13

Анонимен

преди 6 години

Нов бюджет - стара Мизерия! Предлагам НИЕ- Работодателите на нашите депотати да гласуваме : - депотатските възнаграждения да са равни на обещетението за гледане на дете до 2 год. възраст , или още по-добре на Минималната пенсия. Едва тогава ще настъпи СПРАВЕДЛИВОСТ. Едва тогава, ще се намерят необходимите средтва за пенсии и обещетения. И защо само 9 лв. на ден обещетение за безработни, щом като на завърналите се от Европа нашенци намират средства да изплащат по 74.29 лв на ден обещетение ?

12

Анонимен

преди 6 години

Малиии доход 3000лв. минавал в графа "богатство", хахаха! Това са 1500 евро заплата при месечни разходи поне равни а в някои случаи и по-високи от тези в държави, в които това е минимален месечен приход! Айде стига сме били Овци вече и сме ви слушали 60-тарския патос!Много ще ме стимулирате с 380лв. да изпусна "богатството" и да родя второ дете! Ще работя до припадък, мъжа и той и така...докато ни издържат силите и нервите да стигнем до 300лв. пенсия един ден :(

11

анонимен

преди 6 години

ГЕРБ се подиграват с майките, пенсионерите и работещите честни хора.България-най-пропадналата държава в Европа.Гарантирано от ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 6 години

Поредните изменнеия стимулиращи укриването на доходи и неплащането на осигуровки. По-високи суми за осигуровки или по-малки, накрая всичкивзимат една и съща пенсия - минималнта пенсия или близка до нея. Защо хора, които с години са укривали доходи и ен са плащали осигуровки, не си получават заслужените 50 или 60 лева пенсия, а трябва да се вземе от пенсията на другите, за да им се плаща 200 лева пенсия?

9

Тъп на 179 градуса

преди 6 години

- Защо пък и ем *** тройките поскъпват?!?

8

Анонимен

преди 6 години

Do 1Кратко и ясно НЕ. Евнтуално ще получавате по-голяма пенсия, ако някога доживеете до 65 и все още не са вдигнали възрастта и стажа за пенсия. :-)

7

АНТИ

преди 6 години

Намаляват ни планово, заличават ни бавно,до указан лимит,българина е подложен на жесток геноцид.*** Балкански, толкоз години как не разбра,че той е ненужен, ще вземат златната му земя.

6

риторично

преди 6 години

Какъв "скок" е това, бе?Мизерия и нищета.

5

Анонимен

преди 6 години

Големи увеличения,няма що.Толкова ще забогатеем,че няма да можем да си похарчим парите.

4

до кога така

преди 6 години

И отново над 100 хиляди държавни служители няма да плащат данъци и осигуровки а ще получават всички социални облаги и високи пенсии,и отново обикновения народ ще плаща всичко.....и после защо няма пари.

3

Щерю

преди 6 години

Най- много да се побъркам или да се развратя от толкова висока пенсия...

2

А

преди 6 години

Значи и цените през 2018 ще се индексират и ще скочат ,няма как , работната заплата и сигоровките влизат в цената на продукта .

1

Анонимен

преди 6 години

Ако плащам осигуровки на 3300лв, ще получа ли по-адекватно здравеопазване отколкото ако ги плащам на 2600? А на 420лв ?