21

Анонимен

преди 6 години

Vreme e prishalcite (gostite) na Palestina da si zaminat tam ot kadeto sa doshli.

20

Тръмп

преди 6 години

Да разлаем кучетата!

19

Зозо

преди 6 години

Удри Бай Дончо, пусни им кръвчица на фесовете!

18

Анонимен

преди 6 години

След признаването на Йерусалим за столица на Израел виждам нещо много важно мюсюлманите реагираха като ужилени. Явно са си мислели, че Йерусалим ще бъде само за тях и сега им е криво, но ще им мине.

17

Анонимен

преди 6 години

Целта е постигната признаването ще доведе до война.

16

Анонимен

преди 6 години

Кой има интерес най-верният съюзник на щатите да пламне?

15

Анонимен

преди 6 години

Хамас призова палестинците: На въстание срещу Израел!Още едно доказателство за пословичната миролюбивост на мюсюлманите.

14

77

преди 6 години

А ми да в Сирия вече немогат да воюват,там нещата са на укротяване и те си търсят нов фронт на сражения,разбутват стари рани.Продават оръжия на арабски страни ,а не мислят че тези оръжия ще се насочат срещу тях.Ако има 3 световна война то тя ще бъде предизвикана от омраза към САЩ ,въпросът е къде сме ние в цялата игра и струва ли си вместо да си градим държавата и да се грижим за икономиката си да се месим там където не трябва и да вземаме позиция която никой не ни принуждава да я показваме.

13

Анонимен

преди 6 години

До Юнак балканскиЗатова имат ядрено оръжие да се пазят от миролюбивите.

12

Анонимен

преди 6 години

Да застълбим хронологията, за да има яснота:1. Вчера Началникът на ГЩ на МО на РФ армейски генерал Валерий Герасимов заяви, че Сирия е напълно освободена от терористите на Идил;2. Вчера бай Дончо призна свещения град, град на три религии за столица на една единствена държава;3. Последваха остри реакции относно това толкова грубо "разсичане на възела";4. Ще подпали ли това признаване нова война на Близкия Изток в замяна на установения от Русия мир в Сирия?Да не обвините Хамас или Путин?

11

Gogo

преди 6 години

По добре юдеи от колкото ***. Мачкай Израел.

10

Анонимен

преди 6 години

До 555Не може да има мир с изнудване и заплахи за война, Тръмп е в правото си да признае който си иска. Мюсюлманите защо не казаха нищо за измислената държава Косово в сърцето на Балканите? Тогава им беше удобно и си мълчаха.

9

555

преди 6 години

Не ,Тръмп си осигурява зони на конфликти за да си пласира оръжията ,така ще си подобри от части икономиката,не го интересува жертви и мир .Това не е държава която иска мир,напротив за да върви бизнеса и необходима им е война и те го правят,къде не са се намесили САЩ имали кътче в света където да не е стъпил техният крак и то не с добри намерения,тази държава не бива да съществува,тя съществува от болките на хората,това е зловещо,какви християни ,какви католици са те , убиици.

8

M

преди 6 години

Ерусалим.......

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Ти си тотално извън контекста.Прочети отзивите от цял свят, никой не се ангажира за такава глупост, освен притиснатте американци.Бате е много си "БОС".

6

Анонимен

преди 6 години

Явно на американците не им стигат конфликтите в Сирия, Ирак, Йемен ами търсят нови и нови поводи за кървища. Нямаше да има толкова конфликти и убити невинни ако американците бяха спрели да ръчка!

5

Православен

преди 6 години

Да се съберат сега всички мюсюлмански държави и да им натрошат канчето на наглите юдей и всичко да си дойде на мястото.

4

Анонимен

преди 6 години

и така докато Близкия Изток стане необитаема пустиня с руини, където никой не може да живее и не иска да живее

3

Анонимен

преди 6 години

Конфликтът в Сирия приключи, трябва да има нова огнище на напрежение и сблъсъци. Американците не спят, вечно ръчкат навсякъде.

2

Интелектуалец

преди 6 години

Столицата на Израел е Вашингтон. Не им ли стига една столица?