29

Хер Флик от ГЕСТАПО

преди 6 години

Най-после нещо умно да каже тоя

28

Анонимен

преди 6 години

Когато цар иван АЛександър е бил Цар, Търновската Патриаршия е бил църква-майка на Ипечката патриаршия и Охридската архиепископия. Такъв шанс сме нямали от 6 века и половина, още по преди - това - от времето на Борис I ( още пет века);ако трябва да чакаме за трети шанс може да чакаме още седем века. СЕГА Е МОМЕНТЪТ Синодът да погаше че не е зависим от Сърбия и Русия, а мисли за Българите в България и българитете в Р Македония

27

Анонимен

преди 6 години

Когато Кан/княз Борис Покръстител е покръстил народа едно от важните неща е, че са да се подпечаат мира м-у Визанитя и България, ромейската църква е признава автономията на нашата църква и се е обявил за църква-майка. Това всички го признават че е изключителон събите. Днес от ОХридската архиепископия искат да призаем тяхната независимост и да ни празнаят за църква-майка. Какво по-хубаво нещо? Щели сме да се скараме със сърби и руснаци? ние и сега не сме в добри отношения с тях.

26

Шаран-БГ

преди 6 години

Прекрасно са организирани нещата у нас!!И най-важното - всеки държавен служител си гледа съвестно работата....Пълни хазната най-старателно!!! Или поне по презумпция има такова желание и стремеж.......Не разбирам обаче, защо има водачи с по-пет /примерно/ наказателни постановления за неспазвани правила за движение по пътищата, но весело въртят волана и нямат и намерение да изпълняват наложените наказания. Много чиновници на държавна ясла -- чак се застъпват.......

25

Алонсо

преди 6 години

Бедните хора все ги залъгват с глупави изводи и манипулации - Дайте парите, които им се полагат за труда им, и българите ще имат по- спокоен и уреден живот.

24

Обективен

преди 6 години

Без контрол правила не се спазват и така е било винаги и навсякъде по света. Затова КАТ причината шофьорите да не спазват правилата.

23

Shopp™

преди 6 години

Разберете най-после, че не от всеки става шофьор!Каруцар може, ватман - горе-долу...Но да движиш 2-3 тона със 100 км/ч не е по възможностите на всеки.Трябва сериозен психотест!

22

Ники

преди 6 години

Ами Кат да спрат да пишат в актовете Несъобразена скорост и може нещата да се пооправят

21

Анонимен

преди 6 години

КАТ нямат никаква вина че някои задкормилни устройства са с две гънки в мозъчната си ***. Това трябва да го разберат тези които им дават книжките. Като го видиш че е дърво и с две гънки няма да му даважш книжка. Но как да не му даде книжка като този с двете гънки му кихне някоя хилядарка? Нали е грехота да не му вземеш мангизите!? А докато е така катастрофите ще стават все повече и по жестоки. Особено тези които са с наклонности към алкохола и дрогата. А това са много такива.

20

Бобчо

преди 6 години

Добре де, аз ли не мога смята или... 1993г, 400хил. регистрирани автомобила и 1400 загинали. 2016г 4мил. регистрирани автомобила и 700 загинали. Пътната мрежа е почти същата, има малко повече магистрала, но основните артерии са същите. Не казвам, че загиналите са малко, но да очакваме от тая пътна мрежа нещо повече... Всеки който е ходил някъде по на запад от балканите знае за какво говоря.

19

Келеш

преди 6 години

МВР щото са цъфнали и вързали, та все някой друг им е виновен. Не могат да увеличат патрулките, че тогава рекета ще им дойде твърде много на хората и ще хванат метлата, но и това ще стане някой ден.

18

АМАН от терористи

преди 6 години

До петстотин милиона интерполирани години затвор за терористите от МВР И КАТ принудили милиони Важни преродени като БЪЛГАРИ д а увреждат тежко земята ни с включени фарове денем и с нагло престъпни холограмни оръжия налепени на предни стъкла на автомобили..

17

Ликвидация на МВР

преди 6 години

По сто милиона години затвор за виновните длъжностни лица вносители на нагло престъпни проекти в Народното събрание .Мръсните терористи принудиха милиони водачи да увреждат тежко земята ни с включени фарове денем и с налепени тежко терористични холограмни оръжия на предни стъкла..ВЪпреки изричната ЗАБРАНА ОТ ЗАКОНА.

16

Анонимен

преди 6 години

Глупости , ето какво се говори като се назначават некомпетентни и алчни за власт и кариера хора . Какво общо има АПИ за пияните и надрусани водачи . Кой научи - школите да продават книжки - ДАИ . Кой доведе народа до нервен срив с двойните стандарти . УПРАВЛЯВАЩИТЕ , продължавате да имитирате дейност и да прехвърляте вина и защо този министър дава компетентно мнение , имаме БАН - там са умните хора , щом им се доверявате за атомна централа , за какво са ви милиционери .

15

дебил

преди 6 години

Ние като сме *** и не искаме да гласуваме на избори едни по-големи *** ще ни мачкат. Тоз господин като е толкова независим да ни освободи от независимиста си и да ходи да си гледа старините. Днес за 30 минути в трафика видях поне 20 коли каращи в бус лента, 4-5 братовчеди на Шумахер траспортиращи органи и поне 50 *** паркирали на булеварди, където престоя и паркирането са забранени. Докато това не се промени МВР е виновно за всяка катастрофа.

14

Анонимен

преди 6 години

Първом ФАРОВЕТЕ бяха виновни, сега пък МРРБ, АПИ, школите...

13

гого

преди 6 години

какво ревете, КаТ глобява и то достатъчно но кой си плаща. Кат ли да тръгне да си събира пари.Ако Хемус беше готова до Ливеч Плевен тез жертви от Микре да са живи хора сега. Кат ли да я построи таз 37 годишна уж магустрала...

12

Анонимен

преди 6 години

Да каже този корифей кога и кого КАТ са изпратили на проверовъчни изпити. Нашите пишман шофьори си плащат глобите и продължават да убиват по пътищата. Друго си е да им отнемеш книжката и да ги пратиш на изпит - просто и ефективно.

11

До Анонимен 12

преди 6 години

Хубаво ама ти за колко индиеца с каруци си чул да са виновни за катастрофи и то фатални? Не че няма, ама са много малък процент. Така че и да изместваш фокуса от проблема който основно са джигитите каращи несъобразително, той (проблема) си остава.

10

Анонимен

преди 6 години

Докато кат дебнат да хванат някоя риба с 20км повече до ме вземат 50лв ще е така онзи ден се спряли на прав участък да дебнат а по надолу индийците се разкарват с каруци по пътя без светлоотразители и искачат на платното пред колите