38

Анонимен

преди 6 години

И.раел бом.ардирал Иран, нито дума на тая новина. Ах да тя е маловажна. А като отвърнат ще ни заглушат от рев.

37

Анонимен

преди 6 години

"според исляма дигиталната парична единица Биткойн "не е допустима"". Бах Мохамед едно време за всичко е помислил бе! По-голяма глупост трудно може да измисли който и да е религионен фанатик. Да им е честито на съседите новата посока на развитие...

36

1000 %

преди 6 години

То добре човек да се съобразява с дианетът,ама едно социално общество, вземе ли да се управлява по религиозните закони ....... както по време на инквизицията. Те за боята за мъже ... ай както и да е,ама ако забранят и лубрикантите ..лошо.Ще има......... Вълци вият в гората.

35

Навремето

преди 6 години

Мохамед е спечелил конкурса под надслов: - Измисли световна религия за най тъъпите хора на планетата.

34

Ислам-салам

преди 6 години

За гела за...... нищо не издават.

33

хаспела

преди 6 години

Кажете нещо,за баклавата и рахат локума

32

хм

преди 6 години

Ди ванетата в Турция не си ли боядисват косите?

31

Анонимен

преди 6 години

Означава ли това, че е допустимо боядисването в друг цвят?Интересно, защо точно черният цвят е забранен?

30

Анонимен

преди 6 години

Ми те там си имат къна. Тя подсилва косъма.

29

все по -зле

преди 6 години

За разлика от ха-ха-ха или хахо---считам че тази новина е в позсрепа на тезата, че \Турция става все по-зле....Ако не вярвате-погледнете турската лира...та тя отстъпва дори и на БГ лева.....само преди две - три години, бе почти едно към едно, а сега - 1 към 4...ало...Враца...

28

Един българин

преди 6 години

Ето ви още една новина от Турция:"Църквата Свети Стефан в Истанбул известна и като Желязната църква след реставрационните дейности продължили 7 години ще бъде открита с церемония на 7 януари 2018 година, на която ще присъстват президента Реджеп Тайип Ердоган и българския премиер Бойко Борисов."Мисля, че тази е доста по-смислена и заслужаваща внимание.

27

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЧерния цвят е забранен,може би защото християните на запад го използват като свой цвят.

26

Анонимен

преди 6 години

Тези хора от дианета, че ако щеш и от православие, католицизъм и др. са невероятно закостенели мозъци, ренегати, част от едно отиващо си време, тъмни векове на заблуда и невежество! Въобще, трябва да им се отнеме правота да се месят в живота на хората. Вероизповеданията са вероятно собственици на много земя, блага, активи и стотици милиарди долари и евро. Тези пари и блага трябва да се използвани за благото на човечеството! До 10-20 години, настоящите световни религии, ще са част от историята!

25

Анонимен

преди 6 години

другият път може ли да напишете заглавието на български?доайетът издал фатва ...

24

Я, па Я

преди 6 години

По моя край на турците им викат читаци. Старите хора обясняват, че повечето турци не са се съобразявали с исляма. Ялиса свинско и са пиели вино на корем. Участвали са в живота на селата в които са се заселили и повечето от тях са приели християнството след освобождението, съвсем доброволно. Макар да имат български имена от преди повече от 100 г. и да са християни на село се знаят родовете и произлезлите от тях още им викат "читаците" и така и се обръщата, "читака", оня на читаците" и не е обида.

23

Анонимен

преди 6 години

до Анонимен 28Нито пушенето е забранено, нито боядисването, нито гримирането, нито носенето на модерни и провокативни дрехи. Обаче всичко се прави скрито- покрито.Къносват се косите, къносват се ноктите на ръцете, за жените е желателно да се гримират с черен молив, да се къпят и парфюмират(розова и лимонова есенция),пият кафета, пушат цигари, ядат сладкиши, носят ярки, кичозни дрехи, много накити,прически, танцуват еротично, НО всичко е скрито под широки тъмни дрехи и привидна смиреност.

22

Анонимен

преди 6 години

Я па тия,още малко ще забранят и къната която винаги се е ползвала от мюсюлманите за оцветяване на коси,вежди и МУСТАЦИ!!!Това се знае дори и от класиката по литература на балканските народи и който е чел знае че едно време османлиите яко са се украсявали чрез къна и "благовония"като мускат,розова вода например!Дори туркините и то богатите са пушели ...дори са се дрогирали и в ОИ алкохолът не е бил забранен,нито свинското както в "светска"ердоганова Турция!Мале тоя ги върна 1000 години назад.

21

Анонимен

преди 6 години

А стига бе! Алах е знаел за биткойна и го е забранил много отдавна? Ех мюмюните съвсем са откачени.

20

турчин-бг гражданин

преди 6 години

Досега търсех новината в турските сайтове (вкл. Hurriyet) и единственото,което намерих е новина от 2014 година.Баси пропагандата

19

Анонимен

преди 6 години

Само черният цвят е заблранен.Нашите третополови си отдъхнаха - цветовете на дъгата са разрешени.