9

Анонимен

преди 6 години

"Когато се забранява нещо то трябва да ти дадът алтернатива. Чакаме в гетата парно"Да се беше родил по времето на Сталин, той щеше да ти даде алтернатива. Обаче сега е демокрация, няма алтернативи. Свиквай.

8

Анонимен

преди 6 години

Мънго Джери гори гуми и пластмаси, вие плащайте "Синя зона", "Зелена зона" и парите от данъците ви да се харчат за "електробуси", щото е модЙерно. Само няма да пипате Джери-тата, че после лошо!

7

Теляка на кмета

преди 6 години

"Кметицата обеща, че общината ще разшири през следващата година програмите си за информираност, програмите за комуникация и образования."По-строг контрол от това, няма. Това е най- строгият контрол, който изобщо съществува. ИМА политическа воля за прилагане на контрола с цялата му строгост.

6

ех

преди 6 години

Това е финт, за да печелят някои от собствениците на коли. А всичко е много лесно решимо. На входовете на София да има огромни , ама ОГРОМНИ охраняеми БЕЗПЛАТНИ паркинги. За да са винаги незапълнени и да няма проблем с места. Да се построят не една а две АЕЦ. Да има ток в изобилие на приемливи цени, а не всички да горят дърва. Да се намери начин да се удовлетвори доставчик на газ , като Русия, да се сключат изгодни договори за производство на ток от газ ( виж Италия) И т.н......Има начин, ама

5

Анонимен

преди 6 години

Пълна забрана за автомобили в Центъра на София.Селяните да си джиткат по Околовръстното.

4

Анонимен

преди 6 години

Когато се забранява нещо то трябва да ти дадът алтернатива. Чакаме в гетата парно !

3

Анонимен

преди 6 години

Не може да бъде това нещо в общината откри топлата вода и като как ще си озапти *** избиратели като им маха строго с пръстче ли и те най-много да си го преместят.

2

Анонимен

преди 6 години

Тези, къде горят такива отпадъци, да не би да са румелии?

1

annybody

преди 6 години

Добре де, а Община "Оборище" - защо? Очевидно заради Орлов мост и бул. "Данаил Николаев", няма ли начин да се понамали трафика в района - макар и временно? Човек остава с впечатлението, че всичко живо минава през общината поне един-два пъти дневно.