61

Анонимен

преди 6 години

До r3Да прегазят Израел?Ти чуваш ли се какви ги дрънкаш?Израелците ще смелят от бой всички арабели около тях .

60

точка

преди 6 години

Йерусалим е на евреите.Те ще пазят Божият гроб..Арабите си имат Мека и Медина.Въпросът е затворен.

59

Анонимен

преди 6 години

Те Израел това чакат. Предния път за 6 дни опука всички съседи. Сега ако им отпуснат 10 дни може да се простят със огромна част от територията.

58

Шоп

преди 6 години

Няма вече кой да се връзва на глупави призиви, моментът е избран правилно.Палестинците ще се кротнат и ще си живеят нормално.Едно време всички тия интифади ги подклаждаха СССР-ците.

57

Анонимен

преди 6 години

Мохамад бин Салман,, осъди решението на американската администрация за Ерусалим.Демек ни казвате току що България обяви война на Израел.Сега ако падне една ракета в йерусалим танца с сабята на тиквун ще се превърне в обесването на Левски защото Моссад лично ще обеси Тиквата с подкрепата на 101% от целокупният български народ.Хашем спаси си ни от Тиквата...Ще правя митцва до края на дните си макар д ане съм Юдеин ще стана...

56

ЕРУСАЛИМ Е НАШ!!!

преди 6 години

ВСЕКИ , КОЙТО МИСЛИ ОБРАТНОТО -----НЕ Е ХРИСТИАНИН И ЕВРОПЕЕЦ!ХРИСТИАНСКАТА ВЯРА Е ВОДЕЩА В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ!ХРИСТОС---ПОКАЗА ПЪТЯ НА НАРОДИТЕ И СМИСЪЛА НА ЖИВОТА!!БЪДЕЩЕТО Е ---НА ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА!БЪДЕЩЕТО Е --НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ И ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ!

55

Анонимен

преди 6 години

АВСТРАЛИЯ и КАНАДА ли са другите държави? Сигурно те имат доста дълги граници с Израел и Палестина!

54

Анонимен

преди 6 години

Интифадата пак ще я разиграят с деца си, че да има да реват колко от тях са утепали евреите, докато възрастните са си седели по къщите - мерски същества, нищо не заслужават да имат

53

Анонимен

преди 6 години

До МислещаНа САЩ им трябва война-мащабна и дълга.май си се объркала мила. Имаш предвид Путин нали? След Сирия кой от съседите му да се готви - Приднестровието, Донбас, бившите азиатски републики?

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Не са далече за руснаците.мислиш ли, че надуваемите им Булави могат да долетят до САЩ? В раша всичко е фейк.

51

Мислеща

преди 6 години

На САЩ им трябва война-мащабна и дълга. Като видяха, че в Сирия нещата стихват, направиха нова провокация за да нахъсат едни срещу други евреите и палестинците. Империята на злото се храни от кръвта и разрухата на другите народи, за да върви търговията с оръжие и човешки органи! Явно само се търси повод , за да пламне Третата световна война!

50

кк

преди 6 години

А защо пък мюсюлманите имат чувството, че точно Йерусалим трябва да бъде техен?Ердоган наскоро си поиска обратно всичко, което е било в границите на бившата османска империя та чак до Виена и Крим.Ислямските фанатици трябва да бъдат пр**** най-сетне.

49

r3

преди 6 години

Исляма е най-шовинистичната и експанзионистична религия днес.Не знам защо не се усещате, че след като прегазят Израел ще дойдат да разиграват същия сценарии в България, Испания, Гърция, Македония, Италия, Азербайджан, Грузия... та чак до виена и Крим. Ердоган точно тези граници очерта в публична реч наскоро.Затова е по-добре да не се пречи на евреите да се оправят както могат, защото те го могат най-добре. Всеки пишещ тук представя ли си се включен във военна акция срещу Турция.

48

Анонимен

преди 6 години

сащ си гледат собствения интерес на консуматорско общество, точат някакви ресурси и като свършат, се прехвърлят другаде. типично за паразитните организми, после се налага да се вадят органи, а тялото се бори само срещу себе си. не знам дали сте наясно, но в акваторията на израел се откриха огромни запаси с газ и петрол; корпорациите, които печелят от това, обикновено вървят ръка за ръка с военни бази; крим и сирия са другият пресен пример за подобен развой.

47

Забраввих

преди 6 години

Въпрос 3:Тръмп дали не се е консултирал с арабите преди да предприеме тази крачка ?

46

1

преди 6 години

Въпрос 1: Колко пъти Израел предлага на палистинците да си поделят земите и да създадат две държави ?Въпрос 2:Колко пъти палистинците отказват и започват веднага да избиват невинни хора ?Благодаря

45

блазя им

преди 6 години

на американците!Пак ще има война!Народ който се храни с кръвта на други хора,не е народ,а бандитско сборище!

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43Не си много прав особено за арабите доста им "помагат" да се трепят помежду си заради вечните интереси на тоя или оня.

43

Анонимен

преди 6 години

спорът между шиити и сунити е нищо повече, освен смъртоносен спор между хора кой човек разбира религията повече и има право да определя правилата. до болка познато в европа минало.

42

Анонимен

преди 6 години

в момента в повечето арабски държави тече едно безгранично оплакване от колониалното минало (типично и за всички изостанали африкански държави), но не се прави нищо за подобряване, въпреки че вече са напълно независими. и така от 70 години. държави като индия и бразилия, също колониални, бързо разбраха, че всичко зависи от тях самите, и не случайно са най-бързо развиващите се икономики в света. други като алжир, египет, судан, се избиват, а все търсят други виновни.