18

АМАН от бандити

преди 6 години

НАпомняме че хиляди униформени се следят обемно проникващо с нови нано скенери подадени на жертвите през устата чрез напитки..Аман от нагли престъпници на власт АМАН>

17

РАстрел за МОН

преди 6 години

ТАзи година засякохме видео терор обемни скенери комбинирани с центратори на импланти вкл мозъчни в престижни гимназии..

16

РАстрел за виновните

преди 6 години

ЗА заплати на МВР Служители на терористите от ГЕРБ им с е видяха много 0.036 милиарда лева.ЗА Видео терористична педофилска техника смело дават милиарди на терористи вкл турско говроящи..Всички деца са трайно повредени от терористи и педофили чрез НЕЗАКОННА ВИДЕО ТЕХНИКА В УЧИлищата.Тежко повредени са и всички учители..НЯМА ЗДРАВО ДЕТЕ Вече.Всички са облъчени жестоко.

15

ГЕРБ са ТЕРОРисти

преди 6 години

Терористите на власт им е много сладко да крадат милиарди от народа за нагло корупционна техника..Все пак МВР да ги арестува навреме.НАрушава се ОСновния закон.Милиони хора с е увреждат тежко трайно и нелечимо чрез нагло престъпната терористична видео техника.Хиляди милиони ограбени от народа са дадени за нагло престъпна НЕЗАКОННА ТЕХНИКА..

14

гост

преди 6 години

Защо кметове да вършат работата на полицията? Ако се намали броиката на полицаите ок ама ако ся само увеличаваме държавни служители от де пари за заплати. Иначе на правите отсечки като сложат по една камера на входа и изхода, която да замерва по време и отчита скорост много бързо ще се кротнат. В Румънско е така от доста време.

13

АМАН от МВР ТЕРОР

преди 6 години

Жертвите с е следят през зомби съоръжения инсталирани в талони на автомобили..

12

Убиват с камери

преди 6 години

РАстрел за наредилите монтажа на камери вкл в училища градове и по пътищата предлагат миролюбиви от горе.Терористи убиват с камери вижте убита на пешеходна пътека.Новост е равно закъснително черно програмиране на водачи на маркирани за катастрофи автомобили..вижте последните няколко кървави катастрофи..

11

АМАН от МВР ТЕРОР

преди 6 години

НА екраните с е вижда как камерите повреждат всеки автомобил и всеки водач ИНДИВИДУАЛНО..НАпомняме на МВР че НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ КРАДАТ МИЛИАРДИ ОТ НАРОДА ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА НАГЛО ПРЕСТЪПНА ВИДЕО ТЕРОР ТЕХНИКА..

10

АМАН от МВР терор

преди 6 години

наблизо терористи през МВР вече няколко години увреждат тежко регион иначе лечебен..Жертвите несъзнателно се разтреперват при навлизане в обсега на тежко терористичната видео техника..

9

АНГЕЛ НЕБЕСЕН ИКО

преди 6 години

КАМерите са НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ТЕЖКО ТЕРОРИСТИЧНИ ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО И ИНДИВИДУАЛНО поразяване.ЗАбранени с а от ЗАКОНА ВКл чл.32,чл,28 и чл.29..Чрез тях се увреждат милиони деца дневно.ВИновните длъжностни лица п о 500 000 години затвор след смърта ..

8

Един българин

преди 6 години

Какво кметовете да глобяват? Какво кметовете да глобяват?Знаете ли как е в Сърбия? Оставете Германия, оставете Швейцария, Англия или САЩ.В съседна Сърбия, ако те хванат в крачка, плащаш си глобичката одма (веднага тоест).Ако ли не - пращат те веднага "на суд".А всяко градче или паланка, не знам за селата как е, но почти навсякъде си имат "суд".Оттам - или си плащаш като поп или в зандана. Ей така да го направят и в България.Пък да видим!

7

..

преди 6 години

Има камери на всяко по-голямо кръстовище в София.Преди ги гледаха и като направиш забранен завой, получаваш честитка.Сега явно не е така. Само погледнете големите кръстовища в София как се прави левия завой. Като гроздови зърна се редят на червено в средата на кръстовището. И това се случва пред очите на полицая, който седи в кабинката на същото това кръстовище.Сега искат да усвоят едни пари за да направят какво? Система дето ще струва кош пари и няма да се ползва.Няма такова крадливо племе!

6

Анонимен

преди 6 години

Затова не до там великия български народ е казал - т***п, по-т***п, геп***джия!въпроса е да се отвлича фниманието на мит'ряла

5

123

преди 6 години

Някои май искат да си направят вилаети и там д аможеш д аси правиш каквото си искаш. Ама няма да стане.

4

Ха-ха

преди 6 години

Шерифска работа. Пък Ушев да натиска столовете по канцелариите и да реве, че му е малка заплатата.

3

Анонимен

преди 6 години

Боже колко удобно, кьораво и сакато ще излиза да контролира нарушителите! Какво по-сладко от това. Както едно време, на всяко кръстовище - хранилка по един-двама с палки и се започват проверки. Камери да се слагат е решението. Гладорията у нас ще направи така, че отново няма да има резултат. Ще се плаща на ръка на проверяващите, и всичко по старому. Всеки иска достъп до паричките за да облажи.

2

Анонимен

преди 6 години

Много им се иска на регионални кметове ,да колят и бесят.Само дето има Конституция и министерства.Кметската глоба си отива в коша за ***.

1

Анонимен

преди 6 години

Въведете ..........., нищо по-малко няма да помогне срещу гадната *** зад волана.