8

Анонимен

преди 6 години

как няма, държава е това, ще намери. Но калпав материал в управлението и само за крадене през обществени поръчки има. Съдират ми кожата(а и не само мойта) от данъци и здравни осигуровки, поне да се плаща лечението на деца, че да не ни е яд за какво плащаме.

7

Анонимен

преди 6 години

Хайде господа депутати, хайде богати и заможни фамилии, хайде бизнесмени с тлъсти сметки, съберете се няколко "герои" на днешното време, молим ви, помогнете на децата.., на нас не ни останаха спестявания, но пак ще помогнем, а Вие, какво ще кажете.

6

Анонимен

преди 6 години

Магистралите и санирането са приоритетите на крадливото правителство.Не децата.

5

анонимна

преди 6 години

Докато държавата раздава пари на "бедните" роми, няма да има за друго. Чудно ми е, как социално занемарени, не владеещи български, неграмотни *** масово са с телкови решения, с недействителни диагнози, за което месечно си получават прилична сума равна или по-висока от моята заплата.

4

Анонимен

преди 6 години

Ами да помолят идолът на герберастията - Григор Димитров да даде пари.Все пак има милиони, а последните 2 ги спечели само за 2 часа.Колко му е да даде за децата. Тъкмо ще си направи и малко ПР.

3

Анонимен

преди 6 години

Е как да няма бе - нали герберастките лекари крада милиони, а пък Цветанов и бургаския Клоун подаряват перални и хладилници на електората си в Камено.

2

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че се намериха пари за увеличение на депутатските заплати. Останалите-ДГД

1

Анонимен

преди 6 години

Но има пари да раздава на прасето през Българска Банка за Развитие.