19

Бандит

преди 6 години

Направете анкета кой какво ще може да си позволи да сложи на масата. За останалото не се тревожете - празник ли е,ще го изпразнуваме :)

18

Шопо

преди 6 години

Я че си купя рагу за 2 лв. килото и мете ракия ! Че си изкарам много задушевно !

17

Таню

преди 6 години

Няма ресторант или курорт, който да може да ми гарантира топлината и уюта на семейната софра. Бабата правеше кокошка с кисело зеле, агнешко с ориз и листни зеленчуци или нещо друго засукано. Сега майка ми или лелите ми се проявяват. Старите дават благословии за спорна нова година, с наборите размишляваме над личните си дела над благо винце и тежка маса, дребните тичат наоколо. Гурбетчийте хващат уизер да им видим суратите и не могат да се наплачат като се приберат. Празнувайте и не го мислете!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Името Коледа идва от римското calende. С календе римляните означавали първия ден на всеки месец. По силата на фонетични закони календе в българския език станало Коледа. За това много спомогнала и народната етимология свързваща я с глагола "коля", та нали за празника се коли прасе.

15

Анонимен

преди 6 години

Празнични пожелания към Фандъкова, вие нормални ли сте.........

14

Биткойнчо

преди 6 години

Масовият българинът си седи дома на НГ щото е беден, това е ясно. Но вместо да ни занимавате с тези глупости, я разкажете Боко и компания какво направиха с 3-те милиарда в биткойнове.

13

Боил

преди 6 години

Какво чудно в това,че Рожденство Христово се посреща в домът.Това е най-семейният празник в годината,а Нова година се посреща с приятели,роднини,съседи за едно ново начало.

12

Безпартиен

преди 6 години

До ЧСИ Агент 23 см"***" не управлява България/има представителни функции/, проблема е НС-сини, червени, пембени, засмени.

11

Аз

преди 6 години

защо масово се съкращава Нова Година на "ЧНГ"?!? Като "ЧНГ" е Честита Нова Година?!?

10

Анонимен

преди 6 години

Много ме кефи снимката! Котката кърти! :)

9

Анонимен

преди 6 години

Веднъж казват, че празнуваме по празниците в чужбина, сега пък вкъщи, не знам на кое да вярвам. С парите съм зле, но ще си празнуваме у дома, както винаги, с удоволствие! Всъщност не виждам никакъв смисъл от статията.

8

Анонимен

преди 6 години

Преди 3 дни писахте друго!Какщяли сме да харчим по 285 лв дневно за празниците!

7

православен християн

преди 6 години

Не е "Коледа", а Рождество Христово! Не сме езичници, а православни християни.

6

фътмък

преди 6 години

При дрогаря борисов е така.Има -нема 2 години в управлението и ....хоп къщичка за 2 млн.в полите на Витоша.Катето Захариева имам предвид,не Влатко Горанов,племенниик ананиев.Той е много напред в мат,ряла.

5

Анонимен

преди 6 години

Коледа е семеен празник-тих и свят,за тези които спазват традициите.А за Нова Година няма лошо, който може да си го позволи да празнува извън дома та дори и няколко дни. Весели празници на всички.

4

Мария

преди 6 години

ЧЕТЕЙКИ КОМЕНТАРИТЕ ВИ ГУБЯ ВЯРА В КУЛТУРАТА НА НАРОДА НИ.

3

До съвет

преди 6 години

Ходи да му седнеш скута, да те дари с жива риба...

2

Съвет

преди 6 години

До ЧСИ Агент 23 см:Хайде сега,след тая словесна боза,да си изпиеш хапчетата и да си лягаш!!!!!

1

ЧСИ Агент 23 см

преди 6 години

Така ще е при тази мозерия, която президент Радев ни докара - радиация, нападения, изнасилвания, гавра, убийства, самоубийства,страх, несигурност, беззаконие, глад, мизерия, несигурност, нищета, духовно падение на нацията, разпад на морала, тотален демографски срив, инфлация, повишаващо се национално ценово равнище, заробване на народа, кпйто едва крета, с мъки преживяеа, дтуд, тъмнина, отровн за виреене среда .... Това всичкото вие го избрахте, част от Промяната на ***, подкрепен от БСП!