35

Ристу

преди 6 години

Важното е пари за Ал. Невски да има и за манастирите за ремонти. Студентите - кучета ги яли. Все пак бъдещето на България е в поповете и миряните.

34

Пенсионер

преди 6 години

Нека младите да видят как сме живели и ние като студенти при соца.

33

Анонимен

преди 6 години

Аууу, на смотания *** му дай да мрази младите и да ги плюе... абе ало, младите ли досега ви избираха политиците или май вие го правихте и изкукалите ви майки и татковци. Младите ли окрадоха парите на държава или май бяха вашите набори, които сътвориха това безумие? Айде марш оттука, няма младите да ви оправят бъдещето, които сами си скапахте.

32

Анонимен

преди 6 години

До От тате и мамаДа и хайде заради това да ги наврем в мизерия, която и бежанци не биха търпяли. Страшна логика.

31

Анонимен

преди 6 години

Ами не може семестриална такса 300 лева и да искаме да живеем в 5-звездни хотели!

30

От тате и мама

преди 6 години

Студентите трябва да са младия елит на държавата. Образовани, интелигентни, любознателни! А каква е реалността - от фейсбук та на вайбър и къде е купона. И така цял ден! Е не става!

29

шушана

преди 6 години

Студенти?! Джиткат по цял ден с тунинговани бмв-та, аудита и голфове и чатат във фейса. Яко а?

28

СО

преди 6 години

кви купони сме правили там.....

27

Анонимен

преди 6 години

Каква е разликата, между студентите от Пловдив, Свищов и тези в София?! Едните общежития се поддържат, другите въобще.Не студентите са виновни.

26

Анонимен

преди 6 години

Къде са парите за ремонт? Всяка година трябва да им се прави ремонт.МОН отпуска пари,но къде са? Така че не може все студентите да са ви виновни.Я попитайте някой кой е от 10 години,от кога не му е правен ремонт. Той си плаща достатъчно обучението,наема.А те какво им плащат!?Събират си пари и си правят ремонт,защото не могат да живеят в коптор.Що да не правят джангър.Всичко е на техни разноски. Така че с тези двойни стандарти.

25

Анонимен

преди 6 години

Стига сте се учудвали, стига толкова. Това е. От толкова акъл - това.Нещата са ясни, стига с това чудене.

24

Анонимен

преди 6 години

До 6Такива са и общежитията в Свищов. Там студентите все едно живеят в хотел.

23

Анонимен

преди 6 години

Завършил студен,споделя със друг студент.- Кога бях студент ми се изтърка пъпа.-Сега съм мъж за една жена,А преди бях мъж на всички жени.

22

До Генерална грешка

преди 6 години

Ще ти кажа нещо, а ти си направи изводите.БАН също има ведомствен жилищен фонд.Дълги години с него се разпореждаше един, който в университета, като комсомолски активист, е отговарял за настаняването в общежития.Бивши негови състуденти, които също бяха постъпили на работа в БАН, разказваха легенди за деянията му от студентско време.Който е захапал кокал по времето на соца, не го изпуска. Така стоят нещата у нас.Но да оставим неприятните теми.Да са ни живи и здрави студентите!Весел празник!

21

Анонимен

преди 6 години

Нали все обичате да се сравнявате със Запада. Но май само за неща които ви изнасят. На Запад общежитието ми беше около 70% от цената на квартира. Имаше и на 50% но в лоши квартали с лош транспорт. Парно, вода, ток - на реални цени. Получаваш празна стая и си купуваш сам мебелите.

20

родител

преди 6 години

За съжаление, студентският живот се разбира единствено като алкохолен маратон и як *екс. Къде останаха лекциите, упражненията, изпитите? Затова и общежитията са в окаяно състояние.

19

Анонимен

преди 6 години

До БМВ 335DРазбирам те.Гроздето е много кисело, затова дай да му вгорчим празника. Друго като не можем да направим, ще плюем анонимно по форумите, за да излеем поне своята безпомощна злоба.Изпий едно хапче, бе! Повече ще ти помогне, отколкото писането на глупости тук.Чудя се, защо на такъв празник не се заличават коментари като 8 и защо авторите им не получават бан?

18

П.Петров

преди 6 години

За 60 лв. какво искат да получат? Че и платен ток и вода в цената. Това е реалността, ако си плащат по 200-300 лв за квартира ще е друго положението.

17

Асистентът

преди 6 години

Общежитията са перфектни, просто трябва да бъде пазена материалната база. Все пак тези стаи са преди всичко за учене, отколкото за купони и разпивки, нали? Ако не се повръща и опикава по матраците няма да има и мухъл.

16

Анонимен

преди 6 години

Ми едно време ни раздаваха безплатно тапети... + колко струва една боя на прозореца и да се вароса тавана банята ? и да пазиш после де... :) в първи курс стаята ми струваше 10лв, към края 40лв (ама със всички консумативи). Алтернативата на квартира колко струва според вас ?