14

ВиК Тровят милиони

преди 6 години

В Ловеч както и в Плевен,Белене,Никопол,Свищов масови убиици отравят ударно цялото население чрез специално закупувани от ВиК хлор токсични канцерогенни препарати.ТАм всички жени и деца развиват "Жълто пред раково просъхване".Снимайте се с няколко продавачки по Ваш избор и ще го видите.Терористите ползват платени от РЗИ .Ако ВиК един месец закъснее два дена да плати поредните тежко токсични канцерогенни препарати РЗИ отиват и ГЛОБЯВАТ ЗВЕРСКИ

13

ЛИквидация на МРРБ

преди 6 години

Лекарите да си направят прощална снимка пред ТАБЕЛАТА до хотел "Ловеч" Където пише какви милиОни са ограбени от народа за скромния ремонт и да искат арест за министри и кметици..

12

Арести за бандитите

преди 6 години

Ловеч се прочу с това че нагли мафиоти крадат над 85 000 000 живи лева за скромен ремонт на тясната главна улица/около 1800 метра или вижте там колко е/Терористите от МРРБ крадат милиарди годишно чрез СЪУЧАСТНИЦИ.НЕ им ПУКА От БОрисов ,ЦВетанов,МВРЕ<interpol FBI i други бюджетни служби..С ограбенит е милиарди финансират терористи и негодници

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Напъчен ***, Холандия е с три пъти по-малка площ от България. Така че, либирален пазарджийо, налагай си миризливия дрипел и не сравнявай несравнимото.

10

Печални факти

преди 6 години

Ни лекарства,ни пари,ни здраве. Гарантирано от ГРОБ.

9

НАПУСКАТ , ЩОТО...

преди 6 години

.....ЧАКАЛИ ПАРИ ...СВИШЕ..!!!!/..от "СПУЩИ ДАЙ БОЖЕ"..../

8

ХАХА,ХААААААААААА

преди 6 години

...И КАКВО СА ЧАКАЛИ , ДО СЕГА ..........??!!!ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ ЛИ...??!

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Всички Български градове са хубави , но населението не е хубаво . Всеки иска пари без да работи и без да учи .

6

Анонимен

преди 6 години

NAI BYLGARSKIQT I KRASIV GRAD BE UBIT BOG DA VI SYDI PREDATELI

5

Анонимен

преди 6 години

Обрали са си болницата като си гласували заплати по 10-15 000 лв после щели да напускат. Ами да напуснат ама директно към затвора да ходят!

4

Анонимен

преди 6 години

В цяла държава като Холандия има 60 болници , а у нас над 300 . Всяко селско градче с болница и няма пари . Е как да има .........

3

Анонимен

преди 6 години

За съжаление на хората лекарите се оказаха най-корумпираните в Държавата . Само пари , пари и пак пари , а какво работят няма значение .

2

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Какво молят! Има си отделна специалност "Здравен мениджмънт". Масова практика е в болници да се назначават лекари за управители! Той учил как да оперира вие зорлам с икономика го занимавате! И още нещо-колко пари отиват "под масата"? От 100лв. за апендикса до хиляди левове за по-сложни операции, като гръдна и вътрешна хирургия. Има доктори, цели болници направиха!

1

анонимен

преди 6 години

А къде са им парите?Май ще трябва да се извика Шерлок Холмс да разследва тая загатка.Не може да се плащат заплатите на всички медици,само на тези не.Има нещо гнило,но кой ще го каже?