84

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 46 жокер Борисов не е Нинова да увеличава или намаля САМ прирастът на населението!

83

Анонимен

преди 6 години

Като ви чете човек, ще си помисли, че бедността ще бъде решена с контрацептиви и аборти.

82

Анонимен

преди 6 години

После тези 5 ( за сега) деца ще имат и те по 5+ деца и кой ще им плаща разходите за да може те да не работят ? Проблема само ще се задълбочава, докато държавата не си върши работата и тези не си променят бита и начина на живот.

81

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Борисов не е Нинова да увеличава или намаля САМ прирастът на населението!

80

Анонимен

преди 6 години

Как да се гледат 2 и повече деца?- С 10 лева можеш прескопойно да купиш бебешки дрешки от втора 2 употреба.- картофите ( 1 кг-0.80 стотинки) и лук ( няколко глави0.50 ст)-евтини и подходящи за постна картофена яхния,която може да бъде изяден за една вечер( от 5 души). Бебета( със зъбки) могат да ядат и кисело мляко,каши от плодове ,зеленчуци и др.,месни бюльончета-бебешки обувки-10 лева чифт- може и от магазини Липненски- купувате крем "Здраве" на Арома за бебешка кожа и евтини пелени

79

Анонимен

преди 6 години

Двете дъщери на Миролка Пеовска и козаря защо забременяват като не могат да се грижат за децата си? Къде са мъжете които са направили тези деца,нищо не се споменава за тях.

78

ще разберете

преди 6 години

Стотици хиляди в страната мизерстват. Те рядко попадат във фокуса на медиите, защото са неприятно напомняне за греховете на тия, които пируват с остатъците от държавата. Всеки, който си е насмогнал на масраф,а е закачен на някаква хранилка. Няма го нормалния стопански оборот... Ще разберете за какво става дума един ден, когато се наложат по-тежки структурни реформи от ония през 90-те. Отново каручката ни я теглят от вън, срещу лакейничене, а това винаги е до време.

77

Анонимен

преди 6 години

До някоя сиТеглили са кредит после са теглили още един да покрият стария и са се забатачили сами са си виновни.

76

някоя си

преди 6 години

"Едно от децата страда от епилепсия, семейството е теглило кредит за лечението, после го е изплатило, но последвали нови гърчове и това вкарало фамилията в спирала от дългове." От около 15 години имам епилепсия и за първи път чувам за някакво съществуващо скъпо лечение. Интересно... Не знаех, че гърчовете са обвързани с кредити... Не се заяждам, просто наистина ми е любопитно.

75

НЕбаща на 5 деца

преди 6 години

Добре де,аз що нямам 5 деца?Да не мислите,че ми е хубаво да го вадя?? И като не ядат тия,откъде сили вечер за любов??

74

анонимен

преди 6 години

Петричко село... защо не гледат картофи, не се иска кой знае какво. Домати виреят много добре в този край. Няма да останат гладни, могат и да продават... или да заменят за яйца и/или пилета с други съселяни. Склонна съм да повярвам на кмета, че мързела преобладава.

73

Анонимен

преди 6 години

Немога да си представя да имам 5 деца а да не им създам бъдеще! Ако тези имат някакъв мозък то би трябвало да знаят че децата са отговорност! За да имаш деца първо майката и бащата трябва да са готови за това. Да създадът условия първо за тях самите и след като са готови тогава идват децата. Тези си живеят като че ли са сами. Ако са сами може да ядът може и да не ядът но децата искат ядене. А тези нито ток нито отопление но пък за секса са готови винаги. Хората немогат едно да имат а тези 5 .

72

Калеко Алеко

преди 6 години

Браво на тоз баща, не може да изхранва четирите си деца, но е на път да си завъди и пето .... На това му се вика да живееш с мисъл за утрешния ден, нищо че днес децатата ти ще гладуват, а иначе децата наистина не са виновни за грешките на родителите си, просто бащата трябва да го привикат и да го клъцнат на едно специфично място, хубаво е и ушна марка да му поставят, за да се разпознава отдалеч, както той, така и подобните нему ... !!!

71

Анонимен

преди 6 години

Като немогат да гледат деца защо ги създават? Да не се изгуби "умния" корен ли? Аз който съм с две висши съпругата ми и тя имаме две деца. Тези деца се възпитават и един ден ще са като нас с майка им учени и ще създава блага за родината си. А на тези децата с какво ще са полезни с правенето на още деца ли? Каквито са майката и бащата такива ще са и децата. Крушата не пада по далеч от корена. Майката "умна" бащата и той а децата още по "умни".Такива "умници" не са за съжаление!

70

Анонимен

преди 6 години

Народа го е казал - който не работи не трябва да яде! Единствения начин хора на село да са гладни е да са абсолютни мързели. Твърдо съм убеден, че такива хора сами са си виновни за положение и не заслужват никакво съчуствение, да не говорим за финансова помощ. Да се сегнат да работят и учат - друг изход няма!

69

Анонимен

преди 6 години

Суджукарите да им пратят 10 подкови суджук.

68

Анонимен

преди 6 години

До дддЗащото трябва да се здрав труд, а е по-лесно на готово да ти се поднесе всичко. Интересно ми е колко смучат от държавата годишно тези?

67

ддд

преди 6 години

Хубаво де, като знаят, че са бедни, лятото що не са направили компоти, лютеници, консерви?

66

търтеи

преди 6 години

таз в дясно не е на вода . Бабата да гледа внуците ,а младите на РАБОТА ! като се върнат уморени да видим дали ще им се правят деца седнали си и чакат някой да ги храни на готово ,а че малко било .

65

Деца

преди 6 години

Децата се отнемат насилствено и се дават за осиновяване, на Хора които ще ги отгледат, възпитат и образоват.