22

Не религията 2

преди 6 години

Докато Палестина не осъзнае, много палестинци са го разбрали, че фанатично настроеният арабски свят няма интерес от мир между Израел и Палестина, и най-вече палестинска д-ва, народът в Газа и З. Бряг ще страда. Хиляди планове за мир им предложи Израел, отхвърлени от фанатици, включително и коридор между Газа и З.бряг, за сметка на израелска територия. Не, и не. Палестинският народ е маша в крайните фундаменталисти, дали ще е ООП, ХАМАЗ, Хизбула. Палестина да избере пътя на цивилизацията и мира.

21

Не, религията

преди 6 години

Още преди преди първата св-на, израелците купуват земя и започват да я обработват. 50% от евреите умират от малария - обработвайки блатата. Грешката на палестинците е: не обработват земята си, и не създават на собствена държава. Казват: "ние сме част от арабския свят, целта ни е да унищожим евреите". Липса на идентичност, използването на палестинците за военните цели - терористични от крайните крила в арабският свят.Арабите нямат интерес от Палестинска д-ва, П-на е заложник арабския фундаментали

20

Анонимен

преди 6 години

Сега раздорът в Близкия изток е заради Израел. Дори и без Израел обаче тия *** няма да спрат да се избиват помежду си и то пак по религиозни причини и защото са пимитиви.

19

Анонимен

преди 6 години

Една лъжа, дори и древна, дори и милиарди да са й повярвали, дори да е променила света, си остава лъжа. Последиците от тази лъжа са в основата на разделението и конфликтите между хората и до днес. Религията убива.

18

Анонимен

преди 6 години

Само си представям какво ще се случи с тази облагородена от евреите земя, ако я превземат арабите - поредната ислямска ***.

17

Анонимен

преди 6 години

Библията настрана, реалността е, че Израел е цивилизована, светска страна сред море от фанатизирани ***. И въпреки това съществува и е най-развитата държава в региона, оазис на цивилизацията.

16

Nullgaria

преди 6 години

А Шопландия, кога ще бъде призната за независима държава ( със столица Банкя ).Цървулите трябва да плащат за визи, когато излизат от кошарата.

15

Анонимен

преди 6 години

Ае стига я дъвкахте тая тема.Бай Дончо не е прос, преценил е, че сега е момента, арабите ще помрънкат и ще забравят за случая.

14

България

преди 6 години

В крайна сметка целта на всичко е хората все по малко да се уповават на вярата си към Бога и да се обезверят опитвайки се със собствена сила да променят света към по добро но всичко наближава края си света отива към трета световна война когато стане ще се убедите че съм говорил истината имайте мир българи и нека Бог да ни благослови с покаяни сърца отхвърлящи злото и прилепяйки се към доброто желаещи мир и любов във Господ Исус а не зло и насилие и вражда амин.

13

България

преди 6 години

И казала на АВРААМ изпъди тази и сина й защото той няма да те наследи заедно с ИСААК. Това се видяло мъчно на АВРААМ да го стори но в крайна сметка послушал жена си и Господ който му проговирил и казал да послуша жена си така те се разделят и стават два народа вечно враждуващи помежду си а целта на Ню ЕЙДЖ е да обедини всички религии и да направи една смесица между истина и лъжа това е план на злото....

12

България

преди 6 години

Ако сте чували за НЮ ЕЙДЖ това ще бъде целта на световните владетели в крайна сметка понеже палестинци и израилтяни са вечно враждуващи през вековете то преди да станат два народа са били потомци на праотеца им АВРААМ. Той имал двама сина от две жени първородният му син бил наречен ИСМАЙЛ който бил роден от жена египтянка а АВРААМ е бил еврейски, а вторият му син ИСААК бил роден от жената на АВРААМ - САРРА. И така един ден САРРА видяла че сина на египтянката ИСМАЙЛ гледал с лошо око на синаИСАК

11

Анонимен

преди 6 години

Палестинците са ***, а израелците са цивилизовани хора. Оттам нататък няма какво да спорим чие е правото върху това или онова.==============Ама вие сте света вода не пита то то то новороденото безгрешното бебенце на мама.

10

...И БОГ Е КАЗАЛ:

преди 6 години

"ЕРУСАЛИМ Е НА ЕВРЕИТЕ"....!!!КРАЙ НА ПРИКАЗКИТЕ!!!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Фактът, че Израел има ресурса да изтреби тези ***, но не го прави, защото е цивилизована страна с цивилизовани хора, е достоен за уважение

8

Анонимен

преди 6 години

Палестинците са ***, а израелците са цивилизовани хора. Оттам нататък няма какво да спорим чие е правото върху това или онова.

7

Анонимен

преди 6 години

Имаме три религии да решават християни и евреи спора или сме в безизходица,

6

Тежък Сокол

преди 6 години

5 Тъпакк това в Израел е построено с много къртовкси труд и лишения и най-вече с разум , на които ти не си способен

5

Анонимен

преди 6 години

За хората, които мразят евреите (без дори да са виждали жив евреин) им препоръчвам да отидат в Израел да видят как хората от парче пясък са създали високоразвита и технологична дължава за чудо и приказ. После да отидат в Палестина ============И Палестина можеше това ако лъжеше и крадеше като "евреин" !!!

4

ЕРУСАЛИМ...

преди 6 години

...Е НА ЕВРЕИТЕ--ОТ 3000-г..... ТА ДО ДНЕШНИ ДНИ!!!!!!!!!!!!ТРЪМП---КАЗА САМО ЕДНА ИСТИНА !!!КОЙТО НЕ ВЕРВА ---ДА ЧЕТЕ ИСТОРИЯТА!!!!!/...И...БИБЛИЯТА.../

3

Анонимен

преди 6 години

Нацистите на Хитлер са гола вода пред Еврейските фашисти