104

zoro

преди 6 години

*** da im davat..te imat mnogo...I ot voda ne se debelee, a kakto gledam- buzki kat karpuzki..

103

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

В ДРУГА НОВИНА ПЪК ЧЕТА ,ЧЕ В СОФИЯ ГРАД СЕ ОТОПЛЯВАЛИ ПРЕДИМНО НА ДЪРВА И ВЪГЛИЩА , КОЕТО ВОДЕЛО ДО ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА ! Е КАК ДА НЕ ВИ СЪЖАЛЯВАМ , ПРЕЗ 21-ви ВЕК В СОФИЯ СЕ ОТОПЛЯВАТЕ НА ДЪРВА И ВЪГЛИЩА !

102

до 104

преди 6 години

еххх най ми хареса как сметна колко детски ще получава майката в германия но въобще не споменаваш , че ще има възможност и да работи !!! ако беше Българин щеше да спомениш , че работейки майката би получила и детски !! но нали сте си лика прилика със шведите да не ви търсим за работа... бе кой знае ....може и вече да се родил...един...в австрия...че има доста да се измита

101

Анонимен

преди 6 години

Българите не искат да се размножават жените им са леки , мъжете мързеливи

100

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ЗА ТЕЗИ 4 ДЕЦА В ГЕРМАНИЯ ТАЗИ МАЙКА ЩЕШЕ ДА ПОЛУЧАВА ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 200 ЕВРО ДЕТСКИ ДОБРАВКИ НА ДЕТЕ , ЗА 4 ДЕЦА ОБЩО 800 ЕВРО ! А КАКТО И ВИЕ САМИТЕ ЗНАЕТЕ , ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ В ГЕРМАНИЯ СА МАЛКО ПО-НИСКИ ОТ ТЕЗИ В БУЛГАРИЯ ! МНОГО МИ Е МЪЧНО ЗА ВАС , ЧЕТА ТАЗИ НОВИНА И МИ Е МЪЧНО ,ЧЕ СТЕ НА НИВОТО НА РУСИЯ !

99

до 102

преди 6 години

много грешиш...ние Българите искаме да се увеличават Българите а не Българските граждани въобще !! а заплати от по 2000 лв на шведи или ердовци...може ти да им плащаш от твоите си пари но не и от нашите данъци . а е мръсно заради шведите ...та значи те цапат и ние да им плащаме да почистят...на запад има глоби ако мърсиш а не те наемат на работа за награда.

98

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

А ВАС БЪЛГАРИТЕ НЕ МОГА ДА ВИ РАЗБЕРА ЩО ЗА ПТИЦИ СТЕ ?! ИСКАТЕ БРОЯТ НА НАСЕЛЕНИЕТО ДА СЕ УВЕЛИЧАВА , А НА ЕДНА ШЕПА ХОРА РАБОТА НЕ МОЖЕТЕ ДА ОСИГУРИТЕ ! ТЕЗИ ГЕРОИ ОТ НОВИНАТА ДОРИ И НЕГРАМОТНИ ДА СА ПАК БИХТЕ ИМ НАМЕРИЛИ РАБОТА В ЧИСТОТАТА ! БЪЛГАРИЯ ТЪНЕ ОТ МРЪСОТИЯ ,А НЕ СЕ НАМАТ РАБОТНИЦИ В ЧИСТОТАТА ?! НАЗНАЧАВАЙТЕ РАБОТНИЦИ В ЧИСТОТАТА ПЛАЩАЙТЕ ИМ 2 000 ЛВ. ЗАПЛАТИ ,ХЕМ БЕЗРАБОТИЦАТА ЩЕ НАМАЛЕЕ ,ХЕМ ЩЕ Е ЧИСТО НАВСЯКЪДЕ !

97

Анонимен

преди 6 години

Как кой е виновен, виновни са тея дето правят по 7-8 деца а не могат да им осигурят дори храна ,виновна е държавата че ги научи така,виновни сме и ние че търпим това

96

Анонимен

преди 6 години

Утре bTV да направи репортаж с бащите на 4те деца.Да им зададат въпроса защо не си държат ципа затворен като не могат да изхранват децата си.Искаме да им видим физиономийте.

95

Анонимен

преди 6 години

Мисля,че не трябва да се обременяват тези българи,които съвестно си плащат всичко-данъци,сметки и др. Нека Държавата да не закача тези българи( дори и с 1 дете!) и да не ги занимава с проблемите на бедните. Не съм против бедните. Просто трябва да им се помогне,но не и като се краде от заплата на тези българи,които имат висше образование и добра работа и добри пари. Тези българи,които имат добра работа и пари са решили да останат в България,ако Държавата ги тормози,България ще ги загуби.

94

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕТЕ ГЕРМАНЦИТЕ ?!В ГЕРМАНИЯ 90 % ОТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ ПРИЕМАТ МОЛБИ ЗА РАБОТА ЧРЕЗ Е-МЕЙЛ ! ЗАПАЗВАШ СИ ИЗПРАТЕНИТЕ Е-МЕЙЛИ С МОЛБИТЕ ЗА РАБОТА И ГИ ПОКАЗВАШ В БЮРОТО ПО ТРУДА ЗА ДА ДОКАЖЕШ ,ЧЕ СИ ТЪРСИШ РАБОТА ! КАТО НЯМА РАБОТА ДА НЕ БИ АЗ ДА СЪМ ВИНОВЕН ,ЩЕ МИ ПЛАЩАТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ДО ДУПКА ! А ПОМОЩИТЕ ТТУК НЕ СА КАТО В БЪЛГАРИЯ ,ТУК СЪС СОЦ . ПОМОЩИ СЕ ЖИВЕЕ ,А НЕ СЕ МИЗЕРУВА ! ПОЗДРАВИ ОТ *** ОТ " ВЕЛИКА РУСИЯ " ,ПАРДОН ОТ ВЕЛИКА ГЕРМАНИЯ !

93

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ( 87)Продължение:разбирам негодуванието на хората-то е справедливо. Хората не искат да дават данъци от собствените си заплати на хора,които се размножават и изсмукват жизнените сили на българския народ. Напълно естествено е да негодуват,защото араби,ци...г...а..ни се размножават,а българите ги издържат. Но в този случай става въпрос за българско многодетно семейство-мисля,че трябва да им се помогне. Абортът е грях,а не решение. Решението е просто сексуално въздържание.

92

Анонимен

преди 6 години

До до 92Децата не са виновни, но са виновни двете мъ рли и бащата(бащите), които вместо да работят и да си създадат условия за отглеждането на деца те първо правят деца и после се оплакват, че нямат .

91

до 92

преди 6 години

Прав сте. Радвам се, че схванахте идеята на репликата ми.

90

Анонимен

преди 6 години

До КалиткоДъщерите на козаря и бащите са виновни и никой друг. Не може да спреш гората да се разлиства или настъпването на зима или лято природни закони това е.

89

Анонимен

преди 6 години

Тя разказа и че е ходила във всички цехове в околността да търси работа, но навсякъде й казвали, че сега нямат места.Ми като си неграмотна, а и може би крадлива кой ще те вземе...те хората явно си познават мър......ата и затуй...

88

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ( 87) "Като ви чете човек, ще си помисли, че бедността ще бъде решена с контрацептиви и аборти."Абортът е убийство. Каквито и да са хората,каквото и да е положението =-абортът е убийство на невинно човешко дете. Вместо да се дават пари за кучета и кучкари,нека да се направят дарения за тези български многодетни семейства. Кауфланд направи една акция-всеки купувач да купи храна за бедни български семейства. Дали от купената и дарена храна ще бъде и за това многодетно семейство?

87

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

МНОГО Е ЛЕСНО ДА СЕ ОБВИНЯВАТ ХОРАТА ,ЧЕ НЕ ИМ СЕ РАБОТИ И НЕ СИ ТЪРСЯТ РАБОТА ТРЯБВА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ДА БЪДАТ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ДАВАТ БЕЛЕЖКА С ПОДПИС И ПЕЧАТ НА ВСЕКИ КОЙТО СИ Е ПОТЪРСИЛ РАБОТА И МУ Е ОТКАЗАНА РАБОТА ,ТАКА ХОРАТА ЩЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ ,ЧЕ СИ ТЪРСЯТ РАБОТА , А НЕ СТОЯТ ВКЪЩИ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ !

86

Анонимен

преди 6 години

Продължение:-С 2-3 пилешки бутчета( до 4 лв),2 бр. моркова и 2 бр. лук -може да се направи чудесна пилешка супа в голяма тенджера-това стига за цели 5-6 души. И храната е изядена,и няма изхвърляне на храна. - със свинска кайма-до 5 лева, и картофи и лук и червен пипер-спокойно една голяма тава мусака. - може и постни варива-леща,ориз,боб,жито.Ако човек е пресметлив и не разпилява пари за глупости,може да изхрани спокойно семейството.

85

Калитко

преди 6 години

Вина да се търси сега от някого, когато децата не са яли? Не! Не и пак не!Децата трябва да се нахранят. Да се хранят редовно. Кмете, жена ти да готви всеки ден за още пет деца. Ти можеш да си го позволиш. Носи им на дечицата всеки ден, докато намериш решение. Твой дълг е. Агитирай познати бизнесмени и т.н. Не се оправдавай , че им е помогнато и всичко възможно направено. Докато гладуват дечица, значи нищо още не е направено.