20

ГРИНД

преди 6 години

До АнонименТАЗИ ЖЕНА Е ОТ ДУЛОВО И МОГА ДА ТИ КАЖА ЧЕ Е БИЛА МНОГО ДОБРА УЧЕНИЧКА.СЛЕД ТОВА Е БИЛА УЧИТЕЛКА.ДАЛИ АДЖЕБА НЕ Е ЧЕЛА ВЪОБЩЕ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ?

19

Анонимен

преди 6 години

Селото е Главиница, а не главница - което е нищо съвсем друго.

18

Анонимен

преди 6 години

Как може да сте толкова злобни, гадни и нищожни?!Как може такова нещо?!Нито знаете защо жената страда от тази болест, нито знаете впоследствие на какво се е случило това, но иначе можете да обиждате и да плюете. Жената има тумор в мозъка, страда дълго и деменцията е резултат от това. Не ви ли е срам?! Много интелигентна и умна жена! А вие сте простите и бездействащите, които само знаете да си стоите вкъщи на тъпите компютри и да злобеете!

17

Анонимен

преди 6 години

не е ли млада за такава болест

16

Анонимен

преди 6 години

Половината от коментиращите също са с деменция!Как не ви е срам така да се с подигравате с тежко болна жена, с такава човешка трагедия???

15

Анонимен

преди 6 години

Обръщам се към хората, дето се ядосват, че живеят в пропаднала държава и обвиняват комунистите, ББ, ЕС и СССР за положениет в което сме:Е, сега разбрахте ли, че не тези фактори са причината за това, че сме пропаднали. Виждате ли материала ни? Е, как да стане нещо от нас? Хората правят страната в която живеят, виждате ги нашите що за стока са.

14

Миша

преди 6 години

До Професор хахахахаха и други такива идиотиАз имам на кого да ги ближа да ти кажа :) това че твоите са космати и *** ми стана ясно още от първия ти коментар по новината. Див селянин на годините на баща ми сигурно, добре,че не съм ти жена, дъщеря или друго,че много щях да се срамувам от теб. Ако вече не го правят :) Със здраве

13

Анонимен

преди 6 години

Леле какви учители с деменция си имаме и се чудим защо са такива учениците

12

Миша

преди 6 години

Боже, каква злоба има в българската нация не е истина, тук коментиращите са малка част от хората заради, които държавата ни няма да се оправи. Седнали пред лаптопа и си мислят, че всичко им е наред и пръскат отровата си от скука. Не се замисляте, че близките на тази жена четат,но какво ви пука на вас нали си стоите пред лаптопа без работа и свободно време за злобеене. Срам ме е от такива като вас, че ни слагат нацията под общ знаменател. Сори, ама сте позор!Дано жената се намери!

11

Анонимен

преди 6 години

Всичко, което не работи, отмира. Мозъкът не е изключение. Ако не го използвате, вие го губите.

10

Анонимен

преди 6 години

Страдат алхохолици от тази болест.. съдови заболявания , високо кръвно ..

9

Анонимен

преди 6 години

До АнонименС грешка си. От тази болест страдат предимно - умствено натоварените. Чети за болестта и ще видиш.

8

Анонимен

преди 6 години

и като учителка ли е изчезнала????

7

Анонимен

преди 6 години

От дименция страдат хора , които никога не натоварват мозъка си. не четат , не мислят.. По лесно е да се гледа в телевизора.Прадядо четеше вестник и книги живя до 90г. не страда от дименция.. Другите които му се смяха че на 70-80 продължава да е ученик , неизживяно детство.. Всичките бяха с дименция..

6

Иванов

преди 6 години

Подигравате се с нещастието на хората. Вижте изстрадалото лице на тая жена. Трябва да ти е вмирисан мозъка и да си пълен *** за да се подиграваш. Нещастници. Дано и вас да ви сполети.

5

Аз

преди 6 години

До КуртиТи майка нямаш ли? Ако беше тя пак ли такава тъпотия щеше да напишеш?

4

маркиз дьо саП

преди 6 години

до Младеж Стига бе! Трябва на някой ду му опреш пищов в главата!

3

Курти

преди 6 години

То и да я видя няма да я погледна.

2

Анонимен

преди 6 години

На 57 и вече с деменция! Ужас!Дано се намери жената и съчуствам на близките й.

1

Младеж

преди 6 години

Сигурно пере някъде катерчока със страшна сила, че на тая възраст не остават вече много шансовете.....