24

Lina

преди 6 години

Петък - Черен петък, по случайност ми се налага да прекарам време в The mall - гледката, на която ставам свидетел е следната : хорица, най - различни , по - отдалечко дошли , повечето и с бебешки колички и прохождащи дечица се блъскат в 20.30 за някакви 20 % намаление и бързат, да не изпуснат, без да забележат, че това е всъщност нормалното намаление на всички магазини в мола. Ама - "кьорав карти не играе" ,бързайте, че полиестерни пуловерчета ви очакват в молЪ

23

АМИ , ТАКА Е...

преди 6 години

ГЛЕДАШ ЦЕНИТЕ , СВЕРЯВАШ ...И СИ ПАЗАРУВАШ!!!КВО , КАТО Е "ЧЕРЕН ПЕТЪК" --ЗА МАСОВИ ПРОДАЖБИ??!!!КЬОРАВ , ---КАРТИ НЕ ИГРАЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НАУЧЕТЕ СЕ ДА ГЛЕДАТЕ ..И ДА МИСЛИТЕ , БЕ ХА,ХА,ХАААААААААААААА

22

САМО ДА ПОПИТАМ:

преди 6 години

У *** ИМА ЛИ "ЧЕРЕН ПЕТЪК" ПО МАГАЗИНИТЕ ..ИЛИ ТАМ ВСЕКИ МЕСЕЦ ИМ Е ...."ЗАЧЕРНЕН ЗА ПАЗАРУВАНЕ" КАТО ПРИ СОЦ-а...??!!

21

varg

преди 6 години

Пладнешкия обир на демокрацията.

20

Румен

преди 6 години

Само един пример : купувам си от сайт,преди 3 месеца маратонки за 40 лева,като това е цената и два месеца ,преди товаВ петък,на Черен Петък,същите маратонки бяха с 75% намаление,на цена 40 лева!Е?Повече има ли смисъл да се коментират цени,промоции,комисии...Телевизор в друг магазин на цена 460 лева,в петък беше 530 ...Ако сам не следиш кое,колко струва...гориш.И през цялото време се наблягаше на това,Колко бързо трябва да се купува онлай!бързо,бързо,да не може да провериш цените

19

Анонимен

преди 6 години

Друдно ми е да повярвам , че някой ще чака цяла година за да си купи евтини обувки , телевизор или печка . Това просто е някаква лудост , която е за психиатър .

18

до 25

преди 6 години

Разбираш от търговия, колкото магаре от музика. Когато търговеца не си е премерил панталоните и си е набил стокаж, предпочита да го лъхне под себестойност, отколкото да инкасира абсолютна загуба от непродадена стока.

17

Анонимен

преди 6 години

Търговец и то в България да продава на загуба за твой кеф е мисия невъзможна . Все още има много хора , които се заблуждават и след това страдат .

16

Анонимен

преди 6 години

80% от пазаруващите в Мол Варна не бяха от Варна. Ама и 80% от пазаруващите там варненци бяха същата стока. Изводът е че процентът на 80-процентовите се увеличава в моловете.

15

DELIORMAN

преди 6 години

Черен петък ли ?Помислете купуваш стока за 10лв и я продаваш за 5лв накрая приходите и разходите не съответстват намесват се държавните органи и фирмата трябва да плаща глоби!Аз мисля,че черния петък е за хора които немогат да мислят свободно и лесно могат да ги лъжат по социалните мрежи !

14

777

преди 6 години

От цялата работа куриерските фирми са на печалба!

13

ТАКА ДЕ

преди 6 години

Ха-ха-хаааа...........същото като с ремонтите на ГРОБ,ремонт и след три месеца РЕМОНТ на РЕМОНТА!

12

R

преди 6 години

Като звъннеш на телефона на КЗП и никой няма.Глас в пустиня.Създава се усещане от статията ,че КЗП работят неуморно в името на правото .Извън София такова нещо като защита нема.

11

Анонимен

преди 6 години

,,Денят на влюбените'', ,,черният петък'', са сред простотиите които ще довършат затриването на българите"Ей, ето къде бил проблемът. Проблемът на България явно не е корупцията във всяка една система, в политиците които от поколения са във властта още от зараждането на комунизма, в лошата инфраструктура, в алчният бизнес, в безработицата. Всичкият проблем бил заради "черният петък".Мога само да кажа, че такива нapкомани и пcихопати като тебе ще довършат затриването на българите.

10

окя

преди 6 години

В щатите се произвеждат например мултифункционалмите ножове Летърман и Мерцедеси ГЛ и МЛ. Ама какво значение има това не съм наясно.

9

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден, задължително трябва да има публикуван отчет, какво са правили мърдичките на държавна хранилка. И написан така, че Все едно нещо са свършили.

8

pupu

преди 6 години

Не знам за какви скумрии говорите, но моите покупки са със 600лв по-евтини от стандартните цени които съм гледал през годината. Тъй или иначе трбваше да ги купя, спестих така някой лев. Не съм толкова богат, че да не възползвам.

7

Анонимен

преди 6 години

Аз този празник не го уважавам и нищо не купувам. Ха ха ще имат много поздрави, че ще си похарча парите за глупости. Това е психологически празник. Купувам само онова от което имам остра незаминима и неотказна нужда. Всичко друго във буркан със двойно запечатване.

6

анонимен

преди 6 години

това са капани за 80 процента

5

Анонимен

преди 6 години

А идва и Никулден - ланската скумрия минава за сьомга, хека за толстолоб. Килото от 2.80 става 28 лева.