26

Анонимен

преди 6 години

Когато няма интелект в главата, поне в джоба да има.

25

Анонимен

преди 6 години

Развитие на изкуствен интелект = глад а оттам и войни! Щом и Мъск се обяви против него....

24

Мунчо Шайбата

преди 6 години

"Представете си, че в забързаното ежедневие минавате покрай рекламен билборд на българския филм "Възвишение". Чували сте, че бил хубава лента, но не знаете подробности. Вадите своя интелигентен телефон и правите снимка на рекламата. Устройството намира подробна информация за филма и накрая ви пита: "Желаете ли да уредя резервация за Вас и приятелката Ви?"" D Ако сте толкова заети и нямате време КАК ЩЕ ОТДЕЛИТЕ 2 ЧАСА ЗА КИНО?

23

Анонимен

преди 6 години

До Питър - Има много ползи, но както винаги, човечеството предпочита секс, пози, клюки е "сеир", или демек Tinder, Snapchat, Facebook и YouTube ...

22

Анонимен

преди 6 години

Тея "функции" се въртят под една или друг форма от поне 4-5 години насам. Това не е интелект. Това е камера и два алгоритъма, вързани за база от данни. Звучи като голям а работа, но не е. Това е точно толкова близо до интелект, колкото тостера ми е Дейта от Стар Трек.

21

Абориген

преди 6 години

Аааа такива да си ги нямаме. Аз след киното ще искам директно да я клатя а тоя смартфон ще ме накара да обиколя половината кръчми и дискотеки ... това ли ви е "интелекта" ?

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18разбирам ви но имам лаптоп, а аз се връщам изморен от тренировка и ми е трудно да го местя постояно. Сега пиша от него.;) Хайде лека!!!

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17На неукия и *** човек и много пари да му дадеш той ще ги профука! Далеко съм от мисълта да се сравнявам със СтивънХокинс, но по Вашата логика и той няма нужда да се развива щом не може да е в крепко здраве. Въпрос зададен от ограничен в мисленето човек!

18

Анонимен

преди 6 години

Ако ви трябва телефон купи си телефон , ако трябва компютър купи си компютър , ако трябва да лежиш и четеш като докера пенсионер купи си таблет.. Точно това съм направил всичко отделно и съм много доволен ..

17

Анонимен

преди 6 години

пуф отървах се от Шбаните андроиди редовно спичаха сега съм с айфон 8+ няма проблеми

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен и за какво му е на пенсионер инвалид да учи езици.. ще му дадат по-висока пенсия ли..

15

Анонимен

преди 6 години

до 14Това че взимаш 3500 лв. не ме впечатлява много. Когато човек няма здраве, парите не са от чак такова значение. Казах, че ми е трудно да седя седнал, а в леглото не мога да ползвам тетратка и химикал! Колко по- елементарно да го обясня?!

14

Анонимен

преди 6 години

Аз нямам мобилен телефон , имам домашен телефон за 3лв. неограничени минути към фиксирани и мобилни с два номера мобилен и фиксиран , лови в целия град , безплатно устройство ако се развали сменят ти го , ако батерията също сменят.. кога излизам извън града слагам карта на валчер.

13

Анонимен

преди 6 години

Учи с химикал и лист , и голям монитор пред теб и обикновен декстоп компютър с Дебиан Линукс ОС.. Затова съм станал газар със заплата 3500лв.

12

Анонимен

преди 6 години

Съвсем елементарен анонс на Kirin 970. Хайде още да се постараете :-)

11

P10

преди 6 години

Сега за празниците huawei p10 ще поевтинее малко и смятам да го атакувам.

10

Анонимен

преди 6 години

До ПитърАз понеже бързо се изморявам като седая и затова легнал от смартфона уча езици. Стигал съм по 10 часа на ден! А имат и много добри приложения за радио, което ако не беше смарфона НИКОГА нямаше да разбера, че съществуват.

9

Питър

преди 6 години

До Анонимен 8И какви са тия "сайтове и приложения с научна насоченост"??? Нещо за теоретична физика, философия, математика, естествени науки, където може да се дискутира с най-блестящите умове на човечеството? Пълна тъпотия са тия смартфони - елементарни устройства за следене на движението, навиците и интересите.

8

Анонимен

преди 6 години

за работа и удоволствия има декстоп компютри

7

Анонимен

преди 6 години

До Анониме 5Много зависи за какво ще го ползваш. Ако играеш само игрички и за търсене на Pokemon Go, или Facebook-ци разни тем ***, си е чисто заттъпяване. Но ако го ползваш за приложения и сайтове с научна насочесност!? Но в общи линии е така!