41

Анонимен

преди 6 години

Става въпрос само за посолство,а някои държави си имат едно за цели региони от няколко съседни държави,а някъде не са и в столични градове особено в по-богатите страни на които столиците са втори,като развити центрове и посолствата,консулства са настанени в първите по население и динамика на развитие и живот,а столиците им са повече като вътрешни административни,така че не е проблем за случая даже че и Израел да си отвори след туй посолство в Ерусалим-с статут за религии щом твърдят,че са част

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Не са далече за руснаците.

39

Анонимен

преди 6 години

До ЗозоМоли се да не се стигне до размяна на гъби, че и ние отиваме на кино краварите са далече.

38

Анонимен

преди 6 години

Не, беше от Хизбулла.

37

просто е

преди 6 години

арабското нахлуване в иберия съвпада с най-големите научи постижения на арабите през този период и затова векове наред, никой от местните не е 'мрънкал' особено. кръстоносните походи стават през период, в който нито арабите, нито кръстоносците блестят с някакъв интелектуален напредък, просто глупави религиозни войни за надмощие. после идва колониалният период и отново няма особено 'мрънкане' от местните. сега вече независими, арабите търсят себе си, защото няма кого да обвиняват.

36

Анонимен

преди 6 години

Атентаторът от Сарафово не беше ли ливанец от хамас?

35

Анонимен

преди 6 години

Най-малкото точно те осъдиха на смърт нашият християнски Бог. .Ами ако не го бяха осъдили сега нямаше да е бог, а ти щеше да си жълто юдейче, мюсли или езичник

34

Анонимен

преди 6 години

ислямският свят не е в криза, а по-скоро арабският свят. страни като индонезия, малайзия, сингапур процъфтяват. просто арабите навлизат в ранен ренесанс и се опитват да преосмислят съществуването си; същото го е имало в европа и все останалите са им били виновни, докато са разбрали, че всичко си зависи от тях. ние на балканите сме няколко идеи преди арабите, но не сме достигнали дори европейското мислене от 17ти век.

33

Зозо

преди 6 години

До Анонимен32Иран и СА обединени - Уааахаахахахаааааааааа. Ти за сунити и шиити чувал ли си бря..? Въри да запреш козите, че е обяд!

32

Анонимен

преди 6 години

докато евреите и палестинците не пожелаят да живеят в светски държави, там положението никога няма да се оправи. не става дума за окупация, традиции. бомбата е заложена в свещените им книги - всяка претендира, че нацията/религията им е свещена и е над останалите. там са си живото олицетворение на нацизма в религиозен контекст; и двете страни се смятат за по-висши от другите.

31

Анонимен

преди 6 години

Това ще обедини мюсюлманите, Иран СА ще се съюзят, а чифутит.те ще ядат ря..заната хурка

30

Анонимен

преди 6 години

Говеждите бяха бити и либени в Сирия,откъдето ги изгониха като мръсни котета заедно с тяхното ислямистко творение ИДИЛ.Войната там е на привършване и на краварите им е необходима друга,та да си продават оръжието.И новата касапница вече се пече,провокирана от отвъдокеанския световен терорист номер едно,какъвто е империята на злото САЩ.

29

Зозо

преди 6 години

Не е случаен лафа "палестинска фукара". Пак ще ги сринат до основи, пък ако и други се намесят и те ще ядът юдейската хурка! Интересно тоя път кой ще въоръжаваме от ВМЗ и Арсенал?

28

Анонимен

преди 6 години

Тази дандания ще продължи 10 или 15 години? Да видим и колко оръжие ще се продаде? Сега май се изясни, защо Руснаците искат база в Египет. В Сирия се трепаха 10 години? Сега трябва нова, война нови терористи и т.н. Ние сега на С.А явно ще продължим да продаваме джепане. Ще си напълним лагерите за бежанци. Е по програмата за туризъм, ще събираме Евреи, Иранци, Саудитци да играят покер на морето лятото, че надолу е бая жега. Петрола нагоре ли надолу с шистовия нефт и газ нагоре или надолу?

27

Н.

преди 6 години

Ислямският свят е в жестока криза - всеки срещу всеки, избиват се като кучета помежду си и, понеже там е тотална каша и мизерия, все други са им виновни - "кръстоносците", евреите, Америка и т. нат. Америка се възползва от това, разбърква допълнително кашата и после продава по-лесно оръжието си. Впрочем това прави и Русия.

26

Румен

преди 6 години

ех,наивници ,колко сте смешнибай Дончо,с тази си маска навърти целия свят на малкия си пръст,една негова дума и всички слушат,гледат и мълчат...Америка коли и беси.Дали ви харесва или не,няма никакво значение.Бай Дончо обиколи целия Изток,видя се с тоя ,с оня крал...поговориха,продаде оръжие за милиарди..Допускате ли,че Саудитска Арабия не е знаела за Ерусалим?Какво приказват публично няма никакво значение,това се очаква да приказват!Те,за сметка на останалите са перлата на Залива номер 1

25

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересуват Израел и евреите. Тези са сътворили толкова злини по света през вековете, че каквото и да направят, все ще им е малко. Най-малкото точно те осъдиха на смърт нашият християнски Бог. Да ги бомбардират, колкото си щат. Една сълза няма да пролея. Каквото търсиш, това и намираш.

24

Анонимен

преди 6 години

Само не разбирам позицията на Тереза при положение, че Великобритания е подкрепяла заселването на евреи в Палестина, чрез Балфурската декларация от 1917г.

23

Наивен

преди 6 години

Империя на злото! Има ли вече съмнения, за коя държава става дума? Май не е в Европа.

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14На Юнак балкански ДНЕС му е сложил кръста. Не си оправиха системата и става голяма каша.