15

Анонимен

преди 6 години

11 Професор Хайде пак. :D Я припомни кой управлява държавата последните 10 години? :D Първо БСП бяха виновни за всичко за последните 9г. Днес вече е модерно Орешарски и Радев, дето нямат 1г управление, както и взе да нашумява че и БКП има пръст с действията си преди 30г. :D Аз пък казвам че заради Цар Самуил и некомпетентният му инфаркт сме на това положение! :D

14

Анонимен

преди 6 години

Има да се хрантутят бежанци и римляни те са по-важни.

13

До: БМВ 335D

преди 6 години

Това че ти си станал такъв и твоите деца ще вземат пример от теб не означава че всички това ги чака.Завършил съм точно този университет и да ти кажа в автобиографията ми е доста добра.Малцина са тези завършили в РУ дето непрокопсват!

12

1

преди 6 години

значи само понеже собственик на сградата е мон той да плаща ремонтите, а наемите да си ги прибират университетите, които са автономни организации и приходите ги ползват както намерят за добре

11

анонимен

преди 6 години

Ами и вкъщи банята ми ще се покрие с мухъл, ако я използвам редовно, а не я почиствам и подържам...след като са позволили на някои студенти да напуснат без да приведат стаята в приличен вид, това е проблем трупан с години. Когато един имот се подържа, ремонтите му са козметични и на 10 -15 год. примерно се сменят изолация, обзавеждане и дограма.

10

Професор

преди 6 години

Орешарски и Радев съсипаха страната

9

Накратко

преди 6 години

1. Наема е минимален. 2. Студентите се държат като ***. И в 5 звезден хотел да ги настанят, след 2 месеца ще е същата ***. 3. Статията е ***.

8

Анонимен

преди 6 години

За толко пари-толкова.Не ги жалете студентите-повечето от тях имат доста пари.

7

БМВ 335D

преди 6 години

Факт е, че в масовия случай студентките са леки момичета с нетежко поведение, често припокриващо се с проститутско такова, бъдещи фризьорки, маникюристки, продавачки, сервитьорки, ягодоберачки или гледачки на възрастни от ЕС или ще надуят коремите от чичко - паричко. Студентите са бъдещи зидаро - мазачи, келнери, кофражисти, шлосери, берачи на зарзават в Англия, чистачи на тоалетни, жиголота, обслужващи стари баби, престъпници, наркопласьори, наркомани, безделници, комарджии и вече алкохолици!

6

Анонимен

преди 6 години

Това наистина е зле, но не навсякъде е така. Например най-новите общежития на Пловдивския университет са страхотни, все едно си на хотел.

5

Генерална грешка

преди 6 години

Да попитам и аз Но не къде е МОН а къде са крадливите ректори и крадливите Студенски съвети Това са правилните въпроси Общежитията се стопанисват от университетите и студентските съвети и те се разпореждат с тях а не МОН Общежитията и студентските столове са най-тлъстото парче от баницата която крадливо поглъщат най-безсрамно и се угояват от тях ректорите и студентските съвета И една задачка Защо финансова инспекция не прегледа имущественото и финансово състояние на ректорите и СС?

4

Анонимен

преди 6 години

Ето затова после образованите младежи се спасяват в чужбина.Успех на всички,решили да се реализират някъде по света.

3

абсурдистан

преди 6 години

Общежития само за отличниците . в студентски Град! в София всички знаят какво става ,ама си траят - квартирка 60лв с парно,ток,вода и айде в чалготеката и на "пангара".това е източване на хазната и трябва да спре веднага , а тея пройдохи искали и да им чистят и ремонтират !

2

що за въпрос

преди 6 години

Как къде е МОН ? Спи зимен сън , разбира се , от 01.01 до 31.12 непрекъснато. Събуждат се само за таксите.

1

Анонимен

преди 6 години

Е как къде са.... Има места където е лято - Малдивите, Бали, Хаваи, Канарските острови. Те за какво са крали цяла година неуморно....