20

Анонимен

преди 6 години

А СКОРО ЩЕ НИ ОСЪДЯТ, ЗАЩОТО НЕ СМЕ УЗАКОНИЛИ ТРЕТОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ.ПЕДЕРУНГЕЛИТЕ И ЛЕСБОСИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ, ПЪК И НАШИТЕ, МНОГО НАПИРАТ.

19

Далновиден

преди 6 години

До Ясен сигналНапускане на ЕС не може да бъде самоцел.Не че е невъзможно,но за целта е необходима ясна визия за бъдещето и мерките необходими за спасяването на България(много от които са несъвместими с евро-законодателството).*След като няма никаква идея,да не говорим за програма,как България да изплува като държава,то по-добре да си седим в кошарата.... *Една от мерките,които ЕС няма да допусне е стимулиране на раждаемостта на белите хора и редуциране на тая на останалите.

18

Хм

преди 6 години

Тия стават все по-досадни....Навремето ЕИО(Европейска икономическа общност,предшественик на ЕС) си беше чисто икономическа организация и не се бъркаше за щяло и нещяло на членовете си.Сега прилича на казарма в която старите(образно казано) действат младите.Ами като не ни харесват(което е очевидно),защо ни взеха?(риторичен въпрос)

17

Ясен сигнал

преди 6 години

Възможно най-бързо България трябва да напусне ЕС, ако желаем да оцелеем!

16

хм

преди 6 години

33 000 на ден за месец= 990 000..хм...откога е започнала да тече глобата ...и докога ???

15

БЕДНИ СТЕ...

преди 6 години

...ЗАЩОТО НЕ СПАЗВАТЕ ЗАКОНИТЕ НА ЕВРОПА И ЕС!!!ПАК СЕ ОПИТВАТЕ ...ДА СЕ ПРАВИТЕ НА "ХИТРИ СЕЛЯНЧЕТА" , КАТО АНДРЕШКО...!ТИЯ ФАТКИ ---НЕ ВЪРВЯТ В ЕВРОПА!!ВЛИЗАЙТЕ В КРАК---ЗАЩОТО ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО!НЯМАТЕ ИЗБОР---СТАВАТЕ "БЕЛИ ХОРА" ...ИЛИ УМИРАТЕ...!

14

Dakre

преди 6 години

Citat nemate...;)

13

Анонимен

преди 6 години

Какво прави още България в ЕС, на никого не е ясно.

12

Няма нищо вярно

преди 6 години

Поредната Фалшива новина!Прометете Бюлетин Брюксел, изобщо няма такива новини, те се публикуват точно там.Фейк нюз!

11

Анонимен

преди 6 години

Ние сме разхайтени, а не дисциплинирани.Хората отдавна са предупреждавали, но ние не сме си свършили работата и е нормално да те глобят ако не си си свършил работата.Ако нашите обжалват и въведат бързо правилата ще минем и без глоби.

10

Анонимен

преди 6 години

Той Доклада на ЦРУ е ясен Западна Европа граби Източна Европа 300-400милиарда на година..

9

Анонимен

преди 6 години

Не са виновни нито ГЕРБ , нито Комунистите системата е такава запада , Брюксел да граби , да глобява , да не отпуска Еврофондове които уж ти се полагат по програма

8

Анонимен

преди 6 години

Бедни сме защото запада ни граби.. Германия , САЩ , Франция , Холандия и Белгия.. Виждате ли колко държави ни грабят.. Това не е робство , а геноцид..

7

ХХХ

преди 6 години

На ГЕРБ не им стига ,че вкараха България с 50 милиарда заем,ами сега и глоби да плащаме! Гадове ,помислихте ли че възрастните хора нямат пари за храна и лекарства, който може бяга навън за да не ви плаща тъпотиите и Т.н. При бай ви Тошо имаше дълг 9 милиарда!!! А как се живееше - четете статистиката и икономическите показатели,тях не можеш да излъжеш!

6

Анонимен

преди 6 години

Брюксел ни граби , и после с Еврофондове купува елита.. Аз файда от Еврофондове нямам и без ЕС имаше субсидии за зърно , ориз .. Даже в най-лошата година на Жан Виденов и Костов имаше субсидии равняващи се на един чувал тор на декар.. Сега даже програмите в Бюрото по труда са ЕС , все едно без нямаше обещетения за безработица и курсове и програми за безработица.

5

Анонимен

преди 6 години

Герберската калинка успя да ни вкара в белята вече.

4

Анонимен

преди 6 години

Каквото са ни дали като европари по едно направление, ще си го вземат като глоби по друго направление. С едната ръка дават, с другата вземат. Честито!

3

Професор

преди 6 години

Берем плодовете на орешарски.

2

Анонимен

преди 6 години

Вече берем плодовете на гъбриел.

1

Анонимен

преди 6 години

На печелившите честито!