, васали на САЩ............нека им, друг път да знаят.............хаха!!

18

анонимен

преди 6 години

ЕС и еврокомисията са едни репресивни органи, които искат да отнемат суверенитета на националните държави.

17

Ddd

преди 6 години

Поляците го правят това за да имат контрол над корумпираните магистрати, разбирам ги напълно. А какво да кажем ние, Цацата вилнее като башибозук и никой не може да му каже гък. Нали е независим. То не бяха банки, поръчкови дела, и всякакви безобразия. И не е само той, деветдесет процента от магистратите ни са корумпирани, и закон не ги лови защото първо са с имунитет и второ са независими.

16

ГАДОРЯН

преди 6 години

Сега ако поляците нсправят Ползит и ще ги призная. Хаха. Или е по лесно да лаеш срещу Раша. Ха сега де.

15

Анал-изатор!

преди 6 години

Нищо чудно! Всяка държава, която е била оплетена в мрежите на сащ свършва така- бива изхвърлена на бо.кл.ука след като сащ нямат повече интереси там!Полша беше важна за сащ, на фона на украйинската афера, но се видя че американците губят играта, и то напълно със загубата на Крим, съответно Полша и Украйна вече са изхвърлени !Съвсем същото чака и Борисов и цялата герберска клика, когато стане ясно, че вече не са потребни на сащ. Но за нашата крадлива клика поне ще остане суджука-аванта!

14

Анонимен

преди 6 години

Бате Бойко се е скрил зад магнолиите си в банкя и само се моли "началниците да се разберат". Ако му кажат да заселна бежанци - ще заселва. Затова никой не повдига въпрос за правосъдието в БГ. Знаят че бате Бойче им е вярно и послушно куче и го потупват по рамото с мазни усмивки. От ЕК се занимават само с инакомислещи и патриотично настроени наръди. Полша, Русия, а от скоро и САЩ. Всеки който не е управляван от хомосексуални либерали е на мушка. СмЕх!

13

socialen

преди 6 години

Кьорфишек. Топъл въздух под налягане. Чисто символичен акт, както повечето неща в Брюксел.Унгария няма да го подкрепи.

12

Анонимен

преди 6 години

Доста неуважително и погазващо суверенитета на Полша. Аман от тези немци и от ВЕЧНИЯ им глад за 1. контрол и доминация над Европа 2. да ограбят ресурсите на Русия. Германеца ще се откаже от тези две неща едва когато тиквата му е на два метра от главата!

11

Анонимен

преди 6 години

Причината: серия промени в работата на съдебната система, които, според Брюксел, ще я лишат от възможността да взема самостоятелно решения.лишили са я ,да не се безпокои

10

ЦИК

преди 6 години

Партийни игрички. Ако полският премиер е от ЕНП, ще си затворят очите като за у нас, но понеже е консерватор - бой. Европейските избори са май 2019, време не остана

9

Анонимен

преди 6 години

До Шенген лиДа, точно. Нашите ако са умни, веднага ще седнат да напишат на Юнкер едно писмо - Молим те, бате, не ни спирай докладите за корупцията, че ако ни провериш за независимостта на съдебната система, прокурор върху прокурор няма да остане.

8

Колчо

преди 6 години

дреме им решенията се вземат надднационално Полша отсъства директно или индиректно все тая